|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki 2006
25.11.2008 9:54:38   
mojca75
ja lenika, dolenci ste bili v prvi rundi prikrajšani za sneg.

No jaz se bom sedaj lotila likanja, mam tooooolk da .... še dobr da sem doma.

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
25.11.2008 9:56:06   
mojsoncek
Dan! Jaz sem v LJ. Ceste so bile kar solidno spluzene. Ponoci je se nekaj naletavalo, ampak ni bilo sile. Tako da ostajamo nekje na 20 cm.

Imam pa danes ze kar malo treme za jutri. Pa hormoni so mi cisto podivjali in kar nekaj jokam user posted image .
Punce, hvala vsem za spodbudne besede. Jutri pa le drzite pesti, da bo vse OK.
Sicer pa cofek, ce bo okrevanje taksno kot je bilo po prvem CR, se ne bom nic pritozevala. Sem sla iz porodnisnice kot rozica user posted image .

p.s. danes zjutraj sem bila se na enem sestanku (je pestro do konca user posted image ).

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
25.11.2008 10:06:07   
mojca75
Mojsonček, itak bo vse OK. Vse majčice 2006 mislimo nate, pa najbrž še kaka novembrka 2008!

No po sestankih pa počasi lahko nehaš hodit user posted image . počasi!

pri nas spet sneži, ampak čisto narahlo in po malo.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
25.11.2008 10:19:35   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: mojca75

ja lenika, dolenci ste bili v prvi rundi prikrajšani za sneg.

In belokranjci tudi. user posted image  No, da malo razložim, v naših krajih je večna borba o tem, da nismo dolenci, ampak belokranjci.

Mojsonček, a kar po sestankih še? Dobra si. Držale bomo pa vse pesti zate jutri. Vse bo v redu. Verjamem pa, da imate tiste, ki točno veste kdaj bo, še malo več treme. Se spomnim, ko so me v prvi nosečnosti 4 dni čez rok pridržali v porodnišnici in rekli, da mi bodo zjutraj dali tabletko za odpiranje. Celo noč nisem spala, ker sem vedela, da se bo zjutraj začelo zares.user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
   [Brisano sporočilo]
25.11.2008 11:01:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3380
25.11.2008 12:01:15   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

mojsonček - jutri boš pa že svoje dete gledala in crkljala. drži se!

Hvala! Komaj cakam user posted image

Ja mojca, zdej pa mislim, da je bil to res moj zadnji sestanek user posted image . Saj ce bi bil za mojo sedanjo sluzbo ne bi niti pomislila, da bi sla. Tako pa je slo za mojo bodoco sluzbo, pa nisem mogla rect ne. Res bi se po koncani porodniski rada zaposlila v svoji firmi. In ce zelim, da bo to izvedljivo, je treba ze sedaj migat na to temo user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
25.11.2008 12:48:48   
puncica
Pozdravljene punce
Hja tako je imam FB in en drug forum, potem pa tle bol mal berem in gledam, sem pa zdejle mal prišla in uletela, sploh nisem vedla da ste imele debato o čuftih, tako da sem jo zamudila, pa svojga recepta ne bom dajala gor, ker nima smisla.

Mojco sem vidla že na FB in je res zakon, ful točno poje, luštno.

A ja še mal o snegu, včeraj sem KOOOOOOMAAAAJ prigurala do doma, cesto so avti skoraj sami plužli, ker je bilo tolk snega na cesti in kot zakleto je šlo ful avtov skozi našo vas in me je skoz bilo strah kje bo kdo počakal in jaz za njim, potem pa še baterija na telefonu mi je ckrvala in sam molila sem da ne bi počakala kje bogu za leđima kjer ni omrežjauser posted image no pa se je dobro izteklo, prišla domov, skidal smo teraso in parkirplac in imamo beri in piši 30 cm snega. Naša dva uživata, ker je res čudovito, midva pa mal manj ko se spravljava v avto. Danes zjutraj je bil po cesti še vedno sneg in sem se fajn tu pa tam pridrsala na ovinkih, skratka tole ni nič kaj fajn, pa vozal tam ene 10 km 30 km na urouser posted image potem je bila cesta kopna le mokra, zdej pa spet s strahom gledam ven kaj bo danes. Enadva avtomobila pred mano sta kr počakala včeraj in dajala ketne gor ker z letnimi gumami pa ni šans da prideš v naše kraje.

