|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
23.10.2007 19:45:22   
NinaŠ
Zdaj pa po dooooolgem času novo stran odprem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 201
23.10.2007 19:51:40   
NinaŠ
Moja 2 sončka sta danes odkrila novo igro - rofkanje user posted image . Tina reče Anžetu: "Gleva se lofkat" in stečeta v spalnico, pa se mečeta po postelji eden čez/na druzga in valjata,.... user posted image . Aaaaa itak je bil čez kako uro potem že Anže pobudnik.... user posted image

Drugače smo bili pa danes ful pridni in smo spekli piškote user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 202
23.10.2007 19:57:08   
petarda
Drugače smo bili pa danes ful pridni in smo spekli piškote

Midva s petarditom sva bila tudi ful pridna in sva risala s prstnimi barvamiuser posted image . Ampak ni šans, da bi si gospodič slučaaaajno rokice umazaluser posted image user posted image user posted image ...mene je občudoval, on pa ni želel packatuser posted image ....pol sem mu dala pa čopič v roke....no to je bila pa čist druga pesemuser posted image ....narisal mi je ladjico, pa sonček, pa ribo, pa ptička je letala po zraku, pa žaba je letala po zrakuuser posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Mi je bilo pa ful zanimivo to, da sem mu rekla, da dovolim samo po risalnem listu risat in je ubogal user posted image  čist nič ni bilo zraven popackanouser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 203
23.10.2007 19:59:31   
petarda
se mečeta po postelji eden čez/na druzga in valjata

Le od koga sta to videla user posted image   user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 204
23.10.2007 20:10:04   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

se mečeta po postelji eden čez/na druzga in valjata

Le od koga sta to videla user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 205
23.10.2007 20:58:17   
ada2
bubi oprosti, popoldne sem delala, ko pa sem prišla do telefona (malo po 8 uri) je bilo pa že prepozno, da te kličem. drugače pa, za drugič - 92.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 206
23.10.2007 21:06:28   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

....Pol pa itak, da ne more tipkat zdaj, daj nehi, si bo nohtke poškodovala

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da si nebo katera kaj naredila...

user posted image user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 207
23.10.2007 21:07:06   
Naty_ka
Drugače pa: pozdravljene.

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 208
23.10.2007 21:15:21   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

A se ostali novembrčki tudi še vedno selijo v "tavečo" posteljo

ja, večkrat kot pa prespi v svoji user posted image , pa marček04 enako user posted image . Je bila pa ravno včerajšnja noč idealna, ko sta oba CELO prespala in to do 6. (Tina ima ponavadi budnico ob 5., vendar jaz do 5.30 niti mrdnem ne user posted image ) vsak v svoji postelji - ob 6. ko me je klicat začela, sem že hotela zmerjat začet, češ da je še nočka in naj spi, pa sem na srečo najprej uro pogledala in dvakrat pomela oči, če prav vidim user posted image

Uh. Uh. Uh.
Saj ne vem kaj naj drugega rečem.
Pri nas je trenutno aktualno, da ga moram tako dolgo držat za roko dokler ne zaspi. user posted image
In sedaj, ko sem delala cele dneve se mi ponoči ni ljubilo vstajati in ga hoditi mirit, je aktualno to, da ko se začne jokat da ga ata prinese v najino posteljo. In ker ni vajen spati pri nama, se premetava in brca in krili,... V glavnem izgleda kot da med nama spi helikopter...user posted image  In potem ko mi je dovolj vsega ga odnesem nazaj v petlek (ja, mi spimo še vedno v petleku) in včasi je tam do jutra, včasih pa se do jutra dere še enkrat in hitro pristane nazaj v najini postelji.user posted image
Pa postal je taaaaaaaaaaaaaak cartljivec da je hudo. Mi govori kako ga moram pobožat in kdaj se moram stiskat k njemu...user posted image

inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 209
23.10.2007 21:19:10   
Naty_ka
Jaz sem pa bila danes pridna in sem poslala razvijat slike. Se jih je od januarja zopet ogromno nabralo.
Aja, kaj je še možno v DM-U naročiti tisto foto knjigo? Moja tašča ima novembra roj. dan in se mi zdi da se take knjigice najbolj razveselila.user posted image  

