Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 19:45:22
|
|
|
|
NinaŠ
|
Zdaj pa po dooooolgem času novo stran odprem
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 19:51:40
|
|
|
|
NinaŠ
|
Moja 2 sončka sta danes odkrila novo igro - rofkanje . Tina reče Anžetu: "Gleva se lofkat" in stečeta v spalnico, pa se mečeta po postelji eden čez/na druzga in valjata,.... . Aaaaa itak je bil čez kako uro potem že Anže pobudnik.... Drugače smo bili pa danes ful pridni in smo spekli piškote
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 19:57:08
|
|
|
|
petarda
|
Drugače smo bili pa danes ful pridni in smo spekli piškote Midva s petarditom sva bila tudi ful pridna in sva risala s prstnimi barvami . Ampak ni šans, da bi si gospodič slučaaaajno rokice umazal ...mene je občudoval, on pa ni želel packat ....pol sem mu dala pa čopič v roke....no to je bila pa čist druga pesem ....narisal mi je ladjico, pa sonček, pa ribo, pa ptička je letala po zraku, pa žaba je letala po zraku ... Mi je bilo pa ful zanimivo to, da sem mu rekla, da dovolim samo po risalnem listu risat in je ubogal čist nič ni bilo zraven popackano
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 19:59:31
|
|
|
|
petarda
|
se mečeta po postelji eden čez/na druzga in valjata Le od koga sta to videla
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 20:10:04
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda se mečeta po postelji eden čez/na druzga in valjata Le od koga sta to videla
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 20:58:17
|
|
|
|
ada2
|
bubi oprosti, popoldne sem delala, ko pa sem prišla do telefona (malo po 8 uri) je bilo pa že prepozno, da te kličem. drugače pa, za drugič - 92.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 21:06:28
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ....Pol pa itak, da ne more tipkat zdaj, daj nehi, si bo nohtke poškodovala Da si nebo katera kaj naredila...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 21:07:06
|
|
|
|
Naty_ka
|
Drugače pa: pozdravljene.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 21:15:21
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ A se ostali novembrčki tudi še vedno selijo v "tavečo" posteljo ja, večkrat kot pa prespi v svoji , pa marček04 enako . Je bila pa ravno včerajšnja noč idealna, ko sta oba CELO prespala in to do 6. (Tina ima ponavadi budnico ob 5., vendar jaz do 5.30 niti mrdnem ne ) vsak v svoji postelji - ob 6. ko me je klicat začela, sem že hotela zmerjat začet, češ da je še nočka in naj spi, pa sem na srečo najprej uro pogledala in dvakrat pomela oči, če prav vidim Uh. Uh. Uh. Saj ne vem kaj naj drugega rečem. Pri nas je trenutno aktualno, da ga moram tako dolgo držat za roko dokler ne zaspi. In sedaj, ko sem delala cele dneve se mi ponoči ni ljubilo vstajati in ga hoditi mirit, je aktualno to, da ko se začne jokat da ga ata prinese v najino posteljo. In ker ni vajen spati pri nama, se premetava in brca in krili,... V glavnem izgleda kot da med nama spi helikopter... In potem ko mi je dovolj vsega ga odnesem nazaj v petlek (ja, mi spimo še vedno v petleku) in včasi je tam do jutra, včasih pa se do jutra dere še enkrat in hitro pristane nazaj v najini postelji. Pa postal je taaaaaaaaaaaaaak cartljivec da je hudo. Mi govori kako ga moram pobožat in kdaj se moram stiskat k njemu...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 21:19:10
|
|
|
|
Naty_ka
|
Jaz sem pa bila danes pridna in sem poslala razvijat slike. Se jih je od januarja zopet ogromno nabralo. Aja, kaj je še možno v DM-U naročiti tisto foto knjigo? Moja tašča ima novembra roj. dan in se mi zdi da se take knjigice najbolj razveselila.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 21:19:38
|
|
|
|
ada2
|
oooo, manekenka se je vrnila Naty ampak res smo te pogrešale BTW kdaj greva mi2 zvečer v lajf? se že 2 leti meniva, ne?