Pol mi pa mami pravi da pri njih v Celju pa ni bilo NIČ niti ene snežinkeuser posted image , ful mi je bilo čudno, no ja sej je fajn snega ampak če imaš čas da si doma, da lahko gledaš to romantično idilo se sprehajaš ne pa da moraš kam z avtom.

cofek priznam sploh se ne spomnem za kak izpit, kaj si sploh delalauser posted image očitno bol slabo berem al pa pol spustim ven ko hodim zdaj na RR tako na vsake kvatre, vseeno pa čestitke

lenika a tebi ni pa nič več slabo a se je to zdej porihtal

mojsonček držim pesti da bo čim prej pa boš rodila tako kot si želiš. Sporoči ko bo saj maš mojo telefonsko.

To je to pri nas.user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 3382
25.11.2008 12:51:33   
puncica
a ja še to sem hotla mojca če bi jaz našmu tamalmu navlekla gor ruto in brisačo bi se mi drl kot da ga dajem iz kože, Mojca je pa to čist ok sprejela, uh, našmu še vročine ne mormo zmert, dobr da smo bol malo bolani, ker ne vem kaj bi bilo drugače. user posted image user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
25.11.2008 12:59:43   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

mojsonček držim pesti da bo čim prej pa boš rodila tako kot si želiš. Sporoči ko bo saj maš mojo telefonsko.

Ja, jutri kar pricakuj en sms... dobis takoj, ko bom toliko pri sebi, da mi ne bodo vec crke poplesavale pred ocmi user posted image
A, da imate pa pri vas se malo vec snega kot mi?! No, samo da si srecno "pripluzila" do doma!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
25.11.2008 13:10:28   
mojca75
Punčica - Mojci smo nažgal risanke, jo slekli in hladili, ni bilo druge, je ušesni termometer pokazal 40.4, kar pomeni vsaj 39,5 zares. To je pa pri ans že orng panika
In ji je po moje pasal da smo jo hlasili. Sicer je blo pa njej važno da so risanke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3385
25.11.2008 13:25:05   
Lara28
Mojca75 - Mojčiki pošiljam user posted image user posted image , da se čimprej pozdravi. Jaz te poplnoma razumem, ker smo tudi mi imeli krče in vem kako je, ko dobi vročino. Držite se in čimprej bodite BREZ vročine!

mojsonček - srečno jutri!

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
25.11.2008 13:52:28   
lenika
Punčica ne nič mi več ni slabo in upam, da mi tudi ne bo več.

Čufti so uspeli in so bili vsaj meni full dobri, upam, da bodo možeku tudi. je pa včeraj komentiral, da naj se nič ne sekiram in da če bodo razpadli, da jih bomo pač kot juho pojedli.user posted image

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
25.11.2008 14:56:28   
mojca75
Lenika - čestitam za čufte, Punči - ti pa prosim napiši svoj recept, jaz rada mal poeksperimentiram.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
25.11.2008 20:03:31   
TiaSara
Punčica in Mojsonček - pri nas je pa res snega samo za vzorec, no ampak mali uživa.

Trenutno pa prepeva Siddharto, ki jo ima naša mala za uspavanko (ja, že pri malem velikem je taka muska najbolj delovala), in zraven slema user posted image .

Lenika - user posted image za prenehanje slabosti. Naj tako ostane. Glede spanja se niti ne morem kaj dosti pritoževati, zdaj ko ni več toliko krčev, nismo več toliko časa pokonci.

Mojsonček - zdaj gre pa res zares. Si sploh ne predstavljam kako bi bilo, če bi vedela, kdaj bom rodila. Mislim, da tudi jaz od samega pričakovanja ne bi nič spala. Bom mislila nate.

Cofek - k sreči je bila mala že zjutraj boljše in sedaj upam le, da se ponoči ne ponovi.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
25.11.2008 20:32:04   
mojca75
Mojsonček, se mi zdi da ne boš brala, ampak drži se, bom mislia nate,... jutri boš pa že drugič mamica. user posted image

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
26.11.2008 8:05:53   
lenika
Mojsonček, še moja vzpodbuda, mislim nate.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
26.11.2008 8:12:27   
lenika
Aja, pa še nekaj me zanima, ko smo že ravno pri porodih. A je katera v prvo rodila z epiduralno? Sem že  že pozabila.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
26.11.2008 9:32:24   
mojca75
Ja, Lenika, jaz sem rodila z epiduralno, če te kaj zanima vprašaj! Če se bo dalo, grem v drugo (tretje, hm) tudi in jo toplo priporočam, čeprev so/ste  nekatere hude nasprotnice.
Jaz imam iskušnjo in moja je zelo dobra.

