|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
23.11.2007 21:30:16   
NinaŠ
Nič, grem še bolj natančno navodila prebrat

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
23.11.2007 21:34:05   
NinaŠ
Sam res navodilo niti z besedico ne omeni kakega bronhitisa, laringitisa oz. nobenih drugih bolezni kot izključno le alergijo user posted image user posted image user posted image user posted image Halooo, pa se menda ni P zajuser posted image , ko je pisala recept user posted image Moram jutri zjutraj takoj poklicat in povprašat.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
23.11.2007 21:35:14   
NinaŠ
Nočko punce! Se tipkamo jutri.... 

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
23.11.2007 21:35:25   
*bubi*
Claritine vsebuje antihistaminik. Histamin pa povzroča tudi vnetne reakcije v pljučih in se lahko antihistaminik uporablja tudi za zdravljenje astme (čeprav bolj redko). Bronhitis pa je neka vrsta astme.

Sicer je res malo čudno, da je dobila Claritine. Kake druge pumpice pa ne? No, v tem primeru pa bi jaz kar kak dan več dajala, ker ne moreš videt, kaj se v pljučih dogaja. Škodilo itak ne bo.

Čisto mimo P ni vdarila. To je še najbolj blago, kar je lahko dala. Proti kakemu glukokortikoidu ali pa bronhodilatatorju recimo.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
23.11.2007 21:39:39   
*bubi*
Halooo, pa se menda ni P zaj , ko je pisala recept

Mi ne pade na pamet nobeno zdravilo s podobnim imenom, da bi se lahko recimo v lekarni zmotili.

Claritine - Ventolin .... ne, malo verjetno. Razen če ful kraca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
23.11.2007 22:00:41   
til
Mark Patrik, Adam in Aleks vse najlepše in najboljše ter še veliko veliko smeha in igranja vam želimo tudi mi:

user posted image

Pa še vsi ostali, če sem koga pozabilauser posted image

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
23.11.2007 22:05:06   
amy26
Claritine sirup sva dobile tudi midve z Elo prejšnji vikend, ona ga je dobila zaradi alergije, uporabili sva ga samo 1x, ker pa se je stanje izboljšalo ga več ne dajem.

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
23.11.2007 22:06:52   
til
No pozdravljene!

Kakšne fotoknjižice to delate user posted image .

Joj Nina sem tudi jaz misla da je Claritin samo za alergijo.Zdaj pa študiram, če ga hočem še jaz vzet, ker tudi namreč zelo zelo grdo kašljam in to že cel teden user posted image .

Jaz pa kar ne morem verjeti, da bo moj sin star 2 leti se mi zdi da sem ga komaj domov prinesla iz porodnišnice in prav v živo se spomnem kako sem bila vesela in sem gledala skozi okno kot da se nebi še nikoli peljala z avtom ampak če pa sem bila po mesecu in pol tako navdušena nad tem da grem z mojo pikico lahko domov in da ga bodo vsi lahko videli .

No na brzino zdaj pa grem v miževo!

Lahko noč!

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
23.11.2007 23:24:35   
ada2
evo, jaz sem pravkar domov prišla.....iz službeuser posted image
ne, resno, po službi sem takoj na pevske vaje šibala, po vajah pa smp šli k eni pevki in pevcu pet za vselitev v novo hišouser posted image

Nina hitro se pozdraviteuser posted image user posted image

pa lahko noč vsem!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
24.11.2007 8:24:21   
petarda
Jutro zaspanke!!!user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
24.11.2007 8:29:26   
tincci
Claritine ni nič takega, ljudje, ki jih ful moti alergija, ga skos jemljejo, tko kot npr naša Fenistil vsak dan. Je imela lansko zimo 5 laringitisov. Nina, kaj bolj blagega bi ti že težko napisala. To je pač pomirjevalo, ki malo umiri izločanje histamina.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
24.11.2007 8:35:56   
petarda
Nina upam, da se stanje izboljšuje user posted image user posted image Jaz tudi nimam pojma o zdravilih in bi verjetno enako razmišljala kot ti. Še dobro, da imamo bubi med nami, da nas mal pomiri user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
24.11.2007 8:39:15   
petarda
Sem vam pozabila povedat, da smo petardita v četrtek postrigliuser posted image ....smo šli na sprehod in ravno mimo frizerke, ki je imela čas, on pa je bil tudi dobre volje in smo kar šliuser posted image  Brez fotoaparata, telefona, kakršnegakoli možnega pripomočka za slikanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image  V glavnem....bil je fuuuul priden, user posted image  ko je moral dol s stolčkauser posted image user posted image user posted image ...pa saj je tudi zdaj cuker, samo ko gledam slike od srede me kar malo stisneuser posted image

Torej...v sredo...

user posted image

....in danes zjutraj...

