Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 4.2.2008 13:16:58
|
|
|
|
Marjana77
|
Oj.Naj najprej pohvalim vaše lepe maškare. Vsi so tako lepi. Naša se tudi ni še nič šemila. Smo ji pa dali lasuljo mamino gor pa se je še te najprej bala. http://http://shrani.si/f/1u/q2/v2Lwld9/dsc03065.jpg http://shrani.si/f/1E/5u/EYrBlCo/dsc03064.jpg No drugače pa je nosek že zaceljen. Joj samo naša je res taka neroda, da se kar bojim kdaj bo naslednijč spet padla.Pa trma tudi zna biti. Najbolj me razjezi tisto njeno cviljenje. Zna že pesmice, pa šteje do pet, samo večkrat pozabi na št. štiri. Drugače pa je pridna. Malo razvajena, tako da jo moram držati za rokico preden zaspi, pa veliko se moram igrati z njo.Aha sem že na mami pokazala posnetek, pa ga še vam. http://www.mojvideo.com/video-sara/a0a7a7464421eefd72af Tako naša Sara poje in govori. Samo ni hotela zapeti cele pesmice, ker drugače jo pa zna.
|
|
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 4.2.2008 13:19:58
|
|
|
|
Marjana77
|
Sori Takole sem hotela nareti.
|
|
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 4.2.2008 13:41:10
|
|
|
|
Krista28
|
OK, pa to je še vse super...če ne bi danes sredi noči spet dobil napada "ne, ne, ne". IZVIRNO SPOROČILO: *zvezdica* haha zvezdica, taka noč je bla. Naš je imel tud tak napad sredi noči, pa moža je enkrat klofnu. Ga je mel že tolk zadost, da ga je na oštro prijel, pol je dal pa gmah... Naš je začel nekaj kloftat, pa mislim da mu bova kar na hitro skrajšala vajeti, ker tega se pa ne bomo šli . Sploh ne vem kako bomo folgal ko bosta 2, ker tole včasih že presega meje . IZVIRNO SPOROČILO: *zvezdica* To se tudi jaz včasih sprašujem.....ma bo že....sam mal manj jih bomo prosile, pa čakale... Točno vejo, da se sam okol njih vrti in da so povsod prvi...to probam mal spremenit, sam pol pa mama, pa ata vpije Sara je pa tudi prava čveka....govori ko ta velika
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 4.2.2008 15:55:35
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
Ojla! Lepe maškare imate...pa tako zadovoljni so vsi Mi smo hoteli v sob. ali ned. v Festivalno, pa se je v sob. zbudila s čist gnojnimi očki (v petek je šla po 2 tednih za en dan v vrtec, pa spet...)...tako, da smo bili spet cel vikend doma, pa še danes smo jo obdržal doma iz preventive, da bo šla jutri lahko v vrtec na maškare... se pravkar spravljam eno homeaopatinjo klicat, da se naročim za pregled, ker ne vem več, kaj naj.... bomo vidli, če bo kaj pomagal... Zvezdica, mi smo tudi imeli take napade histerije ponoči... je bilo čisto enako kot pri vas...no, midva z možem sva jo uspela umirit samo z risanko... 5 min. smo ponoči gledal Nodija, pa je bilo OK, spila čaj in nazaj spat... ti pa res dvigne pritisk in ti malo težje zaspiš nazaj kot oni Joj Ankica, sneg... meni kar lušte delaš... letos je pa res slaba zima...no, za vse tiste, ki jo imamo radi... Jaz bi imela pa eno prošnjo... ali ima katera morda risanke od Kravice Katke za presnet... naša jo je parkrat ujela na RTV SLO, zdaj jih pa ni več... se vedno, ko zagleda znak risanke tko razveseli in začne vpit Katka, Katka...pol je pa ni no, tolk za zdaj...lp
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 4.2.2008 19:31:21
|
|
|
|
alička
|
Evo moja muca se pridružuje ostlim lepim aprilskim maškarcam. Si je tako všeč, da se hodi veš čas gledat v dalo (ogledalo):
|
|
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 4.2.2008 19:54:11
|
|
|
|
alička
|
Joj Zvezdica tele vaše noči so pa res pestre . Mojmu bi se verjetno tudi strgalo, se je tudi že zgodilo da je šel v dnevno spat, pa ni bilo tako hudo kot ti praviš. Pa nimam nobenega recepta , iskreno upam da faza čim prej mine in da boste mirno spali, pa da se spočiješ, predno pride naslednji član.
