|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
6.2.2008 13:38:27   
alička
Zvezdica v Qulandiji žal nimajo igralnice, samo v MC na Primskovem ali pa v Merkurju.
Gibi gib (otroško igrišče) je še zaprto, kaj drugega se pa v Kranju ne spomnim.
Lahko gremo v bazen user posted image user posted image  - malo za šalo. Pri nas pa žal ni placa.
Super za spanje Zvezdica user posted image user posted image , si vsaj malo nadoknadila.

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 751
6.2.2008 13:42:37   
Krista28
Mi lahk pridemo kamorkoli. Kaj, a pol ura je 10.00? Sam še kraj...lahko pridemo tud na bled, pa gremo en krog, sploh če bo lepo vreme. Pri Planincu je itak previjalna miza...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 752
6.2.2008 13:47:11   
*zvezdica*
Uuuu kaj pa v Supernovi zraven Obija k je prav en otroški lokalček..ful fletkan..prilagojen za otroke..ful igrač...tamali stolčki..pa še slaščičarnauser posted image  Mislim, da se imenuje Muca Maca.

No, še vedno ste pa k nam povabljene!!!!

Marcel in Zarja

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 753
6.2.2008 13:50:38   
Krista28
Zvezdica, daj ti rajš mal počivi, kot pa da pred nami pa za nami pospravljašuser posted image user posted image  Jaz se kakih večjih povabil zadnje čase kar izogibam. Se mi ne da, odkrito povedano..... boš imela potem več skakanja....skoristi frej. A razmišljate kaj, da bi Marcela dali v vrtec? Zdaj ga tvoji mirkajo, a ne?

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

Neposredna povezava do sporočila: 754
6.2.2008 13:54:07   
alička
Jap, Muca Maca je mislim, sem pozabila na ta lokalček...res je ful fletkano opremljeno in velikooooo igrač!

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 755
6.2.2008 14:36:27   
*zvezdica*
Marcel bo ostal tud drugo leto doma in ne bo šel še v vrtec. Kaj pa vem...oči mi ga bo vseeno lahko vsak dan odpeljal, pa moja mami je kar hitro doma iz službe..tako da bomo že nekako. Bom probala izkoristit max še čas z njim, dokler lahko.
Kristjan bo najbrž ostal v vrtcu, a ne? Saj on ga je tako lepo sprejel..super!¨

Kaj punce, a pol ste za Muco Maco, a ste za kako drugo varianto? Drugač jaz predlagam Muca Maca ob 11h! Sedaj pa predlogi in potrditve na danuser posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 756
6.2.2008 15:27:49   
barba
Uf, Muca Maca mi sicer ni znana, smo pa za srečanje v KR.user posted image user posted image user posted image  Uro bi sicer rajši ob 10h, ampak bo tud ob 11h OK.user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

Neposredna povezava do sporočila: 757
6.2.2008 18:07:23   
alička
Tudi jaz sem za, ura ob enajstih pa tudi ustreza! user posted image

Barba, ne moreš zgrešit je čisto zraven Obija.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 758
6.2.2008 18:42:59   
barba
No, midve prideva, če bova zdravi. Dons je Meta v vrtcu zakuhala na 39, user posted image  tako da greva verjetno jutri k P. Jst tud nisem lih nabolšega zdravja.user posted image
Tako, da bo jutro bolj bolniška, kot dopust. Kot zakleto vedno nekdo zboli, ko se jst spomnim bit na dopustu.user posted image user posted image user posted image

Naša maškara:

user posted image

Nekaj novih slikice je še v albumu.

LP, barba

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 759
6.2.2008 22:27:53   
eya
Hej,

samo toliko se javim, da vam povem, da nas v soboto ne bo. Saj bi prišla, samo gremo v soboto na dopust, pa bomo verjetno v tistem času že krenili od doma. Glejte, da ne boste na fotkiče pozabile, da boste vse dokumentirale za tiste, ki nas ne bouser posted image  Mi je pa prav žal, ko ne bom naših aprilčkov še v živo videlauser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 760
6.2.2008 22:44:21   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: alička

Če pa se zmenimo v Kranju pa še toliko bolje user posted image .

