|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
18.3.2009 8:34:38   
alička
IZVIRNO SPOROČILO: maychika

IZVIRNO SPOROČILO: Marelica

Sem vedela, da moram še sem pokukat, čeprav mi je nekaj ful slabo.

ajaaaa? a reees? user posted image  

user posted image  sem imela isto reakcijo user posted image

Uspela sem zmeriti in zvagati Živo, 100 cm in 13,5 kg.

Uf, danes naju je pa zjutraj skoraj odneslo.

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
18.3.2009 11:14:25   
barba
ČESTITKE Mojčika!user posted image user posted image user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
18.3.2009 13:43:07   
Krista28
O Mojčika,....čestitke za Lucijo Julijo, pa tud očiju in sestrici....Bravo mamiuser posted image user posted image

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
18.3.2009 21:21:29   
Krista28
Evo, mi smo imel pa dons en tak poln čustev, pester pa vseeno zelo lep dan. Zjutraj je šel Kristjan v vrtec, me z Nadjo pa po zajtrku za njim, na uvajanje...Nadja se je takoj, ko sem jo sezula, kar sama odplazila v sobo in name pozabila....sva se z vzgojiteljico na hitro zmenle, da sploh ne grem not in pridem ko pokliče...ja je jokala...haha...je mal packala pri malici, pa so ji vzeli, ona pa v jok...potem pa še Kristjan, ker Nadja pa jokauser posted image ..in sem prišla (po 2 urah uvajanjauser posted image )...Nadja je bila v parih minutah ok (ob mojem prihodu čist ok), Kristjan pa fuč..se me je potem na igrišču držal ko klop v naročju, Nadja me pa še pogledala ni...je bla tko srečna po vseh štirih v pesku....potem še kosilo (Nadji sem dajala jaz), potem pa oba domov spat. Če bi K. tam pustila bi jokal ko norc...pa se mi zdi brez veze....saj bosta skupaj tam ostajala...Jutri gremo pa že za zajtrk vsi trije...jih pustim, potem pa pridem iskat... Kristjanu sem obljubila vožnjo z vlakom v Lj, če ne bo jokal, ko ju bom pustila tam, in smo to tudi izpeljali po opoldanskem spancu in ati je čakal v Lj., potem pa še po ruzak pa mal okol in smo se vrnili zvečer, povečarjali, pohecali in pocepali v postelje...

Me je pa zadnji dni ful spreletelo, kako hitro se je obrnilo to leto, in nikoli v življenju ne bo več take male bučkeuser posted image user posted image , in nikoli ne bom več tako prosta - mi ne bo treba hoditi v službo in bi lahko hodila po moja dva čmrla...je to čist drugačno, bolj kvalitetno življenje.....no sej brez službe sem še lahko, ampak je to čist drugo...ne bi hvala...user posted image

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
18.3.2009 22:29:02   
Marelica
Oj!

Da najprej pokomentiram Kristo. Joj, jaz sem tudi samo pogledala, da že dajete Nadjo v vrtec. In ja, pa je res leto okoli.user posted image  Nadja, bravo, pogumna punčka!!user posted image  Je pa kar luštno, da se bratec tako boji zanjo in fajn, da sta lepo blizu drug drugega.user posted image  Vidiš, jaz pa komaj čakam, da grem nekaj delat, mi je doma že čisto dosadno. Mogoče najbolj, ker na banko ni priliva in otroka nista zadostna motivacija zame. Sploh pa ne taka, skozi bolna.user posted image  Ker zdaj ima Dominik angino, Katarino je pa ravno danes zakuhalo in bo verjetno ista diagnoza. Poleg mene... ko me tudi po grlu praska.

Maychika, alička, pobožne želje...user posted image  Mislim da v tej suši pri nas nima šanse kaj zrast.user posted image  Pa naj kar ostane tako, jaz sem svoje želje dosegla.user posted image  Ostale pa kar... "next please", kot bi rekla Maychika.user posted image

Tako, obeta se še pestra noč, ravno prej sem Katarino čisto premočeno preoblekla...

Nočko!

