|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki 2006
21.11.2008 14:04:55   
F*S*M
ojla,

mi smo doma brez rač. in je full bed tako da zdele tuki ko mal na šverc delam srfam, ker imam ravno čas.

Cofek kar se tiče miši jaz sem lani jeseni imela kar dve eno za drugo, prvič sem jo lovila cel teden predno se je hudič prijel na lepilo, ta drugič pa ene 4 dni. Nastavila sem lepilo in čakala. Sem pa stuhtala kako mi je notr prišla, ker sem vedno imela odprta vhodna vrata da je lahko filip hodu vn na teraso in nazaj in sta prišli notr. Tako da sedaj ta vrata zapiramo od septembra dalje, čez poletje pa so tako skoz odprta na stežaj da se zrači.

drugače pa nič novega

imejte se lepo

čao

ps čestitke za izpit cofek

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
   [Brisano sporočilo]
21.11.2008 14:10:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu F*S*M)
  Neposredna povezava do sporočila: 3352
   [Brisano sporočilo]
21.11.2008 14:12:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3353
21.11.2008 16:35:36   
mojca75
No ja, pri nas bodo jutri res čufte.

Sem pa hotela zdejle pobarvat en stroj perila (nekaj pobarvat, nekaj osvežit barvo - v rdeče) pa pod soncem ne najdem soli, vem pa da sem jo kupila teden dni nazaj. Hudirja, pa ni ne vem kolk veliko stanovanje.

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

Neposredna povezava do sporočila: 3354
21.11.2008 17:47:00   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

Lenika, krivo vero širiš user posted image

user posted image user posted image user posted image  sem predvidevala po tem kar ste prej pisale, pa sem očitno napačno predvidevala.

Neposredna povezava do sporočila: 3355
22.11.2008 11:35:23   
mojca75
user posted image

evo, čufte skoraj kuhane. ODLIČNE SO!!!!
sam jih je pa za en vojsški bataljon user posted image , še dobr da se jih lahko zmrzne user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
22.11.2008 14:12:21   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: mojca75

user posted image

evo, čufte skoraj kuhane. ODLIČNE SO!!!!
sam jih je pa za en vojsški bataljon user posted image , še dobr da se jih lahko zmrzne user posted image

Res, da sem pravkar pojedla kosilo, ampak za en cuftek se pa vedno se prostor najde. Mojca, 10 tock... izgledajo odlicno! In nic ne dvomim, da po okusu kaj zaostajajo za izgledom .

Punce, a veste kaj jaz danes delam?! Brusim ograjico... jutri jo bom pa pobarvala user posted image ...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
22.11.2008 14:29:50   
žmož
Veste pa kaj jaz zdejle delam? Šele dobro sem prišla iz Lj, kamor sem šla samo obrnit. Smo namreč šele dobro prišli gor, pa smo si ključe zaklenili v avto, tako da smo potem čakali, da nas nekdo pride iskat in ker nima nihče ključev od hiše, se je zdaj moja velika neroda vrnila v Lj po avto.user posted image  Sem ugotovila, da je vedno, ko gremo  v Lj nekaj narobe. Od zdaj naprej bom pa res sama hodila, ljubi naj bo kar z mulčki doma, jaz pa si bom vzela cel dan prosto in pohajala.
Mojca bravo za čufte. Pri nas tudi že dolgo niso dišali - mletega ne marajo preveč.
Grem kavico popit, čao

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
23.11.2008 20:20:35   
mojca75
Mi pa kuhamo vročino. No danes že tretja runda (kuhanja), HvalaBogu da vsaj Calpol prime.
Očitno nas nekaj črevesnega daj, vse tri, spuščamo take dimčke,... k bi kače jedli user posted image  

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
24.11.2008 9:47:09   
mojsoncek
Jutro! Punce mene je danes skoraj kap. Ob devetih se zbudim, dvignem roleto, zunaj je VSE BELO in NA VELIKO SNEZI!!! grrrrrrrrr... no pa sem docakala sneg, se preden sem docakala nase dete.

Ja nic, od vsega "hudega" grem kar v hladilnik...

mojca, upam da ste ze kaj bolje!

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
24.11.2008 10:09:42   
mojca75
smo bolje, brez vročine. Danes smo še doma. Ma smo še mal prebavno "hm, hm..."
Če bo tko naprej, gremo jutri v vrtec, pa v službo!

Pri nas prav lepo sneži user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3361
24.11.2008 11:55:24   
mojsoncek
Mene bo mozek v sredo lahko na sankah odvlekel v porodnisnico user posted image . Pri nas snezi kot za stavo in zelene trave ni nikjer vec videti. Popoldan bomo lahko ze snezaka naredili user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
24.11.2008 12:29:46   
mojca75
Mi pa spet kuhamo vročino, user posted image ! No sicer kosilo je lepo jedla, tudi čist OK je počutje - no tako zgleda - se igra, je živahna, ampak prejle jo pa gledam, nekaj čudno rdeča, pa .... spet 38,2 user posted image

Zunaj je pa prav lepo (ja vem, če ne rabiš nikamor iti!) Mojsonček, ampak sej do srede bo ta sneg šel ves po gobe.... nič bat.

