|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
23.2.2008 11:07:51   
*bubi*
Ku-kuc! user posted image

Spet redkobesedna, sicer pa močno dvomim, da se bo petarda kaj oglasila. Po moje so jo kar spečo v avto naložili in šibnili na morje user posted image user posted image user posted image  

Mi se gremo tudi zdaj potepat, kaj več pa jutri user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
23.2.2008 12:08:11   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ku-kuc! user posted image

Spet redkobesedna, sicer pa močno dvomim, da se bo petarda kaj oglasila. Po moje so jo kar spečo v avto naložili in šibnili na morje user posted image user posted image user posted image  

Mi se gremo tudi zdaj potepat, kaj več pa jutri user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vstala ob sedmih, šla po petaridta, smo šli na izlet + v Hoferja po sladoled,  petardito gre zdaj spat, jaz pa juhico kuhat, zunaj pomest in pomit, mal stanovanje zglancat, potem gremo na sprehod z enimi prijatelji, ki imajo tudi eno punčko, pol pridem pa domov in danes ob osmih spatuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
23.2.2008 12:09:30   
petarda
Vreme mamo pa tako lepo, da dol padeš...smo celo zvončke srečali na izletu....jih gremo jutri nabiratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
23.2.2008 12:15:30   
ada2
...smo celo zvončke srečali na izletu....

pri nas so že cel mesec, jih je tolko, da Adam vedno, ko gremo v park reče sneguser posted image  

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
23.2.2008 12:26:21   
petarda
pri nas so že cel mesec

Ja, saj pri nas so tudi že kar nekaj časa, samo jih je drgač videt iz avta, al pa tako od blizu user posted image user posted image user posted image ...

...ampak fak, da sladoled od Hoferja je pa res špica! user posted image ...sem za prvič vzela stracettelo, ker z njo itak ne moreš dost falit in je meeeega super dobra!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
23.2.2008 12:43:22   
NinaŠ
Nina, koliko colsko kolo pa ima Anže od prej in kakšnega mu boš kupila zdaj?

16˝ točno takega smo kupili: http://www.valy.si/index.php?page=3&skupina=8&podskupina=56&artikel=515

sicer sem jaz navijala za tega: http://www.valy.si/index.php?page=3&skupina=8&podskupina=55&artikel=476
ker se mi zdi, da ima gornje kolo previsoko balanco, a se je Anže čist vpičil vanj in o drugem tudi slišat ni hotel, niti ga sprobat, tko da... user posted image no saj se bo on vozil z njim user posted image

Prej je imel pa 12˝, ki pa ga bo zdaj vozila Tina (no v bistvu bova s prijateljico zamenjali kolesi, ker ima ona punčkastega 12˝in doma mlajšega sina, tako da bo dobila Tina to roza kolo, fante pa fantovskega).

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
23.2.2008 16:20:29   
NinaŠ
Mislim halllo user posted image to ti je fina dama user posted image ...pedala prav lepo vrti, ko pa je treba uporabiti malo sile (da bi se peljala naprej), pa jo takoooo bolijo noge, pa rita, pa vse jo srbi in mora še nos obrisat, pa rutko in bundo popravit.... ..pa žejna je.... user posted image user posted image user posted image user posted image jao, jao user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
23.2.2008 19:41:00   
NinaŠ
Ma šit, zdaj imam pa še drugo oko čist gnojno in vneto user posted image ... ...en teden nazaj sem imela pa desno user posted image . No pravzaprav imam sedaj oba, le da jelevo hujše.

Danes sem mal uč vrgla v H&M in C&A, pa nikjer nisem videla kakih otroških velurjev in "vetrovk"  (takih malo bolj finih) user posted image . Za prvo silo bomo očitno morali porabiti lanske, saj se mi zdi zdaj za bundice že kar pretoplo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
23.2.2008 19:42:53   
NinaŠ
sem mal uč vrgla v H&M in C&A,

ja OK user posted image user posted image user posted image dopuščam tudi možnost, da zaradi vnetega uča nisem dobro videla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
23.2.2008 20:19:44   
*bubi*
A tako, petarda, in komu bi jaz v KBG na vrata trkala? user posted image user posted image user posted image  Nisi za danes vabila?