|
|
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 4.2.2008 21:52:21
|
|
|
|
maychika
|
čebelica maja js mam ene 15 kravic katk, ti jih bom presnea...s kje si že ti? se mi zdi dasmo kar blizu, bi se lahko tud tko enkrat oglasila, pa da ti dam... naša tia je včeri zvečer eno uro krožila po svoji airex blazini po dveh je bla ful v elementu, danes pa je tud dvakrat imela ene maratone. je ful ziheraš in najbolj se ji zdi, ko ji pri vsakem podvigu vzdiuje, oh in sploh .no včeri se je tud dvignila sama brez pore na kaj...je tudi dosežek...sej vem...sej vem...pri vas je to že davno izpeto, pri nas pa je to takega zlata redno da je kaj. maškare mi nismo bili...smo do zdaj bili vsi razen neli kar dobro bolani...smo v tisti zadnji fazi, ko nisi še čisto zdrav, ampak fali ti pa tud nič več ne...vsaj konkretnega. krista. mi ne navajamo otrok, da bi spala pri nama (razen ko je bolana, pa še to pol obžalujeva, ker je cirkus za vrnit se v prejšnje stanje-. tia ima svojo posteljico v svoji sobi, neli pa je zaenkrat pri nama. verjeto bo še kake pol leta, potem pa jo bomo preselili k tii. bomo videli. aja...ve ki imate spet male otročke. kdaj se že lahko lupinico okrog obrne, da naprej gleda? js sm to že vse pozabila...no...loh odgovori tud kera druga...hi hi aja no maškare...marelica..kje ste vikostumček že kupili? fuuuul mi je všeč...res je videt po ornk narejen jhutri imamo dermatologa za neli. ima katastrofalno kožo...takooo suho, da ima skor hrastice, ki se luščijo, potem vsake toliko ima pikice, fleke...ojej ojej...mi je pa kar grozno, ko ne nalepim nobene njene slike...evo zdajle tole objavim pa dam kako novo slikico gor... nič lepo bodite.,.. lp
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 4.2.2008 22:22:42
|
|
|
|
maychika
|
no evo par slkc, nekaj pa jih je tudi v albumu za tiste, ki ste firbčne... no. loh bi rekli da je tia za maškare škotinja hi hi mmm, kako dobro kavico je skuhala atiju in obe frajlici neli je začela ful uživat v kopanju no in moja najljubša slikica od neli pa še ena luštna... dost jih je...preveč
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 5.2.2008 8:06:11
|
|
|
|
barba
|
Oooo, sestrici! Ful sta si podobni. Neli ma že ful frizurco. Lušni punčki maš Maychika. Nimam lih velik cajta .... šibam v LJ
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 5.2.2008 10:42:40
|
|
|
|
Krista28
|
Ojla, pravi sestrici, podobni sta si. Pa kolk sta obe veliki! Sem šla kar statistiko gledat... Evo, jst pa kar neki doma sanjam. Sem prav lena. Pa bi blo faj kaj migat. Vsa čast Zvezdica, da si tko aktivna . Lep dan...
|
|
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 5.2.2008 10:59:33
|
|
|
|
Nenya
|
maškarce, so luštni, bom probala še jaz kaj pripopat, ampak bo po moje na konc itak Rok mogu pomagat. Glede spanja nama je Mina zdaj začela delat probleme, včeraj je histerično jokala, dokler ni zbudila še Brine, ker je hotla da je eden pri njej v sobi. Spimo vsi skupaj v sobi ampak vsak v svoji postelji. Spanja skupaj ne prakticiramo če ni res nujno. Ne vem kaj jo je pičilo včeraj. Upam da je prehodno. Maychika, glede vožnje naprej mislim da nikakor ne pred 9 mesecem, ker če je nazaj obrnjena je to najbolj varen položaj, če pride do nesreče, ker imajo še prešvoh kosti in preveč občutljivo hrbtenjačo. Tud men je že tečno skoz lupinico pripenjat, a kaj hočemo. Mino pa lepo pobašem v Priorija, brez problema.
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 5.2.2008 11:11:14
|
|
|
|
Nenya
|
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 5.2.2008 13:18:22
|
|
|
|
alička
|
Hej Nenya, a so te brisal , ali si se sama. Jaz uživam ob kofetku. Moram se pohvalit kako fino službo imam... nas peljejo - moj oddelek nasledniji teden na ponovoletno srečanje (zaključek finančnega leta 2007- semo pač računovodstvo), v Šaps teater na 5moških.com, pred tem pa še na prigrizek in peninco v eno gostilno. Pridni Ne vem kako bom Živi jutri zjutraj dopovedala, da je maškar konec, danes je že sama rekla, da jo moram oblečt v muco in da se gre gledat v dalo (ogledalo) .