Neposredna povezava do sporočila: 3363
24.11.2008 12:45:10   
mojsoncek
mojca, mi smo "s hribov doma" user posted image , tako da dvomim, da bo snegec tako hitro sel. No, razen ce se bo ful otoplilo.
Upam, da se pri Mojci ne razvije kaj "hujsega" oz. dolgotrajnejsega.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
24.11.2008 16:50:12   
cofek
no, očitno smo pa mi na primorskem, ker pri nas pa ne sneži, pač pa dežuje (sicer sem vmes po sili razmer zaspala za eno uro, sam mislim da nisem prespala snega).

vam moram povedat, da smo se miške uspešno znebili user posted image user posted image user posted image user posted image . Zadevo smo čisto humano rešili, ker sva ugotovila, da si dela gnezdo v filcu oz. izolaciji pomivalnega stroja, jo je U lepo ulovil in nesel ven na travnik. Sicer bi se kmalu nazaj vselila, ker ni videl, da se še drži mreže in bi jo kmalu prinesel nazaj v stanovanje sam to je že druga zgodba in sploh ne izniči veselja ob uspešnem lovu. Zdaj moramo samo še pasti z lepilom pospravit - al pa bi jih mogoče še malo pustili user posted image user posted image
"naša" miška
user posted image
TiaSara hvala za muco, samo imamo doma psa, ki je kao lovec, samo očitno dejstvo da je ptičar pove da ne trza na mišiuser posted image Mu jo je namreč U dal za povohat, pa je zgledalo kot da nič ne šteka, kaj šele da bi opazil tisto zadevo v mreži...

pa še eno za nas čist presenetljivo zgodbo vam moram povedat. V soboto zvečer sta se pri nas oglasila moja starša in ko sta odhajala je Ažbe na vsak način hotel z njima domov. Smo ga sicer prepričevali da ne, pa mu govorili, da če bo spal pri njiju - seveda smo VSI mislili da se bo premislil. Vendar ne - sam je šel pakirat stvari za sabo - sirup, pidžamo,..pa smo popustili - seveda sva bila do 9h, ko je poklicala mami da že spi, dežurna ob telefonu. In naš škrat je tako prvič po svoji volji prespal pri babici in dedku.

mojca upam da zdaj je pa že vse ok in je vročina popustila. o čuftih ne bom debatirala, ker kuhinja ni glih moje področje, sam tile od mojce res zgledajo njam...
mojsoncek a v sredo je "the day"? no, do srede bo pa res že vse skopnelo...te že kaj zvija?
lenika upam da se je vse poštimalo user posted image . Tele krvavitve ti res naženejo strah v kosti, sam na koncu se pa vse poštima. Jaz sem takrat poleg Buscopana dobila še Dabroston. Drži se!

aja, pa hvala za čestitke za izpit user posted image
lp,t

Neposredna povezava do sporočila: 3365
24.11.2008 17:05:15   
mojsoncek
No, mi ga imamo ze skoraj 20 cm... snega namrec... grrrrrrrrrr

IZVIRNO SPOROČILO: cofek

mojsoncek a v sredo je "the day"? no, do srede bo pa res že vse skopnelo...te že kaj zvija?

Ja v sredo je dan D za nas. In glede na to, da se se cisto nic ne dogaja, pocasi izgubljam vero v to, da bomo lahko poskusili po naravni poti user posted image .
Super, da ste tako humano uspeli ujeti misko user posted image in bravo za Anbeta in njegovo samostojno odlocitev, da bo spal pri dedku in babici.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
24.11.2008 20:22:54   
TiaSara
Zdaj sem si pa sama zbrisala odgovor user posted image .

Žmož - take stvar so pa zoprne. Imaš pa dober načrt za naslednjičuser posted image .

Mojsonček - mislim nate. Saj v sredo bodo vsaj ceste že suhe.

Mojca - pozdravite se in user posted image za čufte.

Cofek - user posted image za miško in za Ažbetov veliki korak v samostojnost. Veliki so že tile naši majčki.

Čeprav se naš danes cel popoldan dere user posted image .

Trenutno pa imam v naročju malo (kot ponavadi), zraven je zlezla pa se naša user posted image in sedaj skupaj ležita. Sta prav luštni. user posted image

< Sporočilo je popravil TiaSara -- 24.11.2008 20:24:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 3367
24.11.2008 22:30:44   
mojca75
aj ja. mi smo zvečer zakuhali na 39,5 in je bila kr veselica da smi gospodično ohlasili, ampak smo jo. Naga je gledala Fifi risanke, pila po žlici mrzu čaj, sedela zavita v mlačno brisačo ki se je hladila, pa mokra "rutka" na glavi...