Evo, jaz pa sem danes 14 dni staro pupo cartala user posted image  Bubiju je tudi bila všeč, še bolj pa njen 6-letni bratec, ki ima polno igrač in zna veliko lumparij pokazat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
23.2.2008 21:04:17   
ada2
od pol dveh do petih smo bili na sprehodu user posted image

Adam jje bil tako utrujen, da je zaspal še medtem, ko sem mu knjigo bralauser posted image , no, Nuša pa sicer nekaj zeha, ampak od knjige se pa ne odlepiuser posted image user posted image

na obisku je bila mojja najboljša prijateljica še iz čisto otroških dni s svojo psičko in otroka sta bila seveda čisto navdušena, umazani pa vsi trije tako, da jih ni bilo za spoznatiuser posted image user posted image user posted image

vmes smo izkopali zvončke in trobentice in ih posadili v lončke za nekaj naših stanovalk, ki ne morejo iz postelje, pa bi rade doživele pomlad in sem jim obljubila, da prinesem zvončke, pol se mi je pa brezveze zdelo, da jih naberem v šopek, pa jutri nesem v službo, ko bu itak hitro oveneli, tako posajeni pa bodo nekaj časa ostaliuser posted image

no, skratka preživeli smo en krasen dan, najbol mi je pa bilo všeč, da smo bili lahko zunaj samo v flisihuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
23.2.2008 21:09:59   
ada2
ajja, a sem že povedala, da imam od 3 do 9 marca dopustuser posted image user posted image user posted image , potem mi pa ostane še 8 dni starega in 31 dni novega dopusta user posted image

pa nadure so evrčki postale, samo glede na št. nadur (60) je evrčkov bolj malouser posted image , pa še ti so potem obdavčeni, tako da..... eh, brezveze, nekaj extra keša pa je le, za dva cigla v prizidkuuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
23.2.2008 21:20:54   
ada2
user posted image user posted image user posted image  Nuša je v tem času ko imam jaz tu monologe prebrala celega mačka Murija. zdaj sem jo pa spat nagnalauser posted image

jaz pa tudi grem, jutri je jadelja in je treba zgodaj vstat, pa 12 ur tudi ni mačji kašelj.....

uživajte jutri v brezdelju in se spomnite kaj nameuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
23.2.2008 22:51:37   
petarda
Dober večer...me veseli, da ste preživeli lep dan...mi smo ga tudi...user posted image ...zdaj pa lahko noč, ker še komaj gledamuser posted image ....pa ne zaradi vnetja user posted image ....Nina, upam, da bo jutri že bolje in da ne bosta drobižka kaj pokasirala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
24.2.2008 7:43:54   
NinaŠ
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image smo spili.... ...zdaj pa veselo na delo user posted image user posted image Tina že čaka, da začneva pometat user posted image .

Jaz sicer izgledam obupno s totalno rdečimi očmi user posted image , vendar se mi vsaj ne gnojijo več tako... ...no dobro, da je zunaj sonce, da ne bi ćudno izpadla s sončnimi očali user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
24.2.2008 8:06:28   
petarda
Dobro jutrouser posted image

Nina hvala za kavico...user posted image

Evo tudi pri nas spet en lep sonček user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
24.2.2008 8:10:02   
petarda
Spet redkobesedna, sicer pa močno dvomim, da se bo petarda kaj oglasila. Po moje so jo kar spečo v avto naložili in šibnili na morje

Mi se gremo tudi zdaj potepat, kaj več pa jutri

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

A tako, petarda, in komu bi jaz v KBG na vrata trkala? user posted image user posted image user posted image  Nisi za danes vabila?

A veš, da ko si prvi post napisala...sem takoj pomislila....fak, kaj pa če gredo v KBG na lignje, mi pa smo doma? user posted image user posted image user posted image ....Pa sem v drugem hipu takoj malo pomislila in ugotovila, da ti pa že nebi šla kar tako na blef nekoga presenetit tako daleč...bi se ZIHER prej prepričala ali bo res tam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
24.2.2008 8:11:47   
petarda
vmes smo izkopali zvončke in trobentice in ih posadili v lončke za nekaj naših stanovalk, ki ne morejo iz postelje, pa bi rade doživele pomlad in sem jim obljubila, da prinesem zvončke, pol se mi je pa brezveze zdelo, da jih naberem v šopek, pa jutri nesem v službo, ko bu itak hitro oveneli, tako posajeni pa bodo nekaj časa ostali

Ma ti si ena zlata delavka user posted image user posted image user posted image ....mi je pa všeč ideja o zvončkih v lončkihuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
24.2.2008 8:15:43   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Danes sem mal uč vrgla v H&M in C&A, pa nikjer nisem videla kakih otroških velurjev in "vetrovk"  (takih malo bolj finih) user posted image . Za prvo silo bomo očitno morali porabiti lanske, saj se mi zdi zdaj za bundice že kar pretoplo user posted image