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
19.3.2009 7:31:19   
maychika
joj punce, danes sem zjutraj ravno malo pred tem ko je treba vstat vsa zaspana dobila sporočilo. in začnem brat in me je kar srh spreletel kako mračno se je začelo. sem rekla oou, tole pa ne bo dobra novica...vam citiram

svet temni zapustila
se mamici in očiju rodila
je mala Tara deklica
ki Lanina je sestrica
(3280g, 52 cm)
(od Rožice11)

hi hi pa sem vas...ne sej mi je res najprej kar grozno postalo, ampak sem pol bla ful vesela. Je Rožica tudi pohitela kaj. Jaz jim vsem skupaj iskreno čestitam in želim veliko zdravja in prespanih noči. Aja, pa men sta res ful lepi imeni izbrala...za obe...

zdaj pa kot pravi marelica "next please" (miaxx...nate leti tole ;)

lp, hitim delat, danes imam še en seminar, pa ne bo veliko časa

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
19.3.2009 13:50:46   
Krista28
Čestitke celi družinici. Bravo mami.user posted image user posted image user posted image ...bo daljša porodniška....user posted image

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
19.3.2009 15:24:29   
Marelica
Oooo, čestitkeeeee, Rožica!!!!user posted image user posted image user posted image  Tudi vam veliko cartanja in zdravja!user posted image

A  ni luštno spet toliko novorojenčkov na kupu. Kot da bi se zmenile.user posted image

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
19.3.2009 21:41:08   
*zvezdica*
user posted image ČESTITKE ROŽICAuser posted image user posted image user posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
19.3.2009 22:40:54   
eya
Čestitke Rožici tudi v mojem imenuuser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
19.3.2009 22:52:28   
barba
Rožica ČESTITKE!!!!user posted image

LP, barba

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
20.3.2009 9:58:46   
miaxxx
ČESTITKE Rožici!

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
20.3.2009 12:36:20   
ČebelicaMaja
Rožica čestitke za malo Tarouser posted image

meni zadnje dni računalnik štrajka, zato sem bolj malo tu- se mi je skuril en procesor, potem pa ultra počasi dela...

glede portreta- je delal moj možek, po fotografiji...

mi imamo kar tempo, ker sedaj obe vozim na fizioterapijo, pa še za pilates z dojenčki sem se odločila (telovadijo mamice, dojenčki samo gledajouser posted image ), ker bom sicer pognala korenine domauser posted image ... moram malo med ljudi...

drugače pa sploh ne vem, kako naj praznujemo letos- doma nimamo nič prostora, da bi kaj pametnega pripravili, zunaj bo še premraz, telovadnico se ne upam rezervirat, da ne bo ravno zbolela (kot lani)...imate kako idejo- si pa zelo želi zabave (torej jo malo že moramo pocrkljat in upoštevat), časa pa samo še slabe 3 tedne, se moram kmalu kaj spomnit, da povabimo prijatelje- sem pa včeraj videla, da letos Hanin RD pride ravno na velikonočni ponedeljekuser posted image  joj bo čokoladnih pirhov in ostalih dobrotuser posted image

zdaj moram pa za službo delat, ker tudi tam štrajkam zadnje dni- saj porabim za vse ravno še enkrat več časauser posted image

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
20.3.2009 18:38:40   
Anonimen
O, Rožica, čestitke tudi tebi in celi družinici! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ČebelicaMaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3014
21.3.2009 17:15:46   
mojčika
user posted image

Na hitrico, sem zelo utrujena.

Rozica11, vse čestitke tudi od meneuser posted image user posted image

Ja, v pon. mi je odpadel čep in vse se je nekako začelo dogajati, popadke sem sicer čutila, a so bili neboleči. Odpravila sva se v P in res popadki so bili in na aparaturah je kazalo, da že zelo močni, jaz pa sem komaj kaj čutila, tudi klistir ni pomagal. Po dveh urah so ugotovili, da popadki ne naredijo nič, da je naše dete še popolnoma nespuščeno in odločitev je padla, da tudi v drugo gremo na CR. Strah me je bilo tako, da vam ne morem povedat, a je bilo vsega hitro konec in čez tri ure sem že morala na noge. CR mi je delal primarij Cerar in moram reči, da je ta človek res eno nežno bitje, me je še božal na operacijski, da sem se umirila user posted image . Zgubila sem precej krvi, sem še kar slabokrvna, a bolečine popuščajo in mislim, da bo kmalu vse ok.

