MarijaPo -> RE: Male majčice in majčki 2006 (13.11.2007 8:41:08)
|
Ohoj Bejbe, meni se tudi ne zdi, da je ful mrtvilo. Puncica, ti nam rajsi napisi kako ste spali, ker potem se vsi bolje pocutimo, ker vidimo, da nismo mi najslabse spali. :) Darila - jaz imam glede teh daril ful veliko dilemo. Namrec: ko sva bila se z Igorjem sveze zaljubljena sva sla enkrat k njegovemu polbratu na novoletni obisk in ta polbrat je 10 let starejsi od Igorja in je imel glih takrat majhna otroka - dve puncki. No, sva prinesla darilo in je polbrat z zeno (od katere je zdaj ze locen) rekel, da naj kar na kup dava darilo. In midva pogledava in sta bila 2 metrska kupa daril, vsak za eno hcerko. Ta mlajsa je bila celo manjsa od kupa, ki je bil njej namenjen. Meni se zdi to totalno zgreseno in nikakor nocem, da moj otrok odraste v kapitalisticno zverino, ki bo za novo leto pricakovala vec in vec, drazjih in drazjih daril. Sicer tudi ni dobro, da evi nic ne podarimo za novo leto in da se daril veseliva samo midva stara kozla. Vsi ti recejo, da ko bos velik, pa ne bo vec tok zur s temi darili, ampak midva cist ponoriva in pol ful detektivsko vohuniva kaj je kateri ta drugemu kupil. Igor ima taktiko, da darilo pretrese in ful poslusa in potem po zvoku poskusa ugotovit kaj je notri, al pa voha, al pa gleda kako bom reagirala, ce se kao naredi, da bo po nesreci gor stopil (da vidi, ce je lomljivo), al pa recimo rece, da se mu zdi, da imamo mravlje in ce jaz potem zivcno skacem okrog darila in gledam, ce res, potem ugotovi, ce je za pojest,... Super smesno je to predvsem zato, ker nimava locenega denarja in si vsak lahko kupi tocno kar ga je volja. No, torej, Eva bi se zihr cudno pocutila, ce zanjo ne bi bilo darila, midva bi pa ginevala od srece, ko bi dobila darilo. Je pa tudi res, da bodo vsi sorodniki in prijatelji navalili z darili (who could blame them?) in potem bo res metrski kup. Kako se tega problema lotit ne veva in se ful sekirava. Ce bova rekla sorodnikom, da naj ji kaj za oblect kupijo in ji tega ne dajo glih kot darilo, bodo valda uzaljeni, ker vsak hoce gledat majhne ocke, ki se veselijo darila, torej se tem darilom itak ne moremo izognit, da pa bi ji midva nic ne dala, se nama tudi zdi cudno. Kaj svetujete?
|
|
|
|