Ah se je že mal tresla in sam da mi ni spet padla v krč. Ma za crknt je bilo. včeraj in danes je Calpol lepo prijemal, danes zvečer pa ni, in panika, smo dali pol še voltaren, ki je padel ven iz ritke, pa nisem opazila ker je gor sedela, pa smo ga dali nazaj,...pa, ajme.
Mene res ubija tale vročina.

Sicer pa imate klele nekaj tazadnji slik, kako pomaga čistit okna
in eno današnjo iz "krankenhausa"

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

no pa še eno pevsko točko vam prilimam.

user posted image
Upam da bo tole delao

Mojsonček, zjutraj poročaj kolk je snega pri nas. Punčica ti pa kako se boš prebila v LJ.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
25.11.2008 8:15:17   
TiaSara
Joj, kolk je Mojčica simpatična user posted image . Sploh pri petju - je pa mal sramežljive sorte, a je ves čas stran od kamere gledala. Bo pa pevka, ko zraste user posted image . Upam, da se kmalu pozdravi. Mora biti stresno takole v strahu pred krči. Naš je imel hitro vročino, ampak ker ni imel krčev se s tem nismo toliko obremenjevali.

Sedaj pa bom menda lahko kmalu ugotovila ali je mala nagnjena h krčemuser posted image . Mi je tudi zakuhala ponoči. Ne vem zakaj moji otroci dobijo najvišjo vročino ponoči. A ni bolj običajno, da je to zvečeruser posted image . No ja, trenutno je brez, samo precej zaspana in malo tečna je, tako da verjetno še ni konec. Ah ja, zgodaj je začela.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
25.11.2008 8:16:10   
lenika
Mojsonček držim pesti, da se danes začne kaj dogajat. Uh, sedaj gre pa zares. Prvič sva na isti dan rojevale, sedaj si me pa kar krepko prehitela.user posted image  Ceste so pa gotovo že zrihtali.

Punčica, kje se skrivaš?

Aurorra moramo spet kakšno o hrani? Si rekla, da te to rpivabi, da kaj napišeš.

Tiasara  kako kaj spanje ponoči?

Cofek ja vidiš, kako so že veliki. In čestitke za ulovljeno miško. Drugače pa meni ni dala Dabstrona, ker pomaga baje samo v prvih 10.tednih.

Mojca75, verjamem, da vas zagrabi panika ob vročini, glede na vaše predhodne izkušnje. No, samo, da ste jo uspeli izbit. Drugače pa si ti enkrat meni rekla, da me boš prijavila na center za socialno delo, ko sem prilimala sliko Matica s sesalcem, sedaj ti lahko vrnem.user posted image

Žmož, to je pa kot v filmu.

Jaz pa se bom danes lotila tistih čuftov in upam, da bomo imeli kaj za kosilo. user posted image  Kasneje bom pa tudi jaz prilimala kakšno slikico.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
25.11.2008 8:17:31   
lenika
Aja Mojca jaz pa na žalost ne morem poslušat vaše pevke, ker imamo zvočnike pokvarjene.user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
25.11.2008 8:56:31   
cofek
user posted image user posted image user posted image mojca!!! tile naši majčki so pa sami pevci, ne? mogoče bi mogle o kakšnem bandu razmišljat, pa da tudi kaj zaslužimo s tem user posted image user posted image
zdaj pa prosim nasvet kako prilimaš filmček na forum user posted image

mojsoncek sem sla prav gledat, če je kakšna luna in je jutri mlaj...no, šele naslednji teden je pa prazna, tko da zgleda da boš res na rok rodila...DRŽI SE!!! CR res ni prijeten, sam ti moram povedat da sem jaz veliko prej okrevala kot prvič...

tiasara upam da ni nič hujšega. Res so bogi tile mali, ko jih zakuha. Ko je Neža prvič mela reakcijo na cepljenje sem bila čist v šoku, ker pri Ažbetu tega nikoli ni bilo. Pol je bila pa čist out in je samo stokala user posted image .

lep dan - lenika danes naj bi pa pri vas snežilo (čeprav moram povedat, da se je naših koncev sneg ognil)
t

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
25.11.2008 9:17:18   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: cofek

lenika danes naj bi pa pri vas snežilo (čeprav moram povedat, da se je naših koncev sneg ognil)

Ja sem videla včeraj pri napovedi, samo do sedaj ni še nič od tega snega. Naš Matic je včeraj vprašal, mami, pa kje so zdaj te snežinke.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
25.11.2008 9:39:19   
mojca75
cofek - video prilimaš enako k sliko, sam da tam naložiš video, namesto slike.

Stanje pri nas: čez noč mir, zjutraj pa spet 38,5 user posted image . No ja. Tudi apetita nima glih velikega, beri nikakršnea.

Mojsonček -drži se!!!!!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
25.11.2008 9:50:47   
cofek
sem že poskusila (to na shrani.si, ne?), pa mi je spročilo, da tega formata ne morem naložit...mah, saj ni panike.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.