puncica -> RE: Male majčice in majčki 2006 (12.5.2008 9:45:36)
|
Dobro jutro punce pri nas smo pa vsi prehlajeni, no sej ni tako kritično ampak ni pa fajn, tako da se zdaj nalivam s čajem z medom in limonam, pa sadja velik pojém, upam da me tole drži kak dan dva, pa da mine, ker mi ni nič kaj fajn. Sem pa sama pridna, začela sem tečt in zdaj je že enih 14 dni, od tega. Vsak drug dan imam turo tekla dolgo 30-40 min pa je to res čez drn in strn, navzdol in v hrib, prav fajn je in moram rečt da se počutim fantastično, tako lepo je po gozdu letet in poslušat ptičke, tu pa tam vidim kakšno srno, samo kakšnega medveda ne bi ravno rada srečala, celo veverica mi je neke lušine metala dol z drevesa bol po nesreči kot zanalašč po moje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], zdaj čakam da vidim še kakšno lisico al pa zajca,... Res je fajn, upam da se mi bo tud kaj na telesu poznal, da bo ritka in stegna bol čvrsta in da bo trebušček bol uau. Moram rečt da mi tole tud psihično zelo dobr pomaga se ful sprostim čeprav sem zadnje dni spet ful neki napeta se vidi, da se mi menstra bliža in ni čudno da me vse moti, ma bo že. Naš malečki je ful začel govorit v stavkih, najbolj zanimivo ga je pa slišat ko se dere: PUTI ME (pusti me) TA TA TO (kaj je pa to) TA TA TEJ (kaj pa zdaj) je pa zadnje cajte začel ko mu je nerodno in mu kej ne paše z rameni pomigavat in me to ful moti, ker se mi zdi da če bi to omenila pediatrinji bi verjetno naju kr k kakmu psihiču poslala, vem da sem jaz imela tole navado v osnovni šoli ampak je potem izvenela, no vsaj zdi se mi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Rojstnega dneva še nismo praznovali, ker ga bomo skupaj z obema, ker sem vidla kako je bila tavečja užaljena, ko je tamal za RD dobil darilo ona pa ne, tako da smo pol shendlal da je knjigica zanjo, vlakec pa zanj, je bila res čist žalostna in zdej skoz sprašuje kdaj bo pa ona imela RD, tako se nama obema zdi tako najbolje, pa najmanj joka. Lep dan vam želim.
|
|
|
|