MarijaPo -> RE: Male majčice in majčki 2006 (23.4.2008 20:28:54)
|
Zgleda, da nas je res prijela pomlad, ker vse kvasamo kicaste stvari. :) In prav lustno je to. Danes sem bila na fizioterapiji in je bilo kar v redu, prehladi mi le niso odnesli vseh misic in bom lahko spet normalno delala vaje. Igor je kupil FHM, ki je res zakon revija. Najbolj vsec mi je bilo, ko je bil nekje test "Kako vroca je tvoja punca", ki ga seveda nisem resila, ker se ve, da sem divje vroca (trenutno imam glivice, tako da ni nic s seksom, ampak kadar nisem skutasta, sem divja). No, kar mi je bilo noro smesno je, da je bila sredi teksta slika neke lesene opice in zraven nje oblacek: Bos banano? Temu sem se se 2 uri smejala in se zdaj mi je smesno. Kaj za vraga je delala tista opica sredi testa o tem, kako vroca je tvoja punca? Ko sem odhajala s fizioterapije, sem sla placat parkirnino in se mi zacne v salter turit nek kreten in se dret na tistega na blagajni, da zakaj mora placevat parkirnino, ce je bil tukaj samo 15 min in da mu krade cas. Tisti na blagajni se ni dal motit in je rekel, da ne ve. Potem je zacel tisti kreten meni govorit, da je to res grozno in da ga tudi meni kradejo. Sem mu takoj odgovorila, da ga meni nic ne kradejo, ker imam veliko casa. Je ratal se bolj tecen in odgovoril, da on ga pa nima in da se mu mudi in podobno. Potem sem mu z mirnim in spravljivim glasom predlagala, da kaj v zivljenju spremeni, ker je skoda, da je tako brez casa. To ga je totalno razjezilo in se je komaj obvladal in ko sem odhajala siknil: Nimate prav. No, ko sem prisla do avta se je za mano cez celo parkirisce drl: Gospodicna (ta del mi je bil vsec, da mi ni rekel gospa, ampak gospodicna), jaz grem za 2 meseca na dopust poleti, ... Govoril je se neke druge stvari, ki jih zal nisem slisala, ko pa je utihnil sem mu rekla, da mu zelim veliko srece in sla. Tip je imel seveda najvecji mercedes kar jih je (enkrat mi je na morju nek Nemec v kempu razlozil: Das ist nicht eing Wagen, das ist ein Wohnung - ces, da je njegov mercedes tako velik, da mu skoraj ne moremo rect avto, pac pa stanovanje, najbrz se ni slisal za pojma nepremicnina in premicnina in razliko med njima). Kakorkoli, tip je bil hecen, se posebej to, da ga je zrlo, da ni izpadel car pred mano, ker se mu je mudilo in da se je potem le domislil, da je on vseeno car, ker gre za 2 meseca na dopust in mi je to moral nujno povedat. V resnici je seveda mnogo bolje prezivljat cas prijetneje kot cakajoc na blagajni, ampak zivljenje je pac sestavljeno tudi iz vrst pred blagajno in zato se nima smisla sekirat in bit panicen, se pocaka, pokramlja s socakajoco v vrsti in dozivi kaj zanimivega. Uzivajte! Marija
|
|
|
|