ČebelicaMaja
|
Pri nas je zadnje čase kar pestro... najprej je zbolela pikica, je bruhala, potem je naslenji dan imela malo vročine in veliko je spala, ampak je šlo kar v redu mimo...potem je pa zadelo naju z možem, le da je on prišel iz hudega v 2 dneh, mene pa še vedno totalno pljuča dajejo, kašljam, da ne govorim o bruhanju v čertek, ki me je za dva dni položilo v posteljo. Dobro, da je prišla moja mama na pomoč, ker mi je blo ful hudo za tamalo, ki je zahtevala svoje, jaz pa tud vstat nisem mogla...kar jokat je začela...upam, da bo kmalu bolje... No, kljub vsemu, smo šli danes na en rojstni dan, ki so ga organizirali kar v športni dvorani- super zadeva, samo ker morajo starši kar precej telovadit s svojimi pikci, sem sedajle čist fertig... sem rekla možu preden smo šli, saj mi en miren RD ne more škodit, pol je bilo pa divje fino...ta mala je tko uživala- ful dobra ideja, moram pohvalit - trajalo je sicer slabe 3 urce s torto vred, ampak čisto dovolj, ko smo prišli do avta (pa je bil blizu) je miška že spala. Ja, C&A je res fajn zadeva in sploh ne razumem, da ga v LJ še ni...nazadnje sem šla v CE tja in sem dobila kar nekaj lušnih stvari za otroke. Jaz bi tudi morala na pregled za oči, ker se mi zdi, da na daleč, ful slabo vidim. Pa nočem več k privatniku, ker sem nazadnje-žepred leti, dobila tam dioptrijo in draga očala, se je pa izkazalo, da so za na blizu, tko da sem jih kmalu po tem šenkala babici hja, njim je bilo pač važno zaslužiti...zdaj moram prit pa do pravega, državnega okulista...kam ste šle pa ve na pregled...in koliko časa ste čakale...