Jaz sem bila ta teden v Kiku...še nisem bila odkar je v NM in sem šla preverit stanje...in? Sama poletna roba user posted image user posted image user posted image user posted image ...sem tudi iskala kake prehodne stvari...pa same kratke majčke, kratke hlačkeuser posted image  So rekli, da prehodne stvari bodo pa dobili čez kak mesecuser posted image

Sem pa kupila tam jogi rjuhe in se mi zdijo v redu, glede na ceno...oblačila vsaj tista za starejše pa mi niso bila všečuser posted image ...za otroke pa potem niti gledala nisemuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
24.2.2008 8:49:50   
NinaŠ
Sama poletna roba ...sem tudi iskala kake prehodne stvari...pa same kratke majčke, kratke hlačke

jaa tega je res ogromno... ...pa OK kake kratke majčke sprejmem, da srečam v trgovini sredi zime, samo, da imajo celo paleto kratkih in tričetrt hlač user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
24.2.2008 9:33:19   
*bubi*
Dobro jutro!

Ja, petarda, sem ravno razmišljala, da bo treba eno soboto na izlet na Dolenjsko user posted image  Že cel mesec imam nad glavo slikico od lani, ko smo bili na igrišču user posted image  Zadnjič, ko sva z Naty kofetkali, sem si mislila, da se bova morali sami v avto spokat in prit. S P&S seveda user posted image . Samo potem boš morala prej po resnici povedat, kdaj boš doma user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
24.2.2008 20:11:43   
petarda
Dober večer user posted image

Bubi ravno včeraj smo bili spet na tistem igrišču in sem se tudi jaz spomnila na vas. user posted image ...Sploh na bubija kako lepo se je že guncaluser posted image , pa kako sta bila vidva z atijem presenečana nad temuser posted image . Seveda ste vabljeni na Dolenjsko, predvsem kakšen vikend, ko bo na morju burjauser posted image ...

No, mi smo spet preživeli čudovit dan, cel dan na zraku user posted image user posted image user posted image user posted image .... zjutraj smo nabirali zvončke, potem se šli na Otočec sprehajat, pa račke in labode gledat, oči nas je peljal na kosilo, potem smo šli domov, da bi malce zadremali, pa petarditu ni šlo (tudi včeraj smo ga komaj nahecali za opoldanski spanecuser posted image ) in smo se napokali na kolesa in šli en krog na izlet...moram povedat, da je prav užival zadaj pri očitu na sedežu in ni bil taka tečka, kot jeseniuser posted image user posted image user posted image , no potem smo šli še malo na obisk k petarditovi prababici in ob šestih, ko smo se peljali domov je bil že koma. Zaspal je v minuti, zdaj pa samo upam, da bo celo nočuser posted image ....lubi že tudi drmoha na sedežni, jaz pa sem tudi že čisto blizu postelje.  Samo prevrnem se še not. user posted image ...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
24.2.2008 20:28:40   
ada2
No, mi smo spet preživeli čudovit dan, cel dan na zraku

jaz pa na tak prekrasen sončen dan zaprta v službiuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
24.2.2008 20:30:18   
ada2
oblačila vsaj tista za starejše pa mi niso bila všeč ...za otroke pa potem niti gledala nisem

meni tudi oblačila za odrasle v kiku niso všeč, samo zokni so mi ok, za otroke se pa še kar najde, čeprav se mi zdi, da bolj za dojenčkeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
24.2.2008 20:33:50   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

vmes smo izkopali zvončke in trobentice in ih posadili v lončke za nekaj naših stanovalk, ki ne morejo iz postelje, pa bi rade doživele pomlad in sem jim obljubila, da prinesem zvončke, pol se mi je pa brezveze zdelo, da jih naberem v šopek, pa jutri nesem v službo, ko bu itak hitro oveneli, tako posajeni pa bodo nekaj časa ostali

Ma ti si ena zlata delavka user posted image user posted image user posted image ....mi je pa všeč ideja o zvončkih v lončkihuser posted image

eh, če pa ne morem iz svoe kože, pol pa samo obljubljam, pol mi je pa skoraj žal, da sem kaj obljubilauser posted image user posted image

sicer pa..... kaj pa veš koliko pomladi jim je še ostalo, ....pa pomisli, da bi vedela, da čisto blizu rastejo zvončki, ti pa si privezana na posteljo že 5 let, pa stanje je tako hudo, da ne moreš niti na invalidski voziček, ....verjetno bi si tudi želela, da ti kdo zvončke prineseuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?