|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
21.11.2007 22:45:36   
ada2
ampak novo stran pa še moram odpretuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
22.11.2007 0:00:24   
alijana
Odgovor NiniŠ: Anja praznuje 14.novembra. Glede fotke je pa tako, da moram naštudirat, kako se skrčijo slike (ker z onim programom ko sem jih prejle, je delal samo na XP-jih, na Visti pa ne).
Ada: Te popolnoma razumem, da si želela biti s svojim otrokom na rojstni dan. Tudi zame je Anjin rojstni dan nekaj posebnega, oba z možem sva si vzela tisti dan dopust in smo bili skupaj ter maksimalno izkoristili skupen dan, ki je bil samo naš. Je pač tako, da je tempo življenja tak kot je, nam narekuje drugačno izrabo časa kot bi si ga želeli, posebej če imamo poklic, ki zahteva skoraj celega človeka.
Prav, sedaj pa grem počivat še jaz. Lahko noč in lep pozdrav.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
22.11.2007 5:54:27   
Teni_
Jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Teni user posted image user posted image user posted image , držim pesti za božičkauser posted image

Hvala, adauser posted image .

Drugače pa pri nas po starem. Nika je očitno fasala neko alergijo in ne vemo na kaj. Je pa zdravnica rekla, da mogoče ni alergija, ampak se ji spuščajo fleki zaradi virozeuser posted image .

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
22.11.2007 9:22:47   
NinaŠ
Mark Patrik vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
22.11.2007 9:25:31   
NinaŠ
Mi smo vsi skupaj vedno bolj prehlajeni user posted image , no zdaj moramo samo še user posted image  okužit, da bomo v zboru jamrali user posted image . Danes nismo skoraj nič spali - če ni kašljal eden, je pa drugi user posted image , tako da sem zdaj čist user posted image user posted image . Sam da ne vidte moje frizure user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
22.11.2007 9:27:59   
NinaŠ
Dobro, da ste me na fotoknjižico spomnile. Mogoče pa ne bi bilo slabo novoletno darilo za babice in dedke user posted image . Jaaaa itak bi lažje ponosno razkazovali svoje vnuke user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
22.11.2007 9:55:06   
ada2
Bubi...zdaj sem se pa na tebe spomnila....sem gledala kaj je dobil Adam za oblečt, pa je zraven ena majica s smrtno glavouser posted image user posted image user posted image , tako ogromno, čez celo majicouser posted image

no, je pa dobil tudi tisto flis jopico, ki sem mu jo itak mislila kupit že takrat v MB, in sem poklicala mojo prijateljico, da ji povem za to jopico, pa za tisto grozno majico in je vprašala, če je velika glavauser posted image . sem rekla ja, pa zobi (zobje) čez cela prsauser posted image , no in sva se odločili, da bo pač imel brezrokavnik čezuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
22.11.2007 9:56:23   
ada2
user posted image user posted image user posted image  Mark Patrik vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
22.11.2007 9:56:58   
ada2
Nina user posted image , čimprej se pozdravite!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
22.11.2007 9:58:25   
ada2
a bi rade torto vidle?

sicer so bolj malo slikali, se vidi, da mame ni bilo zravenuser posted image
še to, da so torto slikali sem mogla poklicat in spomnituser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
22.11.2007 10:15:09   
ada2
user posted image

torta

user posted image

utrinek s praznovanja

user posted image

in utrujena Trnjulčicauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
22.11.2007 12:16:19   
*bubi*
Bubi...zdaj sem se pa na tebe spomnila....sem gledala kaj je dobil Adam za oblečt, pa je zraven ena majica s smrtno glavo

OK, zdaj pa še drugim razloži, zakaj te smrtna glava name spominja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
22.11.2007 12:20:17   
sharpy
Urša user posted image user posted image user posted image   hvala za knjigice

Ful mi je všeč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa mi še TRR javi prosim.    

Šibam moram eno prošnjo napisat

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
22.11.2007 12:21:09   
sharpy
Vse najboljše želim vsem, ki so imeli te dni rojstni dan user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
22.11.2007 20:13:43   
amy26
da ne pademo na drugo stranuser posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
22.11.2007 20:14:44   
amy26
Nina želim vam da se čimprej vsi pozdraviteuser posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
22.11.2007 20:29:39   
petarda
VSE NAJBOLJŠE MARK PATRIK!!!

user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
22.11.2007 20:44:39   
NinaŠ
Ah ja, Tina je/bo očitno resno zbolela, ker tole se mi pa zdi že več kot "navaden" prehlad user posted image user posted image . Jutri jo peljem gladko k P, ker ful grdo kašlja user posted image , sicer vročine (še) nima (36,9° sva namerili) ampak vseeno. 

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
22.11.2007 20:45:46   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Bubi...zdaj sem se pa na tebe spomnila....sem gledala kaj je dobil Adam za oblečt, pa je zraven ena majica s smrtno glavo

OK, zdaj pa še drugim razloži, zakaj te smrtna glava name spominja user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
noooo, 1x sva z bubi ob  kavici razpravljale o tem kako so nama odurne te smrtne glave na oblačilih za otroke, in sva rekli, da bubi in Adam tega že ne bosta nosila.....zdaj pa Adam eno tako dobiuser posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
22.11.2007 20:46:18   
NinaŠ
Jaz sem tudi ful prehlajena in že čisto izmozgana, ko sem po cele dneve v službi. Jutri imam na srečo le popoldne, tako da bom dopoldne lahko malo počila user posted image ja itak bom počivala, ko bo Tina doma user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
22.11.2007 20:48:57   
NinaŠ
majica s smrtno glavo

ne vem sicer kako Adamova majica izgleda, samo kar sem gledala v H&Mu so tisti smrtkoti taki simpatični, prijazni user posted image . No našima dvema smrtkotov nisem kupovala (le na spodnjem perilu jih ima Anže), ker mi ta kolekcija uobče ni preveč všeč.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
22.11.2007 21:01:52   
petarda
Meni so tudi take slikice na otroških majicah user posted image user posted image user posted image ...moj četudi bi jo dobil je nebi nosiluser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
22.11.2007 21:10:03   
Urša
Adam, vse najboljše! user posted image user posted image

user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
22.11.2007 21:11:46   
ada2
H&Mu so tisti smrtkoti taki simpatični, prijazni

ta je iz H&M,ampak nič kaj prijazno ne zgledauser posted image user posted image user posted image , ma take velikanske zobeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
22.11.2007 21:14:03   
ada2
jaz pa grem Prijatelje gledat.....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.