hi hi se podpišem

qlandija je bolj za mamice, za otroke ni ničesar, je pa v mercatorju tam pri dipotu ena igralnica. naša tia gre večkrat tja, takoj zraven je pa slaščičarna oz. kavarna...js sm kuj za tja...pa za k zvezdici tud...hi hi...uuu al pa una muca maca al maček muri al kaj je že ja pri obiju (super ideja zvezdica)...tm je tud luštn...pa parking je, pa zmeri je dost frej not...pa še clo ene programe imajo na čase za otroke.

no dejmo...v soboto, muca maca ob enajstih...js sm tud zaaaaa...še tio morm vprašat (pa atija, če ne bo s tio na morje pobegnu mene pa neli pa doma pustu)

sej v bistvu morš it not v obi pa pol takoj levo, še pred blagajnami...tam je pol ta lokalček...

meta je super hudomušna mušnica videt. user posted image  pa pozdravi se, da se v soboto vidimo...veš da rabimo male klepetulje...hi hi

eya...sej veš...ti boš nam fouš, me bomo pa vam...ko greste na morje

nč, lepo bodite...pa dobr spite...ehhhh, jaz bi tud...

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 761
7.2.2008 7:16:56   
*zvezdica*
Dobro jutro!

Kakšna lepa mušnica je bila Metauser posted image . Barba ti si res mojstrica v šivanju!

Eya škoda da vas v soboto ne bo, se pa imejte skrajno lepo na dopustu.
Barba vi pa upam, da se pozdravite, pa da nas bo čim več.

Zaenkrat smo fix:
Alička z Živo
Maychika z Tio in Neli
Zvezdica z Marcelom

Saj vaši "priskledniki" tudi pridejo a ne? Moj pride...mož namrečuser posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 762
7.2.2008 9:03:12   
ČebelicaMaja
No, Barba, pa smo na istem... mene je tudi zakuhalo včeraj zvečer...sem šla že ob 18h spat...sicer mi je vročina padla na 37,2, se pa počutim kot, da bi me kdo povozil...danes sem že navsezgodaj dala kri, zdaj moram par nujnih zadev še urediti, ob 13h imam pa NS...upam, da tale viroza al karkoli že je, ne bo preveč vplivalo na rezultate NS...mi res nimamo sreče.... isto Barba, ko je malček frej, ena zboli, če je pa še lepa vremenska napoved, pa sploh...no in bomo verjetno kar ostali doma...če se pa pocajtam do sobote, bova pa midve tud prišle, a brez očija, ki bo verjetno delal...

Grem pomaranče jest...lp

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

Neposredna povezava do sporočila: 763
7.2.2008 9:14:31   
alička
Živjo!

Bogi bolančki, dajte se čim prej pozdravit, da nas bo v soboto čim več user posted image .
Mojega prisklednika sigurno ne bo, ker bo spal po nočni.

Mi je hudo da je Marelica tako daleč, bi jo prav rada spoznala.

Eya vi pa uživajte na dopustu!

Kaj pa Ankica, Krista (ona pride skor ziher, a ne), Nenya, Mojčika...Miaxxx, DeVilla... a sem še koga pozabila?

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 764
7.2.2008 9:16:27   
alička
user posted image ČebelicaMaja drzi se na NS (upam, da viroza/prehlad ne vpiva kaj na rezultate).

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 765
7.2.2008 10:45:52   
Pokora
Ojla čvekle!

Se nisem javila že celo večnost, pa me je Eya malo "ven" zbezala. Vas vsake toliko malo preberem, prav redno vam pa žal ne uspem slediti. Mamo kar napet tempo, zvečer ko bi se pa lahko vsedal za računalnik, pa mož ponavadi riše na njemu. Ima zdaj na mojem naložen program za risanje, njegov pa ni priklopljen na internet...

Najprej vsem novim nosečkam iskrene čestitke. Pa tem ki ste tačas postale mamice tudi!user posted image user posted image  Mi bomo na novega člana še malo počakali, prav dolgo pa tudi ne.

