marsovka -> RE: Male majčice in majčki 2006 (27.11.2007 9:13:20)
|
helow, jaz sem tukaj :-) puncica, nič slabe vesti imeti. meni se noge tako potijo, da lahko nosim samo res dobre čevlje. zato kupujem geox, pa tudi sicer le usnjene in kakovostne. v kakšne turbošu-je me ne spraviš, ker mi tist pofl pač ne odgovarja. saj bi hotela prihranit, a kaj, ko se mi potem noga tako poti, da je groza, še copate za v službo imam ene take posebne, ki dihajo...sploh so pa stopala zelo pomembna, če pomsiliš še na refleksologijo, kolk enih točk je na njih, pa da bi po cele dneve trpela v kešnih plastičnih čevljih??? ne , hvala. tako da...uživaj v nošnji novih čevljev, bravo! saj lahko prišparaš kje drugje! jaz sem danes navdušena nad vremenom, mrzlooo in sončno, krasna kombinacija...ko bi jo lahko vsaj užila zunaj, ne pa tako skozi okno pisarne.... mojca, ta vikedn je tudi moj mali nekaj driskal (spodanja trojka je prebila včeraj), pa upam, da je od tega, ker sicer je dobre volje... jaz v takem primeru prakticiram naslednje: ovsene kosmiče kuham na majhnem ognju, da se počasi zmehčajo in nastane ena taka sluz, ki je znano zelo zdravilna za želodec. potem prekuhane kosmiče stisnem skozi cedilo in tisto sluz mu dajem po žlički, skupaj z borovničkami (skuhane), ki jih na srečo obožuje, tako da ni problema. no, to mu ponavadi pomaga, meni pa tudi, tako da magari prakticiraj tudi zase in za dragega. mojsoncek, tvoj mali je pa silno zgovoren! naš še ne pove dosti, a ga vseeno razumem, ima en poseben način komuniciranja, jaz ga zastopim čist brez problema, zna tudi pokazat, če ga boli. ponavadi kar prime mojo roko in jo "nese" npr do lička ali trebuha... čakamo pa vsi, da bo kaj "izjavil"[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] jaz tudi komaj čakam, da bom pekla. ker imava oba s fantom roj dan v decembru, bo spet pela nutela torta na velikooooooooo, ker jo imajo vsi tolk radi, pa verejtno še diplomatski puding en dan, pa kakšno pecivo bolj an hitro, pa....... hmhm bomo videli, jaz itak ne bom smela nič zaradi tega frdamanega cukra, ki mi je baj d vej udaril na "podvozje" in imam vse boleče in vneto, juhuhu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] no, dost jamranja, lep je dan....se berjamo, bodite fajn,
|
|
|
|