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 210
23.10.2007 21:19:38   
ada2
oooo, manekenka se je vrnilauser posted image user posted image user posted image

Naty ampak res smo te pogrešaleuser posted image user posted image user posted image
BTW kdaj greva mi2 zvečer v lajf? se že 2 leti meniva, ne?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 211
23.10.2007 21:20:53   
Naty_ka
Nina, hvala za tisti mail s pesmicami. Kot naročeno si to poslala. Sergej me je danes cel dan težil, da sem mu mogla peti Marko skače, pa sem ugotovila da sem par vrstic vmes pozabila...user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 212
23.10.2007 21:22:45   
ada2
jutri imamo kontrolo.....držite pesti, da ni astma, čepravuser posted image user posted image user posted image .....no, boljše definitivno še niuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 213
23.10.2007 21:24:51   
Teni_
Samo to odgovorim, pa grem spat. Moram se malo pohvalit, če se že pri govorjenju in ostalih zadevah ne moremuser posted image . Moji2 čisto vsako noč spita v svoji sobi in v svojih posteljah. Teja je do sedaj samo enkrat spala med nama, ko je bilo bolana in se je nonstop zbujala, pa še to samo zato, da ne bi Nike budila in potem ne bi noben spala. Sta tako navajeni in niti ne silita v najino posteljo.

Hauk, govoril sem, zdaj pa grem spat.user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 214
23.10.2007 21:25:02   
Naty_ka

oooo, manekenka se je vrnilauser posted image user posted image user posted image

user posted image

Naty ampak res smo te pogrešaleuser posted image user posted image user posted image

Enako...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BTW kdaj greva mi2 zvečer v lajf? se že 2 leti meniva, ne?

user posted image user posted image user posted image
Ada, a veš da me je včeraj ta isti stavek vprašala ena prijateljica? Samo da ona na to čaka že skoraj 4 leta...user posted image user posted image user posted image

Nimam pojmauser posted image

inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 215
23.10.2007 21:25:42   
til
pa tudi pred tem je v svoji posteljici spal le do prvega nočnega bujenja...tam okoli enih, dveh ponoči. Redko...ampak res redko prespi noč v svoji posteljici A se ostali novembrčki tudi še vedno selijo v "tavečo" posteljo ali večinoma prespijo noči v svojih

To je pa kot bi imela Tilna doma user posted image  naš je čisto isti.

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 216
23.10.2007 21:31:39   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

. Moji2 čisto vsako noč spita v svoji sobi in v svojih posteljah.

Tudi pri nas je bilo do sedaj tako. Zdaj pa sem jaz obupala. Po skoraj letu in pol letanja v otroško sobo (včasih tudi po sedem krat) in posledično nespanja, mi je vsega dovolj. Sergej ni bil naspan, jaz pa še majn.
Zakaj se je zbujal? Predvsem zaradi zob. In če sedaj malo pomislim nazaj, naju je verjetno tudi pogrešal. Gregorja na dan vidi uro in pol, mene pa dobri dve uri. In verjamem da naju pogreša.

Sprobala sem tudi tisto varianto, da bi ga pustila jokat. A ko se po eni uri in pol ni nehal dreti, sem obupala.
Katera je že rekla: vse enkrat mine? Saj je samo obdobje...user posted image

inteligence.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 217
23.10.2007 21:32:00   
ada2
Ada, a veš da me je včeraj ta isti stavek vprašala ena prijateljica? Samo da ona na to čaka že skoraj 4 leta...