|
|
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 5.2.2008 15:11:09
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
Oj! Majčika zelo, zelo ti bom hvaležna, če bi mi res presnela Kravice Katke... ti bom poslala na ZS...zdaj smo spet Ljubljančani... sem pa živela v Kranju, pa potem na Vrhniki, no pa upam, da se bomo spet v roku dveh let selili... a ne Majčika, da kakšno hiško nekje najdemo... sem pa po srcu bolj Gorenjka in me tudi vleče bolj na te konce Bravo Živa, dober par bi bila naši Hani, ki je tudi bila mucka...samo jaz s fotkami nisem nič kaj preveč pridna...tko, da ne smem nič obljubljat... Pravi pa tašča, da so bili otroci od rajanja v vrtcu tako zmatrani, da so še ob pol treh spali bravo za vzgojiteljice, so se res potrudile... Joj, res sta lušni punči Majčika, vidim, da Tia lepo uporablja čajnis servis...sem tudi sama razmišljala, da bi to kupila naši umetnici, pa verjetno ne bi bil dolgo na kupu, ker najboljš od vsega je pa metat in razmetat stvari, ki skupaj pašejo... Aja, tašča nama je kupila knjigo ABC odlične vzgoje od Pantleyeve, pa je res dobra knjiga, ki jo je vredno imet doma... no toliko zanekrat...zdej moram pa še mal delat...lp
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 5.2.2008 20:39:16
|
|
|
|
*zvezdica*
|
Dober večer! Maychika tvoji dve punčici sta si pa res noro podobni. Pa kako je dobra Tia v škotski kiklci..huuuda . Pa kakšna lepa muca je Živa . Za naše mulčke je pust res kar prekratek. Naš bi tud najraje kar cel teden hodil našemljen okrog . Naša včerajšnja noč je bila še hujša kot prejšnja. Najprej uro in pol "ne ne ne", čez dobri 2 uri pa še pol ure "ti dal" . Tako, da smo sredi noči zvezdice na strop lepili, ker ga je to tolk zamotlo, da se je počasi umiril. Jaz moram pa sedaj vsak dan ob 5:15 vstat, pol si pa lahko predstavljate kolk ur sem v 2 nočeh prespala...za zjokat . Prav v želodcu me od strahu stiska kaj bo prinesla današnja noč. Kako se sedaj zmenimo za srečanje. A smo za petek al za soboto?
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 5.2.2008 21:10:10
|
|
|
|
Krista28
|
Joj, Zvezdica, se mi kar smilite. Kaj pa če vaju sprobava? Ne vem no, ali pa da mu kak zob raste? Saj res, kako se pol zmenimo. A se za vsak slučaj v soboto raje, da ne bomo kje v slabem vremenu zunaj? Pa za previjat bo tud lažje, če greš kam na toplo..
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 5.2.2008 23:00:58
|
|
|
|
maychika
|
joj zvezdica...vem kako se počutite...držim pesti, da ga čim prej mine...zdaj bi blo fino če bi se še kolikor toliko naspala, dokler ste samo trije... nenya...hvala za lupinico - info...pa tebi tudi čebelica maja...smo tio kar zgodaj obrnili, pa tudi zgodaj dali v večji avtosedež....torej skupino kaj je 1...ker je bla tako velika, da jo je prerasla...pa na žalost je tudi že ta stolček prerasla in je že v unem iz skupine 15 kg do 36 kg...k sreči ima kilograme, če že let ne, ker je prezgodaj. no prenaša ga v redu. v unega je nismo mogli več zapet noter z vso to zimsko navlako na njej... eya...žal mi ne bo uspelo iti na obalo tisti teden ko boste dol...mogoče ravno kak teden kasneje, ker bo šel mož šele naslednji vikend pomagat selit...če sploh že...tko da žal...morda pa kdaj drugič. itak bomo pol non stop dol viseli za vikende. alička...super služba...kaj so eni pa res fajn... nič lepo bodite
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 6.2.2008 9:12:16
|
|
|
|
barba
|
Ojla, naj bo srečanje pol v soboto. Dons sem neki vremensko poslušala, pa je lepo napovedan za vikend, če sem seveda prov slišala Mene se je spet lotil prehlad. Ma mi gre na živce ta zabasan nos. Sej če bi bla sam jst tka ne bi blo nč narobe, pol je še Meta vsa smrkava. O tem, da je pol naše firme na bolniški pa tud nebi. Gremo delat ....
