|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
23.1.2008 10:03:05   
*bubi*
user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
23.1.2008 10:35:27   
ada2
jaz pa ful pogrešam službouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem komaj 3 dni doma, pa me ful vleče delatuser posted image user posted image user posted image  a mislite, da je kaj narobe z mano?

no, saj jutri grem že delat, zjutraj najprej na pregled k P, popoldan pa delat. Adam pa bo še cel naslednji teden doma pri babiciuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
23.1.2008 10:45:25   
ada2
aja, drugače pa se je stanje začelo počasi umirjatuser posted image

vročine skoraj ni večuser posted image , kašlja še fejstuser posted image diha že veliko boljjšeuser posted image , tudi bolj je razpoloženuser posted image , več je pokonci,user posted image tako da bo kmalu čisto zdrav.

pa še pa vam povem s čim smo vročino najbolj zbili - krompirjevi obkladki in citripanček, oz. zdaj se to imenuje daleron junior. tak prašek, ki se da v čajj.

sem se spomnila, da sem ta citripanček nekoč pri Nuši uporabljala in je bil super, pri takih prehladnih in gripoznih stanjih in sem šla v lekarno to iskat, pa mi najprej rečejo, da citripančka pa ni mogoče več dobituser posted image user posted image , no, pol pa le ugotovimo, da je to zdaj daleron junioruser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
23.1.2008 10:49:00   
petarda
Ja....mi smo tudi imeli včasih citripančekuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
23.1.2008 10:49:28   
petarda
vročine skoraj ni več , kašlja še fejst diha že veliko boljjše , tudi bolj je razpoložen , več je pokonci, tako da bo kmalu čisto zdrav.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
23.1.2008 10:52:49   
ŽELJA2
Zdravo.

Evo, sem se že potepala. Kavica, pa lekarna, pošta (kjer sem bila ob denar, valjda) in pustni kostumi. Andraž se je odločil da bo lev. Sem hvala bogu dobila lušten kostum. Upam, da se ne bo premislil, no pa sej je itak zelo veliko možnosti, da ga sploh ne bo hotel obleči.user posted image  Ampak mama bo pripravljena, otrok pa kakor želi.user posted image

Danes popoldan bova šla pa na telovadbo. Sem ugotovila, da ima kljub vrtcu popoldan še vedno ful energije in da je user posted image  tudi zato ker mu manjka gibanja in dogajanja. Včeraj ko sva bila po vrtcu še cel popoldan zunaj, je bil kot en sonček. Tut pol zvečer. Priden, nasmejan, nobenih kapric, ki ga zadnje čase popadajo.
Tko, da ga bomo zdej (če bo hotel seveda) lepo vozili enkrat na teden na telovadbo, pa še vsak drugi ponedeljek na ure pravljic. Mamo to vse tle na našem koncu.user posted image user posted image  Tko, da nam tut ne vzame ful časa al pa vožnje. Pa še vsak popoldan ni enak popoldnevu, da se mal dogaja otroku. No, bomo vidl kako bo. Če bo užival, bom ful srečna.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
23.1.2008 10:55:00   
ŽELJA2
Ada, sej to je po eni strani super, da ful pogrešaš službo. To pomeni, da greš rada user posted image user posted image in takih srečnežov je vedno manj, veš? Če ima človek rad svoje delo je to super.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
23.1.2008 10:55:34   
NinaŠ
sem komaj 3 dni doma, pa me ful vleče delat a mislite, da je kaj narobe z mano?

ja user posted image

...sem zdajle skočila na randi na lokomotivo, ko je moj user posted image  imel polurni postanek tu v Lescah user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
23.1.2008 10:57:07   
ŽELJA2
No, za citripanček pa še nisem slišala. Hvala za informacijo, take stvari je dobr vedet.user posted image

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
23.1.2008 10:59:02   
NinaŠ
citripanček, oz. zdaj se to imenuje daleron junior

user posted image user posted image user posted image  ne mi rečt... ...jaz jima tudi vedno dajem Daleron junior za zbijat vročino, ko citripančka ni NIKJER za dobiti user posted image user posted image user posted image user posted image   ...no zdaj pa zvem, da je to eno in isto user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
23.1.2008 12:34:16   
amy26
spet ste naklofale nekaj strani da ne dohajamuser posted image

dobra novica, danes dobila odločbo od csd, podaljšano imam porodniško do 25.05.2008user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
23.1.2008 12:47:54   
tincci
Amy, kako je blo z AS-om? 

www.alergije.net

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
23.1.2008 12:56:33   
NinaŠ
podaljšano imam porodniško do 25.05.2008

user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
23.1.2008 13:15:08   
*bubi*
Zakaj pa mene ne vprašate? user posted image user posted image user posted image

Ja, včasih je obstajalo vse to..... Citripan (za odrasle), Citripanček (za otroke), Daleron C  in Daleron C junior. Vse od krke in niti ne vem, v čem je bila razlika.

Bi pa jaz pri prehladu in gripi (vsaj odraslim) bolj priporočala Lekadol plus C, ker ima FUL več vitamina C not kot Daleron C. Otroških pakiranj pa nimajo, bodo morali tudi v tej smeri razmislit user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
23.1.2008 13:17:07   
*bubi*
Aja, pa v vseh teh zadevah je not paracetamol in vitamin C. Tako da niti slučajno ne smete zraven še kakega Calpola ali pa svečke dat!

