Tanayya29
|
jutro! hvala za kavice,jaz ravnokar pijem kakav ;). jaz sem se danes ponoči zbudila čist premočena,kot takrat ko maš vročino .sem imela pa grozne sanje,da je bila vojna in smo se mogli full skrivat,in jaz sem brata vozila v vozičku ,in je bilo full grozno,in eni so me hotl pretepst,in pol pridem domov in mi mami reče,da nisem naredila mature in bom zgubila službo . je pa res,da sem včeraj ob polnoči gledala saw,sj kdor je gledal ta film oz.so 3-je filmi,že ve,o čem govorim,in pomoje od tle tiste sanje...ker film je res grozn...no ,če si zaželiš tak film ob polnoči maš verjetno ponoči tudi posledice...brrrrr naraščaj,no vidim,da si se imela pestro oz.ste fajn praznovali.No,jst sm mojmu že rekla,da ko bom v P.,da ne bo pozabu,da sm in,da ne bo celega premoženja za alko. zapravu ... deci ga pihnejo.... ufff,jst sm bila nazadnje "pijana"za nov let(lanski)..hihi.sm se pa zadnjič prav vidla,kako bi mi zapasal en cigaret(jaz ne kadim,včasih sem tko v družbi,ko smo kj spil) .drugače pa moj kadi,seveda na balkonu..kaj pa vaši,kej kadijo?pa ve? moja sodelavka je rekla,da najprej ko ji je voda odtekla je pokadila čik in si skuhala kavo pol je pa šla... no,sedaj pišem že o cigaretih in pijači ..mater sm smešna.... sicer imam danes tud jst ctg,sm tko nekak čudn nemirna,ne vem kaj mi dogaja...no imam še 12 dni... jst sm si pa ravno zdle naročila evrokard prek klika...sicer v osnovi jaz ne maram teh kr.kartic,ker karanto sem že imela in sem preveč zapravla,pa sem jo uničla....zdj sm pa vseen naročila,za vsak slučaj,upam,da bom znala lepo ravnat s kartico,ker men te evri kr bezljajo iz rok.... mamuška lepo da sinček tko fajn napreduje,in da ti Kristjan tako lepo pomaga! lep dan