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
24.11.2007 8:50:02   
petarda
Ej! Včeraj so nam v kaslc vrgli album s smrkciuser posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image  A vam tudi? Al me kaka moja soseda bere in mi je hotla prišparat pot do prvega Mercatorja? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
24.11.2007 9:10:32   
ada2
Včeraj so nam v kaslc vrgli album s smrkci A vam tudi?

user posted image user posted image user posted image

ko se do konca zbudim grem preverituser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
24.11.2007 9:13:06   
ada2
petarda ne jokaj, petardito je itak cuker, z dolgimi, malo krajšimi, ali pa čisto kratkimi lasmiuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
24.11.2007 9:19:45   
petarda
petarda ne jokaj

saj jaz ne jokam user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image ...sem sam rekla, da me mal stisneuser posted image ...on je user posted image , ko je moral dol s stolčka...ker je bil tak v obliki auta...in on bi se še kar peljaluser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
24.11.2007 9:21:34   
ada2
ajauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
24.11.2007 10:30:15   
*bubi*
Se na hitro javim. Iz službe user posted image  Eh, saj je fajn, nimam ful dela, samo že to, da moram bit tukaj, me moti user posted image  Ker jaz bi bila z bubijem.

Petardito je srček, samo sem pričakovala kaj bolj drastičnega. Pravo fantkovsko frizurco = na kratko po vrhu in z mašinco okoli user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
24.11.2007 14:41:11   
Urša
Itak, da je cukr Petardito! Drugače pa so meni carski malo daljši laski, najlepši!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
24.11.2007 15:13:50   
ŽELJA2
Zdravo,

Evo, da se pofočkam. Mali spi že od enih, midva pa sva malo prej šele imela kosilo, ker se mi prej ni dal kuhat. Andraž bo pa jedel ko vstane.

Da ne pozabim:
Petarda hvala za nalepkice, sem jih dobila in že nalimala. Sem se z user posted image  ful dobr zmenila. Da jest zberem nalepke on pa doplača kolikor je treba. user posted image

Drugače pa pri nas nič novega, no razen da sem tut jest mela Andraža v petek doma pa bolj iz preventive, ker mi je v četrtek vzgojiteljica rekla da kar veliko bruhajo in driskajo. In tudi on je večkrat kakal zato je predlagala da ostane doma predno ornk kasera. Zdej pa ne vem, a bo šel v pon. v vrtec al bo kar doma.
Tudi vsem ostalim želi, da se hitro pozdravite.user posted image user posted image user posted image

Se tipkamo.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
24.11.2007 15:43:23   
til
Čao!

Moj otrok tudi že spi od enih jaz pa sem mal pospravla ne velik in zdej češim za računalnikom.

No pri nas sem pa jaz bila pri frizerju za Tilna pa ne vem če bi ga peljala mi je tudi tak cuker z malo daljšimi lasmi čeprav nima tako dolgih kot petardito in da ti povem Petarda da rvoj otrok je pa cuker z dolgimi ali pa z malo manj dolgimi lasmi tako da se ne sekiri itak bo mel 1,2,3 spet ta pravo čupco.user posted image

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
24.11.2007 18:25:31   
ada2
midva z Adamom sva se vrnila predčasno z rd, ker je bila taka množica ljudi (400 ljudi, velik ogrevan šotor, praznovali so pa trije skupaj). itak, da Adam ni mogel biti pri miru in je divjal ko zmešan in bil celi prepoten, pa me je bilo strah, da se bo prehladil. Pa spal je samo pol ure tam v vozičku in je bil potem kar slabe volje, ko se je zbudil, pa sva raje šla (saj meni tudi ni bilo bogvekaj, poznala sem le peščico ljudi).
no, prej sva na lego gradbišču zgradila vse mogoče, zdaj pa Adam veselo papca pomfri.

me pa kar malo skrbi, ker, če mu dam roko na hrbet ali na prsni koš se čuti kot neko škripanje ko dihauser posted image user posted image

aja, pa pri frizeru smo bili (ja, mi tudiuser posted image 9, ampak Adamu se skoraj ne pozna, da mu je kaj rezala, samo malo zadaj, pa okoli uh in spredaj zravnala. mama pa ima novo frizurouser posted image user posted image user posted image , pa ata tudiuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
24.11.2007 18:38:03   
Urša
Tincci, ti pereš z oreščki? Jaz sem jih danes nabavla in me zanima kako to izgleda.user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
24.11.2007 19:31:59   
til
ja madonca kje pa ste vse dons na lepšem kaj!!!!!!!!!!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.