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 21:20:53
|
|
|
|
Naty_ka
|
Nina, hvala za tisti mail s pesmicami. Kot naročeno si to poslala. Sergej me je danes cel dan težil, da sem mu mogla peti Marko skače, pa sem ugotovila da sem par vrstic vmes pozabila...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 21:22:45
|
|
|
|
ada2
|
jutri imamo kontrolo.....držite pesti, da ni astma, čeprav .....no, boljše definitivno še ni
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 21:24:51
|
|
|
|
Teni_
|
Samo to odgovorim, pa grem spat. Moram se malo pohvalit, če se že pri govorjenju in ostalih zadevah ne morem . Moji2 čisto vsako noč spita v svoji sobi in v svojih posteljah. Teja je do sedaj samo enkrat spala med nama, ko je bilo bolana in se je nonstop zbujala, pa še to samo zato, da ne bi Nike budila in potem ne bi noben spala. Sta tako navajeni in niti ne silita v najino posteljo. Hauk, govoril sem, zdaj pa grem spat.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 21:25:02
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 oooo, manekenka se je vrnila Naty ampak res smo te pogrešale Enako... BTW kdaj greva mi2 zvečer v lajf? se že 2 leti meniva, ne? Ada, a veš da me je včeraj ta isti stavek vprašala ena prijateljica? Samo da ona na to čaka že skoraj 4 leta... Nimam pojma
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 21:25:42
|
|
|
|
til
|
pa tudi pred tem je v svoji posteljici spal le do prvega nočnega bujenja...tam okoli enih, dveh ponoči. Redko...ampak res redko prespi noč v svoji posteljici A se ostali novembrčki tudi še vedno selijo v "tavečo" posteljo ali večinoma prespijo noči v svojih To je pa kot bi imela Tilna doma naš je čisto isti.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 21:31:39
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR . Moji2 čisto vsako noč spita v svoji sobi in v svojih posteljah. Tudi pri nas je bilo do sedaj tako. Zdaj pa sem jaz obupala. Po skoraj letu in pol letanja v otroško sobo (včasih tudi po sedem krat) in posledično nespanja, mi je vsega dovolj. Sergej ni bil naspan, jaz pa še majn. Zakaj se je zbujal? Predvsem zaradi zob. In če sedaj malo pomislim nazaj, naju je verjetno tudi pogrešal. Gregorja na dan vidi uro in pol, mene pa dobri dve uri. In verjamem da naju pogreša. Sprobala sem tudi tisto varianto, da bi ga pustila jokat. A ko se po eni uri in pol ni nehal dreti, sem obupala. Katera je že rekla: vse enkrat mine? Saj je samo obdobje...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 21:32:00
|
|
|
|
ada2
|
Ada, a veš da me je včeraj ta isti stavek vprašala ena prijateljica? Samo da ona na to čaka že skoraj 4 leta... Nimam pojma jaz ne mislim čakat 4 leta, ne, to pa že ne! 3 pa pol bi se dalo zmenit, ampak 4 pa ne evo, tak se zmeniva....ko mi bodo ( ) pisali dopust in ko bodo deca zdravi greva. brez izgovorov! aja, pa pazi, dopusta imam še 20 dni (al 21 , zdaj pa ne vem več ) no, saj je vseeno, dovolj torej, da greva en dan malo pogledat kaj lotmerški dečki delajo
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 21:33:32
|
|
|
|
til
|
Jana . Jaz sem imela pa pri Tilnu rok 10.1.2006 no kot vidite je precej pohitel . Ampak me je kar sram priznatda sem pozabila, da si sicer sem se takoj spomnila sam da si omenla da se je res enkrat nekaj pisalo o tvoji nosečnosti. no saj ni važmo glavno da bo vse O.K.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 21:37:37
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 Ada, a veš da me je včeraj ta isti stavek vprašala ena prijateljica? Samo da ona na to čaka že skoraj 4 leta... Nimam pojma jaz ne mislim čakat 4 leta, ne, to pa že ne! 3 pa pol bi se dalo zmenit, ampak 4 pa ne evo, tak se zmeniva....ko mi bodo ( ) pisali dopust in ko bodo deca zdravi greva. brez izgovorov! aja, pa pazi, dopusta imam še 20 dni (al 21 , zdaj pa ne vem več ) no, saj je vseeno, dovolj torej, da greva en dan malo pogledat kaj lotmerški dečki delajo Mislim da ni problem v tem koliko dni dopusta še ti imaš. Meni se zdi bolj problematičen tisti stavek: ko mi bodo ( ) pisali dopust... Kar se pa lotmerških dečkov tiče... Mislim da je tam prava žalost...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 21:39:10
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: til Jaz sem imela pa pri Tilnu rok 10.1.2006 no kot vidite je precej pohitel . Zakaj pa jaz tega ne vem? Oz. sem pozabila...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 21:40:29
|
|
|
|
ada2
|
a sem vam že povedala, da bomo imeli zaključek skupaj s policijo? madona bom si nabrala poznanstva pri možeh v modrem , bodo vse kazni opravičene sicer pa imamo skupni zaključek iz uradno dveh razlogov: 1. manjši stroški 2. oni so pretežno moški kolektiv, mi pretežno ženski in naši fantje so že obupali, ker so morali nonstop plesat prejšnja leta smo imeli pa z reševalci, oz. rešilčkarji pa še ena taka "policajska" iz službe smo zadnjič iskali sponzorje za srečelov, ki smo ga imeli v domu in vprašajo kam še nismo šli vprašat za dobitke, pa ena reče: na policijo jo vsi čudno pogledamo in šefica pravi: ja kaj pa bi oni lahko dali za dobitek? ona pa: oprostitev treh prekrškov!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 21:40:34
|
|
|
|
Naty_ka
|
Jana, a se ti kaj luštajo školjke? Koliko let jih že hodimo jest...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 21:42:31
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 a sem vam že povedala, da bomo imeli zaključek skupaj s policijo? pa še ena taka "policajska" iz službe smo zadnjič iskali sponzorje za srečelov, ki smo ga imeli v domu in vprašajo kam še nismo šli vprašat za dobitke, pa ena reče: na policijo jo vsi čudno pogledamo in šefica pravi: ja kaj pa bi oni lahko dali za dobitek? ona pa: oprostitev treh prekrškov!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 21:44:23
|
|
|
|
ada2
|
Kar se pa lotmerških dečkov tiče... Mislim da je tam prava žalost... eh, bova pa mele kake druge dečke v delu, novembrčke naprimer. itak dvomim, da bi lahko šle ven, brez da bi vsaj 80% časa ne govorile o
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?