Alina_alin
|
Ojla so in že mamice, po dolgem času še glas od mene. Pišete fuuul, jaz se ponavadi prijavim samo 1x na dan - zvečer in potem, da preberem vse kar ste napisale, traaaajaaa in sem že tak zaspana, da potem nič ne napišem. Zadnjič pa sem napisala cel roman, pa me je ven vrglo, ko nekaj ni delalo. Najprej čestitke vsem že mamicam in tudi jaz sem z mislimi z vami in držim pesti za zdravje vaših in mamic, da se vrnete zdravi v domačo oskrbo. Sem pa kar šokirana, kako novembrke hitite. Jaz sem s terminom na začetku novembra, pa se mi še nikamor ne mudi. ajtak - nohtke najprej postrože patronažna sestra. Tako je vsaj bila praksa pred 2 letama pri nas. Strigla je s škarjicami, ki nimajo špičaste konice, so taka zaobljena. Z enakimi sem strigla pozneje sama. Niti pod razno pa se ne smejo grist, tako kot eni pravijo - tako so nas učili v materinski šoli. Sedaj pa jaz že lep čas strižem naši skoraj že 2,5 letnici na rokah s ščipalcem, na nogah pa z navadnimi škarjicami za nohtke. Malinov čaj tudi jaz pijem. Kar liter na dan. Bomo videli, če bo kaj pomagalo. Moram še napisati, da sem danes za kosilo skuhala tiste zrezke s smetano in sirom, ki je ena dala recept gor. Se opravičujem, da sem pozabila katera je avtorica recepta. Ampak, je bilo pa odliiičnooo. Njami. Priporočam tudi jaz naprej. Drugače pa tudi pri meni so se gibi zelo umirili že kakih 14 dni nazaj. Saj so, samo jih ni tako veliko. Sicer pa se našemu ful kolca... Tega sploh v 1. nosečnosti nisem nikoli čutila. Moja potovalka za v porodnišnico je spakirana, oblekce za odhod domov za so pripravljene v vrečki posebej, da jih mož prinese, ko bomo šli iz P domov. Oblekce, plenice, kozmetika za nego pripravljena. Posteljico smo pripravili, samo še posteljnino je treba oblečt. Mi je G na zadnjem pregledu, ko sem imela CTG (včeraj) ob odhodu rekla, da "upam, da se še vidimo", naročila me je za v torek - in sem kar izstrelila "da, se ja, se še vidimo." Jaz še kar mislim, da še ne bo. Čeravno imam trebuh že kar nizko -tudi po besedah sestre pri zdravniku, ki mi je delala CTG. Me pa zanima, kako ste se kaj odločile za epiduralno? Jaz sem danes bila še pri kozmetičarki - jo je bilo ful strah, če sem vredu, in da ne bi bilo kaj narobe, da ne bi dobila kar pri njej popadkov. Jaz sem se pa še hecala, da je itak salon blizu porodnišnice, pa da tudi napotnico imam skozi zraven. Sedaj še imam plan, da grem še k frizerju, nato še v sredo slikat svoj trebušček - oz. trebuh - tak,da do četrtka še pri meni ne sme nič bit. Malo sem pozna s tem, samo v zadnjem tednu imam skozi neke stvari za urejat in se z mojim dragim, fotografko, frizerko ne morem uskladit, da bi ustrezal termin vsem. Smo že 2x prestavljali. In ve pridno fotkate trebuščke? Čas beži in še malo in jih ne bomo imeli več. Zato ne pozabite poslikat. Jaz moram žal priznati, da smo v 1.nosečnosti več slikali, sedaj manj. Nič, ura je že tiktak, grem sedaj počasi ajo ajo. Jutro bo hitro. Nočko!
|