MarijaPo -> RE: Male majčice in majčki 2006 (29.11.2007 19:01:30)
|
Punce, ni se za sekirat zaradi teh seznamov. Bom razlozila princip "inputa" in "outputa". Tiste, ki ne veste kaj to pomeni: input je vse, kar gre notri in output je vse, kar gre ven. Torej, tiste, ki so na forumu najbolj glasne, si ponavadi nikogar ne zapomnijo in obratno. (Torej sestevek inputa in outputa je konstantno.) Poleg tega morate vedno razmislit kaj ponavadi pisete in kako to ljudje dojamejo. Moje poste ponavadi vsi dojamejo kot hladne in zamorjene, ker ponavadi (to imam rada) stopim na nasprotni breg od vecine, torej, ce nekdo napise post, da mu je zmanjkalo kave in da je zato v depresiji in vsi ful planejo nanjga, kaksen kreten da je, da ga take stvari sesuvajo, potem jaz vedno napisem, da je un res bogi in vsi planejo po meni. Ali pa zadnjic, ko so vse ful nazjale eno, ki je hotela oddat otroka z DS, sem napisala, da jih res ne razumem, da valda je to dilema in to cist legitimna. S tem sem se zamerila ene 90% bralkam tistega posta in zato potem fasem: zamorjena matematicarka. Ampak to nas v resnici ne bi smelo motit, kot tudi tebe, draga nasa Puncica, da te zmerjajo, da jamras. Vcasih se pac clovek pocuti bolj nesrecno in napise kaksen post, ki si ga potem 90% bralk zapomni in te takoj ozigosa za zamorjeno. Jaz sem bila recimo takoj po spontanem splavu ful cudna in sem pisala res tecne poste. Ampak kot ze receno, to nas ne bi smelo motiti. Tukaj smo zato, da se imamo fajn, da kaksno recemo, vidimo kako ljudje premisljujejo, kaj jih veseli, mori,... Jaz imam tudi nacelo, ki pomaga pri tem, da se ne pocutim slabo zaradi tega, kar napisem in sicer je tako: na temah, kjer vem, da bodo planile po meni, ne grem nazaj brat, kaj so napisale za mano. Sicer pa ste tudi meni majcice blazno bolj kul kot vse ostale punce s tega foruma in to je zihr zato, ker smo ljudje v splosnem dobri, le malo bolj natancno nas je treba spoznat. Puncica - nikar se ne sekiraj, mogoce nisi v najboljsi kozi in zato ne pises glih za dol past divje veselih postov in tudi kaksna kritika te bolj trofne kot ce bi bila na valu. Mojca - tudi jaz sem drzala za tisto konferenco, ki si jo organizirala. To je moralo biti kar stresno, ampak si zdaj vsaj lahko priznas, da si res dobra PRovka. Marsovka - meni Fruchtzwergeti totalno rulajo in ce komu ne, je pa res cuden. Mi smo se vedno ful bolani. Jaz imam spet virozo, ki se je nacepila na pljucnico, ampak vsaj pljucnica se je pozdravila z antibiotiki. Zdaj imam samo se virozo za prezivet. Sem ze kar mal tecna zarad teh stalni bolezni. Igor je tud prehlajen, Eva pa je po antibiotikih blazno boljsa - se smeji, okrog leta in vrocine nima vec. Aja, se teza Eve: 8120 g.
|
|
|
|