MarijaPo -> RE: Male majčice in majčki 2006 (16.11.2007 8:36:05)
|
Oho! Majcice postajajo vsesplosno priljubljen post. :) Albina in orhideja, vabljeni h komentiranju, ampak v zameno morata pa tudi vidve napisat kaksno prigodo, ali pa dat vsaj kak nasvet glede daril, ali cesa podobnega. Pravkar sem koncala z zajtrkom in sedaj sledi donebesno odhkravanje ogabne sluzi iz grla in nosa (preden pojem, je vse se tok zabasano, da ne gre nic ven). Ogabno! Igor je peljal Pevko v varstvo, potem pa gre k frizerju, da bo lep, ker pride v njegovo sluzbo neka ful pomembna stranka, sva vceraj z Igorjem zvecer taktizirala kako bi ji prodali cim vec. Zjutraj, ob igorjevem ohodu, je prisla k nasi garazi se moja mama, ki je prisla z namenom, da ji bo igor dal lupinico in torbo za evo, ker bo eva danes pri njih prespala. No, namesto da bi moja mama pomagala (Igor je nosil torbo, svoj notebook, torbico in zraven vozil vozicek z Evo), je takoj zagrabila Evo in jo vzela ven iz vozicka, Igor je pa revez sam vse znosil (torbo, prestavil lupinico in konzolo iz nasega avta,...), potem je bilo treba dat evo nazaj v vozeka, ker jo je igor moral odpeljat v sosednji blok k varuski in se je Eva valda drla kot jeshar, ker ni hotela nazaj v vozeka. V glavnem, Igor je bentil, moja mama pa je bila vsa nesrecna in me je potem poklicala, ces, zakaj je bil pa Igor tecen? In ko sem ji povedala, da zato, ker ni nic pomagala in delala dodatne probleme, je bila vsa uzaljena in je rekla, da saj ve, da karkoli naredi, nam ne ustreza. Skratka, babice in dedki vedno ista tema. :) Mojca - bravo! Bom drzala pesti, da se bo nov mobitel obnesel. :) Puncica - tale tvoj Leon ve s cim se resi zagiftan zelodec. To tudi moj igor vcasih dela, ampak z nekim nagravznim poceni viskijem, ki sem mu ga enkrat za stos kupila. Pri zagiftanju po moje nic ne pomaga, je pac treba pocakat, da se izloci, pol je pa spet dobro. Tole s tekocino pa proti prehladu sigurno pomaga. Jaz sem uspela prehlad na ta nacin zadrzat za cel mesec (potem me je sicer vseeno zvilo). Drzim ti pesti!
|
|
|
|