Anonimen -> RE: Male majčice in majčki 2006 (24.2.2009 21:08:27)
|
Pa je minil pustni torek... s sladkimi pregreški. Upam, da se mi ne bo preveč poznalo na krvnem sladkorju. Ampak ko pa mamica peče tako dobre krofke, take čisto domače, brez marmelade... Kašelj je vedno hujši, a ne pri Oskarju, temveč pri meni. A upam, da se ga bom kmalu rešila - iz rezerve bom potegnila nekaj "mama posebne energije". Moram. So me pri zobozdravniku vzeli preko vrste, ker sem noseča... kar prijazno. Oskar pa počasi dohiteva vse tisto zunanje potepanje, ki ga je v celem tednu izpustil... danes je pri mami zaspal v trenutku, da še sama ni mogla verjeti! Samo da je bolje... Ja, marsovka2, težko je biti stalno v stanovanju in si izmišljevati nove in nove igre... in ta teden tudi risanke niso več pomagale. Z Oskarjem sva se usedla pred računalnik in brskala po spletu... mu je bilo zelo zanimivo, ker je lahko premikal miško in celo dovolila sem mu, da je pritiskal na gumbe! Saj, v končni fazi ni mogel nič pokvariti... Drugače pa knjigice in še knjigice, prvič sem kupila pobarvanko z nalepkami in je navdušeno lepil krogce, najbolj super zadeva pa je vsekakor plastelin!! Pa mikrofon in karaoke (posluh je tu povsem odveč!) Ima slučajno katera izkušnje s "prstnimi" barvami?? Tistimi, katere nanašaš s prsti? Sem nameravala poskusiti, a me zanima, koliko se da to sprati z rok in ostalih stvari... In cofek, tako znano se mi zdi, ko si omenila, da Ažbe ne mara zbujanja brez mamice... Smo jih preveč razvadile? V nedeljo je Oskar zaspal že pred 18. uro, ker ni maral spati popoldne, dlje pa ni zdržal. Pa se mulček zbudi malo pred 20. uro v šoku, kje sem - in ker sem večerjala, mi ni preostalo, kot da sem ga nesla v dnevno sobo, kjer je spal naprej, jaz pa zraven jedla. Ampak je srček. Ko sem se danes preoblačila v pižamo, se je navdušeno dotaknil s svojimi malimi dlanmi mojega velikanskega trebuha z besedami:"Joj, kako velik trebuh!" In potem še vprašujoč pogled, če dojenček brca... Ja, dokler je ta dojenček v trebuhu, ga še ima rad... kaj pa potem?? Oh, sem se razpisala... vsekakor: čim prej iz bolezenskega stanja v zdravje - to želim vsem!! (egoistično tudi sebi).[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|