Naša miška pa je hudi jedec, komaj dohajam njene potrebe. No že kličeuser posted image

Hvala vsem še enkratuser posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
21.3.2009 21:04:27   
Marelica
Joj, Mojčika, čudovita fotka tvojih punčk!!!user posted image  Da bi te le čimprej bolečine spustile. Zdaj je na srečo ves strah za tabo... Delo pa je prinesla dojenčica s sabo, to pa vemo ja. Upam, da imaš koga, ki ti pomaga. Lepo se cartajte!!!

Miaxxx, zdaj si ostala sama na poti v Rim. Držimo pesti tudi zate, da se ti najlepše izteče!!!user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
22.3.2009 8:24:54   
mojčika
Maychika, vse NAJ NAJ NAJ NAJ, da bi bili vsi zdravi in uživaliuser posted image user posted image .

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
22.3.2009 10:52:12   
barba
user posted image Pri nas je zdravje šlo po gobe. Meta trenutno nima vročina, ji pa iz oči in nosa ful teče, pa še neki jamra zarad ušesa. Tine se je zbudil čisto hripav. Revež še joka komaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nimam pojma kaj nej naredim? Itak jih jutri peljem k P. Kaj naredit pri Tinetu k je tok majhen pa čist brez glasu?
Zgleda, da se mu je iz nosa preselilo v grlo. Nos ni več zabasan, tud nč več ven ne potegnem. Nej mi kera kej svetuje, prosim.

Men se bo kar zrolal. V dveh mesecih še nismo bli skupaj en teden zdravi. user posted image user posted image user posted image   

Maychika in Mojčika vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Uživajte v lepem dnevi ... jst grem crkljat moje bolnike.

LP, barba

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
22.3.2009 14:51:59   
Marelica
Mojčika in Maychika, vse naj naj tudi od nas!!!user posted image user posted image user posted image

Barba, kaj naj ti rečem... če ne bi bili nekje na istem to zimsko sezono, te mogoče sploh ne bi razumela. Mi smo tudi z zdravjem že cel čas na psu, komaj za kak slab teden pridemo k sebi potem pa spet. Sploh vam nisem hotela več težit, ampak oba mala in jaz smo virozni, zabasanih nosov in z vnetimi grli. Dominiku je potrdila angino, je na AB že od torka, pa razen tega, da nima vročine, ni nič bolje. S Katarino sva bili v petek vsaka pri svoji zdravnici... njo je odpravila z Ospenom, čeprav je imela bris na streptokoka negativen, pa je po njeno že kar druga vrsta bakterije, pa nima vročine pa nič, razen grlo vneto in nos zabasan, isto kot jaz. Mene je pa moja zdravnica dala na komplet krvno sliko pregledat in takoj ugotovila, da imam virus, ne bakterije. Tako da tudi zdaj Katarini sploh ne dajem Ospena, ker sva itak na istem. Punca čisto normalno je, nima otečenih bezgavk... pač zoprno je, ker ne moreš kar pozdravit na hitrco.
Za Tineta ti ne znam čisto nič predlagat, si ne upam, no... ker mi pri takih malih res nismo imeli take smole in sta bila kar zdrava kot dojenčka. Naj ti pa povem, da je bil naš ZD petek poln anginčkov, verjetno z istimi virozami kot mi.  Do jutri boste morali nekak pregurat, na žalost. Kaj za grlo takemu malemu?user posted image  Nimam pojma. Mislim da je glavno, da ima nosek prehoden, kaj več pa težko sam narediš. Kake inhalacije mogoče oz. da gresta v kopalnico si eno fajn vlažno okolje naredit, če imate mogoče presuh zrak v sobi. Ne vem, res ne, oprosti!

