Mamathea
|
Dobro jutro še od mene Danes sem tudi jaz spala kar dobro, sem šla samo 1x na wc. Sicer pa še kar premlevam včerjašnje besede od moje gin., da je glavico že mogoče čutiti in se sprašujem, zakaj me je naročila šele čez 3 tedne, a naj ne bi bili pregledi od 36 tedna dalje vska teden, al pa vsaj na 14 dni? No sej vseeno, upam, da zdržim še nakeja časa 2v 1. "Nana Liza" najlepša hvala glede tolažbe zaradi kg, se resnično zelo sekiram, ker jih imam toliko preveč, ampak, če mi pa končno paše jesti. Pa tudi mi ni jasno od kje toliko kg, saj jem večinoma polnozrnate stvari... veliko sadja, zelenjave... No res je, da si vsak dan privoščim kaj sladkega in dobrega, ampak to sem si tudi pred nosečnostjo, pa nikoli nisem bila debela. Pa bo že, bom z dojenjem in dieto po porodu vse dol spravila, vsaj upam. "Ninočka" glede mojih poti na Koroško sem bila ta minuli vikend pred porodom res najverjetneje zadnjič tam, sicer bi jaz še šla, saj bi navsezadnje lahko rodila tudi v Sg, amapk bi bilo za mojega možeka potem to res malo odorčno, se vozit na obiske iz Lj... pa kako bi šele bilo, ko bi novorojenčka peljali 1,5 ure do doma. Bomo videli kako in kaj, gin. je včeraj nekako rekla, da 3 tedne še nič ne bo, čeprav jaz pa ne vem . Glede jaken, palščev, zimske garderobe je pa pri meni bil tudi zelo pester vikend, sem sprobala vse mogoče in mi nič ni prav (da bi si lahko gumbke zaprla), pa sem zato vzela en 30 let stari mamin plašč in je super, pa še zaprem ga lahko. Pa našla sem še en pončo, ki je tudi zelo primeren, pa menda letos celo zopet moderen , sicer se pa za ta 1 mesec, ki mi še ostane ne mislim sekirat zaradi oblek, važno, da mi bo toplo. Lep dan želim vsem, pa naj vam posije donček. "Nemrak" in vse sotale potujoče v Rim držimo pesti za vas.