Torej, mi smo kar v redu. Mali raste, tako kot vaši in včasih ko ga gledam se mi zdi da je že takoo velik! Eya, če boš prosim vnesla njegove mere v statistiko. Pri 21m je imel 83cm in 10350g. Nas je zdravnica končno pohvalila da ni več tak suhec! No saj tudi je za dva. Zdaj je prešel iz ene skrajnosti, ko ni maral jesti, v drugo, ko se kar nažira. Sem ga vmes morala prav malo bremzati, ker se je tako nažiral da je potem bruhaluser posted image

Govorimo še ne prav veliko, oz praktično nič. Pove samo mami, tati (oči), babi, dedi, hvala, lala (zala in lara) in to je to. Jaz si že prav želim da začne malo več govoriti, sploh ker se spomladi odpravljamo na potovanje v tople kraje in se mi zdi da bi nam bilo marsikaj olajšano če bi znal povedati kaj hoče. No saj jaz ga v glavnem vse razume kaj mi hoče dopovedati, ker kar mi ne dopove, mi pa pokaže z znaki.

Flecker velikokrat se spomnim nate in na tvoji mali, ko si pravila kako hitro sta obvladali znakovni jezik. mi je prav škoda da ga sama ne znam, ker se mi zdi da se ga taki mali res zelo hitro in sproti naučijo.

Aja, ne boste verjele, ampak pri 21. mesecih je bil končno cepljen s cepivom , ki so ga vaši dopili pri enem letuuser posted image  Je pa P malo zašuštrala, ker bi ga morala najprej cepiti še s tretjo dozo DE-TE-PER. Smo konec meseca naročeni, samo ga je tako težko ujeti da je zdrav... Je pa dones ravno deseti dan po cepljenju in itak da je zakuhal.

Komentirala vas ne bom nič, ker priznam da nisem čisto na tekočem, vas bom pa probala malo več sproti brati in kaj pokomentirati.

Lepo se imejte!

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 766
7.2.2008 11:55:34   
barba
Ej, Zvezdica tokrat tale mušnica ni moje delo. Sem jo kar kupila, ker ni cajta za šivanje. Sem misnla dons šivat, pa sva z Meto zboleli in verjetno od šivanja ne bo nič.

Z Meto sva šle dons k P in je dobila antibiotik. Trenutno nima vročine, včeraj je bla pa kar 39 in dons zjutraj 38.

Na srečanje midve prideva, če bo jutri čisto brez vročine.

Nič več vam nimam napisat ...

LP, barba

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 767
7.2.2008 12:33:58   
Marelica
Mi je hudo da je Marelica tako daleč, bi jo prav rada spoznala.

user posted image  Hvala, alička, jaz vas tudi! No, pa saj lani smo prišli v Tivoli in tudi letos ko bo malo bolj topla pomlad - recimo na srečanje dvoletnikov se bomo pa že potrudili priti. Meni je itak do potepa, da ne bom samo doma čepela, samo do zdaj je bilo res težko, ko je bila zima, Dominik pa tako majčken in tečkan. Saj, zdaj sem vam pa tako kar malo fauš, sploh ker se dobite v takem fajn lokalu - sicer ne poznam ampak po opisu sodeč superca.user posted image

Meta je ful dobra maska. Sploh, če si jo zamislim še v elementu nastopanja.user posted image  Ej, Barba, a pa je nič ni motila ta kapa? Naša bi znorela...

Ja kaj vas zdaj toliko viroze lovijo? Jaz zaenkrat še trkam, čeprav vreme je idealno za zbolet.

Ja kje je pa letos Ksenija s svojimi pusteki? Mene pa tako zanima, kaj je zašila. Upam, da niso spet kaj zboleli.

