ČebelicaMaja
|
Joj, majčika si kar predstavljam, kakšna je bila noč... ker mi nismo bili nič boljše...zjutraj smo pa seveda zaspali, vstanemo, letimo k zdravniku, tam je že čakala tašča, ki je odpeljala HanoElo domov, jaz pa na zaključek seminarja.. noro... Skratka... diagnoza... vnetje ušes in angina... upam, da bo AB čim prej prijel...zadnje čase res nimamo sreče z zdravjem, mi je ful hudo, ker sem jo hotela peljat Miklavža gledat, pa mora bit cel teden doma ... po moje se ji bo zrolal, ne nam, njej, naša namreč ful rada kam gre in ji je doma prav dolgčas ... Sicer smo bli pa danes prvič pri zdravniku za bolne otroke, smo krstili čakalnico to si govorim bolj za tolažbo, drugač je pa tako boga, tale visoka vročina jih totalno zdela...pol se nama pa še z možem zdi, da zobki spet lezejo ven...pa zdej ne vem, al zadnja trojka, al pa prva petka... a je to možno? A katera ve, kdaj začnejo petke poganjat Je imela pa pri zdravniku pravi govorni napad...jo je še sestra vprašala, če jo lahko zmoti, da ji da za nagrado, papirnato žirafo...pa je vzela žirafo, ampak se ni pustila ustavit nč majčika, grem jaz tudi kljub pozni uri na en čokolino, za dušo privezat ko nam pa take lušte delaš...