cofek
|
jutro! seveda tudi Ažbe trmari in pri tem tudi udari. No, tile udarci mene bolj jezijo in rešujemo različno - ali ga zapremo v drugo sobo, ga ignoriramo, zamotimo z drugo zadevo, včasih pa tudi objem pomaga. Je pa zadnje dni začel nekaj štrajkat pri lulanju. Po moje se mu ne da sedet tiste 2 sekundi pri miru in rajši tišči, pol mu pa kaka kapljica uide. Ne pomaga če ga vsake 5 minut spomnim, če ga na silo hočem spravit na kahlico tudi ne. Seveda ga potem pohvalim, sam pripravit ga da se usede je pa joj... žabice sem pa letos kupila samo ene, ker nisem dobila nič - imajo sicer ful roza barve, tega pa nisem kupovala. Hotela sem mu nabavit dolge gate, pa v H&M nikoli nisem dobila številke. Kaka ideja kje naj še gledam? No moški mi sicer pravijo, da ni treba da ima žabe ali dolge gate, da naj se malo okrepi, ker pri fantkih je to drugače kot pri punčkah . Danes sem mu oblekla žametke in mislim da je dovolj, ker do avta in iz avta ni niti minuto zunaj. lenika tudi jaz sem se hitreje širila - predvsem pas mi je tako izginil, zdaj se mi pa zdi da se tudi počasi oz. skoraj še nič ne ožam , Na dieto sicer še nisem šla, ker če omejim pri hrani, bo tudi mleka manj (ali pa je to samo v moji glavi) tega pa ne bi rada, ker se že tako Neža nekaj zmišljuje in bi rada vztrajala čez zimo. Čeprav Ažbe je zadnjič jedel ponoči pri osmih meseci, kar bo tokrat že konec decembra. Sem ravno včeraj zvečer tuhtala da bo najbrž tokrat veliko vreščanja ponoči, pa U se bo moral vključit, ker ko si princesa kaj zamisli je ne moreš pretentat. Ažbe je namreč namesto mleka dobil vodo, pa mu je bilo ok, zdaj pa dvomim da bo tako. drugače pa tudi jaz hodim na telovadbo in tudi takrat, posebej pa čez dva dni opažam nove mišične skupine Imamo eno zahtevno inštruktorico, ki te res pripravi da DELAŠ. sem pa šla v nedeljo, ko je bilo 2°C teč in moram povedat da mi je bilo super. Tko da bom nadaljevala čez zimo, če le ne bo preveč snega, sam ene bolj tople teniske moram nabavit, ker tale poletna varianta je res prehladna, tudi če imam termo zokne. Edino kar me mori je to, da moram prej zorganizirat varstvo , pol je pa tu še spremenljivka vreme. lep dan, čeprav zelo hladen. lp,t
|