Pokora, o,lepo te je brat, avatar še zmeraj isti.user posted image

Vam moram povedat, kako sem se včeraj spravila zraven k odvajanju od dude. Ko sem kurila v kaminski peči, je Katarina ravno dudo na tla zabrisala. Sem jo pobrala in se delala, da sem jo v peč vrgla. Ja seveda je padla na finto in ful zgroženo začela gledat skoz šipico v plamene in ponavljat: duda, ajs, ni ni. Ampak ni ravno paničarila. Uf, sem si oddahnila, to je pa šlo kot po maslu... ja, vse dokler je nismo dali spat in je začela mrzlično iskat dudo. Ja, in sva ji z možem parkrat razločila, da zdaj pa dude več ni, da je v peči zgorela. Mala pa v taaaaaaaki blazni jok, da bi se je še kamen usmilil. Mah, in sem bila malo v precepu, kaj zdaj. Če ji dam dudo bo videla, da hitro lahko doseže svoje, če se pošteno zjoka. Pa sem šla po dudo in jo prerezala na pol ter ji pokazala, da je zdaj duda tako zgorela, da ima luknjo. In ona spet v joooook, taki res, od srca. Pol sem ji hotla eno drugo dudo podturit od druge firme, ki je pa ni nikoli sprejela. Ne, ni šlo. Se je malo pomirila, jo dam spat, ji rečem, naj zdaj medija carta, pa da medi tudi nima dude pa ne vem kaj sem ji še vse naflancala. Skratka, minuta mir, potem je pa začela tako tulit, da ji je šlo kar na bruhanje. Alarm, zdaj pa ni več hec. In sem ji rekla, da ji grem kupit novo... šla v kuhinjo po drugo (itak imamo 2 najmanj v obtoku) in ji jo dala. Mala jo je pa najprej temeljito pregledala in čisto počasi dala v usta, kot da zdaj to ni to. Ampak valjda, občutek je bil isti... in pol se je končno pomirila in med hlipanjem in cuzanjem dude zaspala. Tako da... težko bo to nam. Edino danes sem pa začela prakticirat, da jo ima res samo še za spanje. Da jo odloži lepo v omaro in jo tam počaka (da ne bo spet v peč padlauser posted image ). Da bi videli, kako se je razveselila, ko jo je ob opoldanskem spanju v omari našla. V momentu mi je zaspala.user posted image  Ah boga!

Sem se razpisala, da mi je kar noga zaspala.

Lepo se imejte!

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 768
7.2.2008 13:06:50   
Anonimen
Pozdravljene!

Najprej ena lepa noviaca, pa upam, da mi ne bo zamerila za objavo: Livia je včeraj povila hčerkico Vito. Čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image

Naju na srečanje ne bo, trenutno sva brez avta, je šel akumulator, pa se še nisem spravila po novega, mož pa v soboto rabi svojega. Itak pa bo Kristina verjetno čez vikend šla na počitnice h starim staršem.  

Nas tudi čaka odvajanje dude, jo ni marala, dokler sva se dojili, potem pa je postala nepogrešljiva. Sicer ji je enkrat pes ukradel eno dudo, pa sem poskušala takrat, da bi jo odvadili in je bilo podobno kot opisuje Marelica. Zdaj pa sva se dogovorili, da ji bo miška prinesla tobogan (to je njena najljubša stvar, v živalskem vrtu nobena žival ni tako fajn kot tobogan), ona pa bo miški v zameno dala dude. Bomo videli, kako bo uspelo.

Zelo lepe maškare, mi se nismo nič našemili, sva pa cel torek popoldne preživeli po trgovinah. Me je skrbelo, da bo Kristina spet imela kakšne izpade z vpitjem in metanjem po tleh, pa sva kar uredu preživeli. In je pridno potrpežljivo preživela dve uri v nakupovalnem vozičku, vse samo zato, ker je imela za nagrado obljubljeni dve risanki Nodi user posted image user posted image user posted image .

Eya, uživajte na dopustu!

Grem kuhat, potem pa med literaturo za en tečaj.

Fajn bodite.

(odgovor članu Marelica)
  Neposredna povezava do sporočila: 769
7.2.2008 14:04:11   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: *zvezdica*

Zaenkrat smo fix:
Alička z Živo
Maychika z Tio in Neli
Zvezdica z Marcelom

jooj zvezdica...sama s tio in neli ziher ne pridem. prideva jaz in tia, če pa pridejo tudi priskledniki, pa bom dragega prepričala, da gremo vsi...

ooo livia, čestitke...srečno vsem skupaj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ankica...mi imamo tudi avto na servisu....nam ne vžge. si bom sposodila od mame ali brata...odvisno koliko nas bo šlo na srečanje 2 ali 4.

marelica...poznam kako izgleda odvajanje od dude...kot bi gledala odvisnika kako si mu bel prašek v wc stresel...user posted image

čebelicamaja...danes sem oddala na pošto DVD, samo sem zraven posnela še mojstra miho in telebajske, da ti ne bi na pol prazen dvd poslala. tko da dobiš v soboto.

lp vsem

Tia in Neli....moji mali zvezdici

Neposredna povezava do sporočila: 770
7.2.2008 17:17:30   
mojčika

Če pa se zmenimo v Kranju pa še toliko bolje user posted image .

