Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.11.2007 22:15:37
|
|
|
|
ada2
|
jaz imam pa norišnico..... poleg službe odpiranje SP-ja (btw - še vedno nimam vseh papirov ), pa letanje sem in tja z otroci - svojimi ali sposojenimi, pa nečakinja in njen pes, pa skoz neka predavanja, pa uskladitve, pa rihtanje papirovja za prizidek, pa razmišljanja v nedogled..... in prej me tako lepo preseneti telefonski klic iz Avstrije, ko me pokliče nekoč zelo dobra prijateljica, s katero sva pred približno 4 leti izgubili stike in sva klepetali pol ure in komaj čakam, da se vidiva , sicer bo to šele po novem letu, ker zdaj odpotuje v Afriko k očetu, ampak to je malenkost proti temu kaj sva zamudili.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.11.2007 22:17:39
|
|
|
|
Naty_ka
|
Joj, si kar predstavljam kako bubi tolaži eno jokajočo punčko... Drugače pa v vrtcu S ne grize. Je pa prišel parkrat res fejst pogrižen domov. Res upam, da ga bo hitro minilo.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.11.2007 22:18:11
|
|
|
|
ada2
|
jaz imam pa norišnico..... in se zato nekaj časa nisem nič javila, zdaj pa kar novo stran odprem
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.11.2007 22:19:35
|
|
|
|
*bubi*
|
Ada, ko ti rata SP odpret, boš pustila službo ali boš oboje delala ali kako si si to zamislila?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.11.2007 22:19:58
|
|
|
|
ada2
|
joooooj, sem zdaj nevede požrla pol kile pistacije , zdaj me pa žeja ko , pa vse solene ustnice imam
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.11.2007 22:20:25
|
|
|
|
*bubi*
|
Je pa prišel parkrat res fejst pogrižen domov. Mi tega k sreči še nismo doživeli. Pa upam, da ne bomo, res.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.11.2007 22:21:21
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ada, ko ti rata SP odpret, boš pustila službo ali boš oboje delala ali kako si si to zamislila? ne upam si pustit službe bo popoldanski sp, oz. po principu koliko delaš toliko zaslužiš
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.11.2007 22:22:52
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: til Kaj je to zdaj Ada ! Postavi se na njen nick to ima že celo večnost gor
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.11.2007 22:24:10
|
|
|
|
ada2
|
ej Naty, v soboto grem v Veržej na srečanje s sošolci, a si za eno pijačo pred tem?
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.11.2007 22:25:52
|
|
|
|
ada2
|
Šmarnica lepo da si se nam oglasila , Minea je res cuker
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.11.2007 22:27:01
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Je pa prišel parkrat res fejst pogrižen domov. Mi tega k sreči še nismo doživeli. Pa upam, da ne bomo, res. Meni je bilo ful hudo in sem šla do vzgojiteljice in sem rekla da se naj pogovorijo s tem fantkom, ker drugače se bom jaz z njegovo mamo. Ona je meni lani na roditeljskem solila pamet, da si ne vem spraviti dece večer spat in da njen gre ob šestih večer v posteljo in da spi drugi dan do devetih brez da bi pisnil. In takrat me je napadla kot nekega norca. Pa sem bila tiho ker se nisem hotela kregat. Bi pa ji zdaj res najraje rekla da je njen "oh in sploh" vzgojen sin prava mala zverinica, pa se mi zdi brezveze, ker otrok je samo otrok.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.11.2007 22:27:21
|
|
|
|
*bubi*
|
bo popoldanski sp, oz. po principu koliko delaš toliko zaslužiš Ja, saj verjetno res ne bi šlo finančno skozi. Samo si ne predstavljam, kje boš našla čas za kake masaže opravit, če si skoz v službi Vaši stanovalci pa verjetno ne bodo tvoje stranke
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.11.2007 22:27:50
|
|
|
|
ada2
|
aja, a mi zaupate vaše domače naslove na ZS? tako za statistiko bubi, Naty, petarda, NinaŠ ne rabite, ker vaše imam
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.11.2007 22:28:11
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ada, ko ti rata SP odpret, boš pustila službo ali boš oboje delala ali kako si si to zamislila? ne upam si pustit službe bo popoldanski sp, oz. po principu koliko delaš toliko zaslužiš Samo meni pa pri vsem tem ni jasno kdaj boš ti sfolgala še to delati Ker če nisi v službi, hodiš domov spat. Ne vem no
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.11.2007 22:28:18
|
|
|
|
petarda
|
Mislim Naty in Bubi...kr neki vidve tuki šepetata ....Dajta se mal skulirat, drgač vaju pridem jaz v nedeljo v živo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.11.2007 22:28:58
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ej Naty, v soboto grem v Veržej na srečanje s sošolci, a si za eno pijačo pred tem? Ob kolkih? Dopoldne greva z dragim v šoping, popoldne pa na en rojstni dan.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.11.2007 22:30:20
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Mislim Naty in Bubi...kr neki vidve tuki šepetata ....Dajta se mal skulirat, drgač vaju pridem jaz v nedeljo v živo Veš da si dobrodošla...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.11.2007 22:32:29
|
|
|
|
ada2
|
Vaši stanovalci pa verjetno ne bodo tvoje stranke žal ne, ko so vsi osteoporozni , bi sicer šlo na bolj fin način, ampak sem dobila dovoljenje samo za zunaj, v domu pa imam prepoved. sicer pa imajo moji nadrejeni v planu me izkoristit pri nadgradnji fizioterapije in ponudit doplačljivo dejavnost - masažo, kjer bi dobila priložnost poglabljat znanje , ampak to je plan, ki bi se naj začel uresničevat drugo leto, se pravi, da bi čez 2 leti glih začela
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.11.2007 22:34:10
|
|
|
|
ada2
|
Samo meni pa pri vsem tem ni jasno kdaj boš ti sfolgala še to delati Ker če nisi v službi, hodiš domov spat. Ne vem no klonirat se bom dala
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.11.2007 22:34:41
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Mislim Naty in Bubi...kr neki vidve tuki šepetata ....Dajta se mal skulirat, drgač vaju pridem jaz v nedeljo v živo te čakamo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.11.2007 22:34:44
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ej Naty, v soboto grem v Veržej na srečanje s sošolci, a si za eno pijačo pred tem? Ob kolkih? Dopoldne greva z dragim v šoping, popoldne pa na en rojstni dan. okoli osmih zvečer
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.11.2007 22:37:08
|
|
|
|
Naty_ka
|
Ej, se čujeva v soboto. Ne vem kako dolgo bomo na Rd. Bi pa lahko kakšno spile, ja. Pa ti sploh veš kje sem jaz doma?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.11.2007 22:37:23
|
|
|
|
*bubi*
|
Šibam jaz pred TV Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.11.2007 22:38:48
|
|
|
|
ada2
|
Pa ti sploh veš kje sem jaz doma? niet
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.11.2007 22:40:40
|
|
|
|
Naty_ka
|
Sram te bodi
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?