cofek -> RE: Male majčice in majčki 2006 (23.2.2009 9:50:52)
|
jutro punce! kje ste vse? no, tudi pri nas je pestro in prav nič ne zaostajamo za vami. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]letos se mi zdi da samo okoli zdravnikov letamo...no, lepo po vrsti... v sredo je Ažbe prespal v vrtcu čisto brez problema, zvečer pa vročina, pa tko je kašljal da skoraj ni mogel dihat. Kar prosil je za sirup, kar mu ni ravno v navadi in je potem tudi brez problema spil Zyrtec (mu gre vedno na bruhanje, ker mu okus ne paše), ker mu slezov ni čisto nič pomagal. No, tko smo lahko prespali noč, čerpav je bila še kar burna, kerče ni kašljala Ažbe, je pa Neža. No, v četrtek je tko dobil antibiotik in zdravnica je sumila na pljučnico. Zvečer pred drugo dozo antibiotika, po tuširanju je pa imel kolena čisto plava - kot bi res fajn padel. In ga popokam v bolnico ker sem sumila alergijo, kjer so naju zdržali.Seveda je bil šok tudi zame, se je pa potem izkazalo da je bilo to še najbolje kar se je zgodilo, ker so naredili vse preiskave, tudi pljuča so slikali, pa inhaliral je na 6 ur, kar mu je res pomagalo. V petek je že tko skakal po bolnici, seveda je potem tudi kašljal, samo je bil res bistveno bolje. Rentgenska slika je potrdila sum, tko da je spet dobil antibiotik, poleg tega sva pa mogla dva dni še ventolin inhalirat oz. vdihovat. Tko in so šle maškare letos mimo - sicer smo se oblekli in šli k starim staršem, samo na rajanje pa nismo šli. No, pa naslednje leto... aja, poleg tega se je pa zdaj okoli ta novega nohtka spet začelo nekaj gnojit, tko da smo včeraj šli na kirurgijo, kjer so dali gor obkladek, če ne bo do srede boljš pa ponovi vajo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. In seveda je zdravnica na dopustu, zdaj se bom pa še s tem obremenjevala, kje naj dobim napotnico, ker po Murphyju je ta stara pretekla. marsovka tudi Neža je bolana, pa nočno breme prevzame U, ker če se zbudi Ažbe, mene pa ni, je cela štala. Je pa res hudo poslušat kako se matra, ko kašlja. In po izkušnjah iz bolnice, ne vem če ne bom naslednjič ob taki situaciji tudi njo peljala na inhalacije. Sicer je skrajno zoprno bit tam, samo v končni fazi je pa to res najboljš. Če primerjam okrevanje je kot noč in dan. aja kratkočasenje - smo prakar dobil igrico ali baba, ko je treba nekaj obešat na kamelo, pa risanje, plastelin, štampiljke, ful so ga začele zanimat črke in številjke, seveda risanke,... če sem kaj pozabila, se oglasim še pozneje.. lep dan, t
|
|
|
|