MarijaPo -> RE: Male majčice in majčki 2006 (5.5.2008 13:00:40)
|
Tudi jaz se javljam. Preziveli smo en teden na morju, ki je bil tako krasen, da smo se sedaj vsi pod vtisom srece. Igor se je celo kopal, Eva pa rila po mivki, ki jo imamo se zdaj vsi v gatah, stunfih, zobni pasti, ... Vreme je bilo soncno razen enega dneva, ko je bil dez in smo sli z Evo v akvarij gledat ribe. To je bilo Evi zelo vsec (ze lani ji je bilo zelo vsec), izlet se je koncal s tekom v vozicek, ker jo je ogled zelo utrudil in se je drla: AJA AJA, NINA NANA. Vsak vecer smo sli v Porec, obiskali dve pekarni (v eni je bil odlicen kruh, v drugi pa tortice) in kupili Evi sladki kornet. Vceraj smo se vozili nazaj in smo v kolonah preziveli par ur (namesto 1,5 ure, smo se vozili 4 ure), tako da nam je prekipelo in smo pristali pri mojih, kjer je potem Eva norela do spanja po vrtu in veselo grulila: Tulipan! Aja, pa se to, na morju smo brali knjigico Pikijeve zgodbe za kratek cas in tam je notri tudi opica Stefan. No, Eva zna ful uradno in hitro rect OTITA TITAN. Novi besedi sta se KUKATAN (Kapitan Kljuka) in KRUKATELA (kruh z Nutello). Skratka, pocitnice so celo presegle visoka pricakovanja in si jih bomo za zmeraj zapomnili. Puncica - poljubckaj malega Vida se v mojem imenu, vse najboljse. :) Marija
|
|
|
|