Nenya
|
Živ! Mi smo bili včeraj v živalskem vrtu, bil je tak lep dan, in Mina je uživala, sicer so ji bile najbolj všeč gosi, ker je skoz hotla bit tam in se drla ga ga. Komaj sva jo spravila še kam drugam. Meni je bilo mal hecno v našem zooju, ker ko si enkrat v berlinskem, vidiš kaj je to dobro poskrbljeno za živali. Midva sva bila noter blizu osem ur pa nisva vsega videla, kletke so premišljeno narejene, dovolj velike, dostopne itd. Saj vem, da se v Lj trudijo, ampak ene živali majo čist premal prostora. Pa še potke so tko nasute s peskom da sva se matrala k dva norca v un hrib, bogi Rok, Jane voziček se super obnese, ker ma velika kolesa, ABC design, ki ga ma M je pa bolj za utrjene poti narejen. Da ne govorim o tem da je, če sva jo 'spustila, kar stekla h kaki drugi družini z otroci in se na naju prav nič ni ozirala, bi šla pač naprej z drugo družino, groza. Tudi v otroškem zooju je uživala, pa jaz tudi Pol smo šli pa še na Brnik, letala gledat in smo po enmu kolovozu prišli do ograje pri pristajalni stezi, Rok je glih začel M pokat ven, da bi šla mal gledat in M začne 'on' 'on' govorit, Rok je ni razumel kaj hoče, jaz pa pogledam in je avion ravno pristajal. Tolk je posrečena, pa je avione dosedaj videla le na nebu, največkrat tiste, ki puščajo belo črto, le enkrat je videla enega, ki je bil dovolj nizko da ni mel črte. Opažam, da je zdaj v tisti fazi govorjenja ko jo razumem predvsem jaz, ker sem cel dan z njo in vem kaj bi rada povedala. Mojčika, sožalje za dedka , z mojo staro mamo je bilo podobno, smrt ji je prinesla olajšanje od bolečin, zdaj je glih eno leto tega. Flecker1, tebi pa da čimprej zamenjaš službo za boljšo, kjer ne bo ene trapaste koze, ki ne razume kaj je met male otroke. Alička, Barba in ostale dopustnice, sem vam fouš, bi bilo fajn, a je B zdaj še premajhna za kakšne terme, ne bi imeli veliko od tega se mi zdi, na pomlad pa vsekakor. Aja, ker se bližajo prazniki me zanima ali vaši kaj kažejo ustvarjalne žilice, vem da MM riše, a pri M se mi zdi da še ni tako daleč, iščem pa eno aktivnost, ki ne bo preveč pacasta, ker M naredi cel mess že z navadnimi rečmi, kaj bi šele s prstnimi barvami. Mal riševa z voščenkami, a bi jih M raje glodala kot risala z njimi. Fajn bi bilo naredt kakšne preproste okraske. M ima spet padalsko fazo, je zdajle kar ene dvakrat mal manjkalo da se ni fejst udarila ali celo poškodovala, morm kar malo bolj pazit nanjo. Bolančki pozdravite se, mam M mal na sumu, da se je v ZOOju verjetn mal prehladila. Zdej si bom pa skuhala eno brezkofeinsko kavico, upam da mi jo uspe popit preden bosta vstali. Mejte se