Nimam pojma

jaz ne mislim čakat 4 leta, ne, to pa že ne! 3 pa pol bi se dalo zmenit, ampak 4 pa neuser posted image

evo, tak se zmeniva....ko mi bodo (user posted image ) pisali dopust in ko bodo deca zdravi greva. brez izgovorov! aja, pa pazi, dopusta imam še 20 dni (al 21user posted image , zdaj pa ne vem večuser posted image ) no, saj je vseeno, dovolj torej, da greva en dan malo pogledat kaj lotmerški dečki delajouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 218
23.10.2007 21:33:32   
til
Jana user posted image user posted image user posted image . Jaz sem imela pa pri Tilnu rok 10.1.2006 no kot vidite je precej pohitel user posted image . Ampak me je kar sram priznatda sem pozabila, da si user posted image user posted image  sicer sem se takoj spomnila sam da si omenla da se je res enkrat nekaj pisalo o tvoji nosečnosti. no saj ni važmo glavno da bo vse O.K.

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 219
23.10.2007 21:37:37   
Naty_ka

Ada, a veš da me je včeraj ta isti stavek vprašala ena prijateljica? Samo da ona na to čaka že skoraj 4 leta...

Nimam pojma

jaz ne mislim čakat 4 leta, ne, to pa že ne! 3 pa pol bi se dalo zmenit, ampak 4 pa neuser posted image

evo, tak se zmeniva....ko mi bodo (user posted image ) pisali dopust in ko bodo deca zdravi greva. brez izgovorov! aja, pa pazi, dopusta imam še 20 dni (al 21user posted image , zdaj pa ne vem večuser posted image ) no, saj je vseeno, dovolj torej, da greva en dan malo pogledat kaj lotmerški dečki delajouser posted image

Mislim da ni problem v tem koliko dni dopusta še ti imaš. Meni se zdi bolj problematičen tisti stavek: ko mi bodo (user posted image ) pisali dopust...
                                                  user posted image user posted image user posted image user posted image
Kar se pa lotmerških dečkov tiče... Mislim da je tam prava žalost...user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 220
23.10.2007 21:39:10   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: til

Jaz sem imela pa pri Tilnu rok 10.1.2006 no kot vidite je precej pohitel user posted image .

Zakaj pa jaz tega ne vem? user posted image  Oz. sem pozabila...user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 221
23.10.2007 21:40:29   
ada2
a sem vam že povedala, da bomo imeli zaključek skupaj s policijo?

madona bom si nabrala poznanstva pri možeh v modremuser posted image , bodo vse kazni opravičeneuser posted image

sicer pa imamo skupni zaključek iz uradno dveh razlogov:
1. manjši stroški
2. oni so  pretežno moški kolektiv, mi pretežno ženski in naši fantje so že obupali, ker so morali nonstop plesat

prejšnja leta smo imeli pa z reševalci, oz. rešilčkarjiuser posted image

pa še ena taka "policajska" iz službeuser posted image
smo zadnjič iskali sponzorje za srečelov, ki smo ga imeli v domu in vprašajo kam še nismo šli vprašat za dobitke, pa ena reče: na policijouser posted image user posted image user posted image  jo vsi čudno pogledamo in šefica pravi: ja kaj pa bi oni lahko dali za dobitek? ona pa: oprostitev treh prekrškov!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 222
23.10.2007 21:40:34   
Naty_ka
Jana, a se ti kaj luštajo školjke? Koliko let jih že hodimo jest...user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 223
23.10.2007 21:42:31   
Naty_ka

a sem vam že povedala, da bomo imeli zaključek skupaj s policijo?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še ena taka "policajska" iz službeuser posted image
smo zadnjič iskali sponzorje za srečelov, ki smo ga imeli v domu in vprašajo kam še nismo šli vprašat za dobitke, pa ena reče: na policijouser posted image user posted image user posted image  jo vsi čudno pogledamo in šefica pravi: ja kaj pa bi oni lahko dali za dobitek? ona pa: oprostitev treh prekrškov!user posted image user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 224
23.10.2007 21:44:23   
ada2
Kar se pa lotmerških dečkov tiče... Mislim da je tam prava žalost...

eh, bova pa mele kake druge dečke v delu, novembrčke naprimer. itak dvomim, da bi lahko šle ven, brez da bi vsaj 80% časa ne govorile o user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?