Anonimen
|
Dan! Joj, Mojčika, ti kar počivaj in skrbi zase. Če želiš, pa lahko glede porodniške pokličem mojo mamo in jo vpraša, če mogoče ve, kako je s tem. V vsakem primeru pa počivaj in najprej poskrbi zase. Glede dojenja, pa, boš videla. Jaz sem dojila 14 mesecev, vse super in fajn, ampak če pomislim na tisti prvi mesec muk, ko je bilo na kupu vse, od zastoja mleka dalje in sem bila zaradi svoje lastne trme, da bom dojila polno, zrela za psihiatra, se ves ta trud kljub dolgemu dojenju potem, ko je enkrat steklo, ni splačalo. Tisti mesec sem bila živčna razvalina samo mama svojemu otroku ne. Tako da, v drugo ne nameravam iti skozi zid. Če bo šlo bo, sicer pa dodatek. Je pa ena knjiga fajn na to temo, naslov je Dojenje in materinstvo iz srca. Vse o dojenju, nastajanju mleka, težavah in še marsičem. U, kako MM obvlada risanje,a ni to v povprečju za ene tri leta značilno? Mi smo še pri čačkah, o krogih še ni ne duha ne sluha. Imamo pa zadnje tedne vsakodnevno nastlano stanovanje, ker tako z veseljem striže vse, kar ji pride pod roke in potem veselo stresa po tleh. Aja, pa začela je z zakaji. "Oka (očka), zakaj mufa (muha) pride not?" In se očka začne praskat po glavi . Barba si me s to smrkljo spomnila na eno mojo bivšo sodelavko, kako je krivdo za eno napako prevalila name, samo ni vedela, da stojim za vrati, ko je šefici razlagala to pravljico, tako da je bilo soočenje takojšnje . Potem si ni več upala s takimi. Ženska lena kot ****s, videla vse svoje pravice in čisto nobene dolžnosti. Taki so res le za zgago delat. Marelica, super za vrtec. Pa uspešen lov za službo želim. Nič, je treba iti delat. Imam en par emailov za napisat v tujino, pa sama birokracija me čaka.
|