< Sporočilo je popravil mojca75 -- 26.11.2008 9:34:15 >

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
26.11.2008 10:49:49   
lenika
Ne jaz nisem nasprotnica. Samo v prvo sem si želela naraven porod, ker si nisem predstavljala, da bo tako hudo. Ravno zato sedaj v drugo razmišljam o epiduralni. Zanima me, če potem ne čutiš nog? Kdaj dobiš epiduralno, torej kako pogosto moraš imeti popadke in koliko moraš biti odprta in ali čutiš kdaj moraš potiskat, torej kdaj imaš popadek?

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
26.11.2008 12:50:37   
mojca75
ja, epiduralna - jaz sem bila zelo hvaležna zanjo. dajo ti jo ko si nekje 3-4 cm odprt. Jaz sem prišla v porodno nič odprta tako da sem ene 3 ure javkala na umetnih popadkih, našopanih na 2 minuti. Če bi šlo tko naprej bi cela postojna vedela kdaj sem rodila.
No, potem ko so mi dali EA sem bila pa k na havajih. popadek čutiš, ampak ne boli k svinja. Samo ustavljanje zgleda bl grdo, je rekel Jure. Sicer pa sem jaz noko ves čas čutila, je anestezistka to preverjala, tik pred koncem poroda tudi zmanjša dozo, pa tudi prav dobro sem čutila ko se je mojči spustila v medenico, oz ko se je širila.

Vglavnem popadke čutiš ampak ne bolijo, fora je v tem da najdete dozo ko čutiš, boli pa ne več. In tudi vse prav dobro veš. Za razliko od mnogih ki so razlagale da so bile vse zadete od tiste maske in da jim je bilo slabo za umret. Meni osebno je to boljša izbira. Sicer pa vsak po svoje.

Nisem pa čutila npr šivov ko se me na koncu šivali, niti reza, res so me peljali s posteljo v sobo, ampak to v postojni itak vse.

Kje boš rodila? Novo mesto, brežice? Ne vem, vem da v postojni imajo tudi neko Ultivo - podobno EA samo da si ob popadku sam pritisneš to učinkovino. Nisem še naštudirala, še ni potrebe user posted image . Je pa na strani od postonjske porodnišnice vse lepo razloženo.

Tko, zdej sem malo posmetila po naši majski temi, mogoče pa še kateri kaj prav pride.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
26.11.2008 13:57:20   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: mojca75

Nisem pa čutila npr šivov ko se me na koncu šivali

No, saj tega jaz tudi nisem čutila, ker sem bila tako izmučena, da bi me po moje lahko na živo rezali, pa ne bi več ničesar čutila. Drugače pa hvala za podrobno obrazložitev. Rodila bom v Novem mestu. V Novo mesto bom šla tudi na predavanja o epiduralni in se potem odločila.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
   [Brisano sporočilo]
26.11.2008 14:07:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3397
27.11.2008 8:04:03   
lenika
Sem prišla pogledat, če je že kaj novega z Mojsonček. Upam, da kmalu kaj izvemo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
27.11.2008 8:34:32   
puncica
O šit punce sem včeraj čist spegledala mesič, tako da citiram:
Danes (26. november) ob 14:35 se nam je rodil fantek Nejc. velik je 50 cm in težak 2880g. Anže&F&mojsonček

JEEEE bravo mojsonček user posted image user posted image user posted image user posted image Tako na hitro, zdej moram pa it delat.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
27.11.2008 8:35:44   
TiaSara
Ko sem prišla, ni bilo še nič, sedaj pa že lepa novička. user posted image user posted image user posted image user posted image

Iskrene čestitke mojsonček, Nejcu pa veliko sreče in zdravja. Pa da bi ga imel veliki bratec zelo rad.

Mi imamo pa danes celo operacijo, kako pripeljati malega velikega na pediatrično na pregled - seveda gre tamala zraven, ker nikoli ne vem kdaj bo lačna. Me je kar malo strah kako bo. Upam, da ne bo kakšnega dretja tam. Pa še v službo moram...

< Sporočilo je popravil TiaSara -- 27.11.2008 8:40:06 >

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.