Tudi mi najraje, je najbližjeuser posted image

Tri pomladne, več pa kasneje

user posted image

user posted image

user posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 771
7.2.2008 17:52:39   
Krista28
Zvezdica, mi tudi pridemo. Moj bo zraven, da jaz lahk bolj brez skrbi čvekamuser posted image user posted image . bo on mirkal....

Neposredna povezava do sporočila: 772
7.2.2008 17:59:33   
Krista28
O Pokora, lepo da si se oglasilauser posted image user posted image  Vmes smo se spraševale kaj je s tabo, da te nobena tu gor ne najde. Samo da ste vredu. Pridi v Kranj v soboto..

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 773
7.2.2008 19:09:15   
eya
Hej!

Čestitke Livii za Vitouser posted image user posted image user posted image

Pokora, me veseli, da sem te "zbezala" spet malo med aprilkeuser posted image

Maya Marina je pa tudi že cela frajlauser posted image

Nič, samo toliko, ker šibam še na aerobiko, spet bom poznauser posted image

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 774
7.2.2008 23:45:32   
eya

user posted image Nace, 29. 03. 2006 (kajča, Klavdija, roj. 13.02.1978, specilaistka za mednarodno poslovanje, bodoča magistra znanosti  )

ob rojstvu: 3260g, 52cm 
12. mesec: 9300g, 75cm   

sestrica Maja, rojena 4. 12. 2007  

user posted image Mina, 29. 3. 2006 (Nenya, Neva, 2. 11. 1979, prof. ang. bodoči magister)   
ob rojstvu: 3200g

15. mesec: 10000g 
22. mesec: 11,5 kg, 82 cm 

sestrica Brina, rojena 2.7. 2007 (ob rojstvu: 2150g, 16. 9.: 4950g, jan 08: 6540 g, 64.5 cm) 

user posted image Tia ,  31. 3. 2006 (maychika, Maja, 21. 3. 1979, diplomirani upravni organizator)   

ob rojstvu: 3500g, 50cm
12. mesec: 11510g, 82cm

18. mesec: 13580, 86 cm 

sestrica Neli, rojena 24. 10. 2007
ob rojstvu: 3020 g, 51 cm
1,5 meseca: 4900g, 56 cm
3. mesec: 6500 g, 62 cm 

user posted image Žiga, 1. 4. 2006 (Eya, Vesna, 14. 11. 1979, dipl. biolog)  

ob rojstvu: 3400 g, 52 cm
12. mesec: 8700 g, 77 cm

16. mesec: 9700 g, 83 cm    

user posted image Rok, 2. 4. 2006 (popmilka)  

ob rojstvu: 3250g, 51cm
12. mesec: 10320g, 82cm  

user posted image Maya Marina, 4. 4. 2006 (Mojčika, Mojca, 22. 3. 1976, prof. slov. jezika, vaditelj plavanja)     

ob rojstvu: 3890g, 52cm  
12. mesec: 10700g, 77 cm

18. mesec: 12.2 kg, 85 cm   

user posted image Sara, 5. 4. 2006 (Marjana77)

ob rojstvu: 3220g, 50cm

12. mesec: 10000g, 77cm
20. mesec: 12 kg, 83 cm   

user posted image Katarina, 7. 4. 2006 (Marelica, Barbara, 29.8.1979, univ.dipl.ing.agr. )    

ob rojstvu: 3260g, 48cm
12. mesec: 10180g, 78cm

18. mesec: 12000g, 83cm 

bratec Dominik 

user posted image Melissa, 7. 4. 2006  (flecker1, Valerija, 20.5.1977, slaščičarka)   

ob rojstvu: 3100g, 49cm 
12. mesec: 9945g, 75cm

sestrica Vanessa 

user posted image Anže, 8. 4. 2006 (Cebelica2, Mateja, 30. avgust, dipl. ing. kem. tehn.-bodoči)