Jao, kaj naredi paracetamol z jetri..... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
23.1.2008 13:25:25   
amy26
Amy, kako je blo z AS-om?

tincci, žal tega mleka ni marala, prva dva dni je pojedla z odporom 20-30ml pol pa konc, pa še to se ji je dvigovalo, se je raje takrat več dojila in bila lačna kot pa da bi jedla to mleko, žal.

Tako da imam eno škatlo čisto neodprto, tako da ti jo lahko vrnem ali pa jo podarim komuuser posted image

Smo pa dobili allernovo na recept in to je kar dobro sprejela, no da bi pila to ne, zjutraj mi poje en obrok tega mleka -grisolino, čez dan ji ne dajem ker ne poje skor nič, torej samo zjutraj ko je lačna, kar je tudi ok, torej dobi vsaj en mlečni obrok GH.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
23.1.2008 13:40:35   
Nej1
Dober dan!
Po novem imam drugo uporabniško ime- nič kaj drugačnouser posted image .

Pri nas nič posebnega. A je v vrtecu zadovoljen, zelo rad gre. Tudi zdravi smo še kar (trikrat trkam). Od septembra (z nastopom v vrtec) je imel dvodnevno virozo (o tem potem, ko bom kaj več rekla o naši P- ko je že Catja načela to temo), rotavirus (hvalabogu v blagi obliki) in pred 14 dnevi trebušno virozo. No res je, da ima vsake toliko časa zadelan nos ampak se ne razvije v nič hujšega. Smo pa naradili kuro z Bronhomunalom (Bubi kaj praviš na te kapsule) in vsako jutro pije actimel.
No še eno vprašanje za Bubi. Kaj meniš o tem predpisovanju antibiotikov kar na pamet (primer Ada), ko se potem ugotovi, da antibiotik sploh ni potreben.(me je spet razjezilo, ker gre za našo P).
Kako to vpliva na organizem?
Še tipkam potem- danes je dolg dan.user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
23.1.2008 13:42:53   
petarda
Jao, kaj naredi paracetamol z jetri.....

Uh...jaz sem pa mislila, da je to bolj nedolžan zadevauser posted image ...

Drgač pa meni vse kar se sliši na lekadol ne pomaga! Resuser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
23.1.2008 13:44:35   
petarda
Ooo Nej1 pozdravljena user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke za 1. objavo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
23.1.2008 13:51:37   
Nej1
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Ooo Nej1 pozdravljena user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke za 1. objavo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ha, ha, hauser posted image         -       te kmalu dohitimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
23.1.2008 13:56:03   
Nej1
Aja, pa Bubu A tudi ne zna izgovorit L=J , R=J ali ga izpusti.
Pa že tri mesece smo tudi brez nočne plenice in to brez nesrečuser posted image .

Kaj Petardito že izgovori črko R ali kateri drugi novemberček?

(odgovor članu Nej1)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
23.1.2008 13:56:43   
ada2
Kaj meniš o tem predpisovanju antibiotikov kar na pamet (primer Ada), ko se potem ugotovi, da antibiotik sploh ni potreben.(me je spet razjezilo, ker gre za našo P).

Nej antibiotike je Adamu pisala druga P, ne naša (v isti stavbi, nasproti naše ordinacije - saj veš katera.). ne vem no, Adamu je naša P do zdaj samo 1x pisala AB, ko je imel bronhitis pri 3 mesecih. takrat je dobil kapljice hiconcil. drugače pa še mu ona ni pisala AB. meni se je ravno zato zdela vredu, ker nekako bolj na naraven način zdravi. saj če se spomnim pri Nuši - ni bilo nikoli, da bi brez AB šle od zdravnika, pa tudi skoraj nikoli niso kakih brisov ali testov krvi delaliuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
23.1.2008 13:57:53   
ada2
Pa že tri mesece smo tudi brez nočne plenice in to brez nesreč .

vau user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
23.1.2008 14:09:37   
Nej1
Nej antibiotike je Adamu pisala druga P, ne naša (v isti stavbi, nasproti naše ordinacije - saj veš katera.).

Aja potem pa opravičilo naši P. Za tisto drugo P pa se mi zdi, da jih prepiše še posebaj, če ne gre za njene paciente, da ne bi bilo kaj narobeuser posted image .
Se mi je zdelo čudno, ker A je tudi do sedaj 1 x predpisala AB. Ampak zadnje čase slišim, da jih kar nekaj predpisuje ( brez kontrole krvi, kar res ni bila njena navada).
Škrtari pa z bolniškouser posted image user posted image . Je A pri tisti septemberski virozi poslala kar v vrtec (z vročino, sicer ne dosti 37,7) z razlago, da gre pač za eno banalno virozo, ki jo bodo zdaj tako in tako vsi dobili in da letos pričakujemo več kot 2000 viroz ter če bomo za vsako virozo doma ne bo nikogar v službi, šoli, vrtcu,.....user posted image user posted image .

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
23.1.2008 14:14:14   
tincci
Podari jo komu, Amyuser posted image Ena škatla je včasih stala 10.000 SIT, mogoče pa še komu pride prav. Čestitke za podaljšanouser posted image

www.alergije.net

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.