ČebelicaMaja
|
samo na hitro- naša Hana je totalno boga in če ne bo jutri nič bolje gremo najprej dop. na kontrolo, potem pa če bo treba, je rekla P kar na infuzijo- groza, taka še ni bila nikoli, pa smo že rota virus dal čez in še marsikakšno bruhanje, tole sedaj je pa čist nekaj posebnega- gre počasi, ampak jo vztrajno požira... je itak sploh ne, pila bi, veliko, ampak mi vse zbruha, sedaj ji res dajem par žlic na 15 min- imamo kar alarm naštiman-ker se tolk bojim bolnice-pa spet gastro zgubila je pa že vse rezervne mišelinke- prava suhica je in to v pičlem tednu dni nastop je tudi nam odpadel- sem bla ful žalostna, ker Hana se ga je pa iskreno veselila, potem pa tole... pa danes sem klicala v vrtec in je rekla, da so čisto vsi otroci v vrtcu, samo nje ni... mi res nimamo sreče... Joj, Mojčika jaz sem si črpala, potem sem pa odnehala, ker mi je ful slabo vplival na psiho...tudi pri Hani sem si črpala, češ, da bi stimulirala, ampak v bistvu najbolj stimulira otrok sam... drugo je, če je mleka preveč, takrat črpanje itak ni problem, Gaja je bila pa tak jedec, da so mi itak odsvetovali črpanje, ker bi dobila kmalu ragade- a kaj ko nas je presenetil refluks... Meni je ravno danes P rekla, da dobimo za sistematskega vabilo v zač. junija. Barba in mojčika na youtube imata res dobre nazorne razlage, kako nosit v slingu- čeprav meni je zdaj mnogo bolj všeč, kot ko je bila še čisto majhna- je pa nam zaradi refluksa zelo prav prišel sling, ker jo moramo še vedno ogromno nosit. joj Ankica, ti si pa res super mama, meni še sedaj ne uspe nič pospravit, če sta obe doma, kaj šele tik po porodu... bravo. ja drugače smo mi tudi Hano preventivno imeli doma dodaten čas, pa nam je rekla P, da ta čas ne sme bit predolg, da se vzpostavlja imunost- no ampak pri nas se to ne obnese, ker obvezno zboli nazaj- tko da mi še vedno tako ravnamo, ma jaz nimam srca, da bi jo dala na pol zdravo nazaj v tisti boj- že tko je too much vse tole. Posteljnina je pa res super- samo jih je ful hiter zmanjkalo, to se mi itak zdi problem pri Hoferju- sem šla prejšni teden po sojino mleko naslednji dan, ko se je akcija začela, pa ga že ni bilo več...sem potem prišla še 2x pa ga ni bilo... mi pa tudi stanovanja ne moremo začet prodajat, ker ga nimamo časa pospravit in pofotkat- prav zares sploh ne vem, kako nam bo tole uspel izvest, ko smo non stop bolni in skoz doma- mi je res ful žal, da nisva že preden sva imela otroke poiskala kake hiške in tam zaživela- no ja, smo računali na to kar imamo, škoda... ma dans sem prav sesuta in mi je potem še težje...pa nasploh se mi zdi čudno, ker od kar smo tukaj - v tem stanovanju-je Hana non stop bolna, jaz tudi, še Gaja ima refluks, prej pa je bila hana 17 mes. s prazno karoteko - niti prehlajena ni bila, jaz pa 15 let bp... grem še delat, ne vem kaka bo noč, ker Gaja je pa dans dobila 3. pikico...