ob rojstvu: 3090g, 50cm

12. mesec: 10750g, 76cm

mamica = user posted image  

user posted image Živa, 9. 4. 2006, (alička)

ob rojstvu: 3210g, 51cm
12. mesec: 10300g, 83cm 

20. mesec: 11.8 kg, 90cm  

user posted image Neli, 9. 4. 2006 (livia, Maja, 5.7.1976, dipl. ekonomist) 

ob rojstvu: 2780g, 49cm
9. mesec: 7790g, 70,5cm  

sestrica Vita, rojena 6.2.2008
user posted image Meta,  9. 4. 2006 (barba, Barbara, 25. 1. 1981, dipl. inž. fizike)    

ob rojstvu: 3690g, 54cm 
13. mesec: 10200g, 77cm

18. mesec: 12000g, 82 cm  

user posted image Rene, 10.4. 2006 (DrejcDrejc, Andreja, arhitektka)   

ob rojstvu: 2950g, 48cm
9. mesec: 8050g, 71cm

15. mesec: 9800 g, 79 cm   

user posted image Marcel, 10. 4. 2006 (*zvezdica*, Urša, 12. 9. 1977, sociologija-kadrovsko menedžerska smer)  

ob rojstvu: 2950g, 49cm
13. mesec: 9900g, 80cm  

user posted image Ajda, 11. 4. 2006 (halena, Helena, 15. 12. 1977, zobotehnik)   

ob rojstvu: 3040g, 52cm  

user posted image Hana Ela , 13. 4. 2006 (ČebelicaMaja)

ob rojstvu: 3590g, 53cm 
13. mesec: 11320g, 78cm 

15. mesec: 11300g, 82 cm 
19. mesec: 11170g, 86 cm 

user posted image Blaž, 15. 4. 2006 (ksenija., Ksenija, 24. 8. 1975, gradbeni tehnik in vaditelj plavanja)    

ob rojstvu: 3480g, 49cm 
12. mesec: 8770g, 74,5cm

20. mesec: 10000g, 80 cm 

sestrica Zala, rojena 2.10.2004, 2480g in 47 cm
bratec Iztok, rojen 5.10.2007, 3080g in 50 cm 

user posted image Manca, 20. 4. 2006 (2mak)    

ob rojstvu: 3910g, 52cm 

user posted image Maj, 21. 4. 2006 (Majčika, 16.06.1973, arheologinja) 

ob rojstvu: 4160g, 55cm
9. mesec: 9700g, 73,5cm  

user posted image Anže, 25. 4. 2006 (miaxxx)

ob rojstvu: 3600g, 53cm 

12. mesec: 9900g, 77cm
15. mesec: 10300g, ?cm  

user posted image Lana, 26. 4. 2006 (rozica11, Špela, 11. 1. 1979, univ. dipl. ekonomist)  

ob rojstvu: 2680g, 48cm  

user posted image Lucija Maja, 26. 4. 2006 v Lj (DeVilla)

ob rojstvu: 3480g, 49cm
12,5 mesecov: 8230g, 72cm

sestrica Brina Julija 

user posted image Gaber, 27. 4. 2006 (maja979, Maja, 11. 6. 1979, zdravstveni tehnik)   

ob rojstvu: 3450g, 53cm    

user posted image Nik, 27. 4. 2006 (Pokora)

ob rojstvu: 3750g, 54cm

12. mesec: 8340g, 76cm
21 mesecev: 10350g, 83 cm

user posted image an, 28.4.2006, (Krista28, Tatjana, 8.10.1974, ek. tehnik)  

ob rojstvu: 3900g, 53cm
11. mesec: 11500g, 79cm   

19. mesec: 13850g, 89 cm 

user posted image Kristina, 3. 5. 2006 (Ankica, Andreja, 11. 6. 1979, prof.  geo. in zg.)    

ob rojstvu: 3090g, 50cm

12. mesec: 8800g, 75cm 

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dad, how do I? – YouTube kanal, ki nadomeš...
Rob Kenney je ustvaril YouTube kanal Dad, how do I?, kjer uči osnovne življenjske spretnosti, ki jih otroci običajno osv...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.