marsovka -> RE: Male majčice in majčki 2006 (30.11.2007 10:52:56)
|
...jest sem pa lih iz sestanka in čez 15 minut letim na drugega...dans sem in se jih zlo rada udeležim, za spremembo, ker so bolj "easy" narave, skupina za intranet in mediji in take, to mi prav paše za petek[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] dans je blo pa brbrbrb mrzlo zjutraj, a?! krasno! ko bi bla pot do šihta vsaj daljša! (zadnje dni pešačim, da sem malo sama s svojimi mislimi) mah, kamorkoli obrnem je tale ringaraja zelo terapevtska, vsaj zame.... ne razumem pa, puncica, zakaj vsake tolk užaljenost (ki se jo mimogrede zelo čuti) v smislu" joj, kolk sem vam dolgocajtna, zdej pa kar grem, pa me ne bo več, pa ...kaj vem kaj še...??? meni ni jasno, no. a ti pišeš zaradi sebe ali zato, da se obregnemo ob vsako besedo, ki jo napišeš? drgač pa: po čem točno sklepaš, da si postala dolgocajtna? razsvetli me. saj smo odrasle, ane? v čisto vsaki izmed nas je seveda majhna punčka, ki hoče biti opažena in sprejeta in vačsih tudi godi narediti žalosten frisek, da nas potem hitro tolažijo... glej, ti se kar potuhni, če se ne počutiš, mene ne bo nič manj. tudi klicala te ne bom nazaj, kot še nobene doslej nisem, ker to ni moj način. se pa zavedam, da je tvoj prispevek tukaj toliko večji kot moj in bi te sigurno vse majčice veliko bolj pogrešale kot mene, zato je brezveze, da jih za to prikrajšaš, če bi se ti recimo slučajno sedaj porodila ideja, da sem te kakorkoli razbesnela ali užalila... jaz se bom javljala kot doslej, redko, pogosto, kakor bo naneslo, neobremenjeno, ker se pač lahko, pa če bom kaj novega izvedela, bom samo vesela. pa če me vsi po vrsti ignorirate! jaz vam vsem želim lep vikend, veselite se malih stvari! marija, jaz tudi nimam nič proti fruchtzwergom, če jih jejo drugi, osebno se mi zdi pa samo kemija, sadje (po mojem mnenju) tam niti mimo ni šlo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] pa pocajtajte se, grozno je biti bolan! vsi drugačni, vsi enakopravni
|
|
|
|