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 6.2.2008 9:34:15
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
Maychika še enkrat hvala! Barba pri nas je tudi podobno, tako, da se zdaj jaz ful pazim, ker vse pokasirava druga od druge... Zvezdica... res kriza... vem kako je, ko si na smrt zaspan, noseč, mulc bi pa najrajši plesal sredi noči ... jaz sem bila včeraj tako sesuta, da sem našo muco odpeljala v vrtec, potem sem pa domov prišla in sem šla spat še za dve uri in pol ... ni blo več bencina ... sam k sreči, da imam kdaj tud popoldne službo...da ne govorim kako sem se zbudila...si nisem budilke naravnala, češ, saj bom samo zadremala, potem se pa zbudim, pa nisem vedla ali sem zaspala v popoldansko službo (to bi me čudno gledal), kje sploh sem, pritisk se mi je po moje dvignil na 500 dokler nisem mal k sebi prišla in vidla, da je vse ok... se zgodi Jaz pa skozi okno gledam...spet totalna megla...joj ta Ljubljana...letos je pa res mal sončka.... Joj Alička... mi še novoletne zabave nismo imel, kaj šele ponovoletne ... to pa je dober delodajalec... Nič, grem delat... jutri imam pa nuhalno, pa še na dvojni hormonski test grem...upam, da bo vse OK... me je kar malo strah, ker sem bila v prvih dveh mesecih trikrat kar precej bolna...
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 6.2.2008 9:41:23
|
|
|
|
alička
|
Dan! ČebelicaMaja, saj bo vse v redu . Se že vselim nove slikice pikice v maminem trebuščku . Tale ljubljanska megla je ubijalska, jaz zjutraj štartam iz Kranja, sonček ravno vzhaja , po se pa pripeljem v tole meglo ... Sem bila zaprisežena (rojena) ljubljančanka, ampak zdaj me pa ne spravi več živa sila iz Gorenjske. Srečanje! Samo neki govorimo, pa nič konkretnega... Tudi jaz smatram da bi bila sobota boljša. KJE? Ljubljana? Povejte kje... Jaz moram pa zdaj delat!
|
|
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 6.2.2008 9:49:39
|
|
|
|
Krista28
|
Jaz imam predlog za city park, ali pa Mercator center v Dravljah. Imajo novo lepo Lumpijevo igralnico, pa tko je narejno, da jih lahko od zunaj notri v igralnico vidimo. Meni zelo všeč. Lahko pa da kateri odgovarja bolj izven Ljubljane, pa gremo še kam na sprehod....Aja, lahko je pa tudi čolnarna...kaj pa ura?10h, 11h, ali po kosilu, recimo ob 14h, 15h? Mi lahko pridemo tud v Kranj, ni blema....
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 6.2.2008 13:00:21
|
|
|
|
maychika
|
glu glu glu potopile smo se
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 6.2.2008 13:14:03
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Krista28 Jaz imam predlog za city park, ali pa Mercator center v Dravljah. Imajo novo lepo Lumpijevo igralnico, pa tko je narejno, da jih lahko od zunaj notri v igralnico vidimo. Meni zelo všeč. Lahko pa da kateri odgovarja bolj izven Ljubljane, pa gremo še kam na sprehod....Aja, lahko je pa tudi čolnarna...kaj pa ura?10h, 11h, ali po kosilu, recimo ob 14h, 15h? Mi lahko pridemo tud v Kranj, ni blema.... City park ok, tudi MC v Dravljah. Glede ure mi je vseeno, mogoče bolje 10-11h, ker ob 14h Živa ponavadi še spi, ampak se lahko prilagodiva.
|
|
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 6.2.2008 13:14:35
|
|
|
|
alička
|
Če pa se zmenimo v Kranju pa še toliko bolje .
|
|
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 6.2.2008 13:32:34
|
|
|
|
*zvezdica*
|
Ja, kaj pa če bi enkrat prišle mal na gorenjsko . A se vam da? Alička, a si ti bolj na tekočem kje je kaj tacga da bi se mali lahko igrali? A v Qulandiji je kaj? Jaz sem tud bolj za 11-to uro. Ob 13h nekje gremo spat..pa tja do treh pol4ih. Barba pa Mychika še vidve rečta kak plus za naše konce . Če ste pa mogoče zainteresirane vas pa jaz povabim k nam. Igrač imamo na pretek..prostora tud..pa kakšen pribolšek se bo tudi našel. Pa če bo lepo vreme gremo lahko na vrt. Predlagam! Ve pa povejte! Naša noč je bila danes . Res je, da je mali imel zvečer vročino (sumim zobe) in je celo noč spal med nama , ampak spali smo pa le! Sedaj samo ne vem al je lepo spal ker je bil pri naju al zgolj slučajno. Danes bo šel spet v svojo posteljo in samo molim za mirno noč. Mi imamo pa taak lep sonček danes! Komaj čakam da jo pobrišem domov! ČebelicaMaja držim pesti, da bo vse OK
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.