Danes je končno en lep sončen dan brez vetra. Meni se je zadnja dva dni že rolalo od slabega vremena. Gremo po spanju malo uživat na igrišče pri šoli.

Lepo se imejte!

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
22.3.2009 15:28:10   
Krista28
Ej Barba, jst bi v tem primeru dvignila vzglavje, pa čim več dojila, sicer pa dajala tud čaj, pa fuuul fiziološke....pri 3m je imela Nadja vneta ušesa in smo šli dežurni...jo vprašam kaj delam narobe...pa je rekla direkt, da preslabo čistim nosa,...tako dauser posted image ...je rekla naj kar z injekcijo notr fiziološko špricam...

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
22.3.2009 15:29:38   
Krista28
Mojčika in Maychika...še na mnoga vesela leta....

Barba...pa inhalacije (kamilice+meta),  oz. v vlagi v kopalnici smo imeli, pa krema materina dušica po prsih, pa olje 31 v izparilnik..

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
22.3.2009 15:35:10   
barba
Krista - jaz malemu našopam fiziološke v nos in pol z babyvacom (na sesalec) ven potegnem. Sploh ne potegnem velik ven in tud skoz nos normalno diha. Mu gre pa ta fiziološka v grlo in pol zmeri mal zelene sluzi ven bruhne. To ponavlajm na vsake 3-4 ure.
Drgač pa bomo mogl nek prežvet do jutri, da jih P pogleda. Res sta boga.user posted image user posted image user posted image

Premišljujem, da bi Meto za nekaj časa vzela iz vrtca. Tam res vse pobere, pol pa še Tine od nje. Zdej se je pošteno prehladila sej so jo v vrtcu kar pustili, da je skakala v spodnjih hlačah in bosa, ker se pač ni hotla oblečt. Potem je bla en dan vsa mokra ker se je pač sama umivala. Zdej zgleda tko kot, da je sam vrtec kriv za vseuser posted image . Sej doma tud včasih bosa skače in se sama umiva, sam nikol pa ni napol naga celo uro.user posted image user posted image

LP, barba

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
22.3.2009 15:37:07   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: Krista28
Barba...pa inhalacije (kamilice+meta),  oz. v vlagi v kopalnici smo imeli, pa krema materina dušica po prsih, pa olje 31 v izparilnik..

Žal dons tega ne morem nikjer dobit.user posted image Sploh pa al dobim to v vseh lekarnah al je to kakšna specialna zadeva? Nimam pojma, ker do zdej itak nismo imel teh težav.

LP, barba

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
22.3.2009 17:43:35   
mojčika
Joj joj bolančki, ja jaz čist iskreno povem, no no vrtec, ker je mali od moje sestre tako bogi, da morajo zdaj iz vrtca ven.

Tudi jaz nimam lih nasveta žal.

Barba to je Justova kozmetika, če poznaš kakega zastopnika, jo boš dobila. Olje 31 pa se mi zdi, da dobiš tudi v kakem Sanolaborju.

Nas so to zimo res reševale inhalacije, pa ta Justova kozmetika, vse smo predelali v kopalnici in res res res pomaga.

Vsem pa hvala za čestitke, ni jih lepših 33. kot to, da smo vsi skupaj, se imamo lepo in tudi ponoči smo se naspali :-), naj tako ostane....

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
22.3.2009 21:05:43   
maychika
mojčika hvala...tudi tebi želim vse najboljše....darilo že držiš v naročju in je najslajše ane. slikca pa je super...MM izgleda tako materinska...

barba...žal ti ne znam svetovalti. upam, da ti vsaj P jutri kaj pametnega pove.

ja tudi mi smo vsi bolani in kašljavi in oh in sploh in grla in noski...ehhhh, kdo še spremlja. sem zadnjič našo P vprašala, če je kaj takega, da bi lahko Tii dala za grlo, ker večkrat jamra da jo grlo boli in ji verjamem, ker meni tudi vsakič posebej najprej in samo na grlo useka in mi gre že ful na živce. Pa je stara 3 leta, pa je rekla, da ni za tako male nič takega (razen, če kdo pozna kaj domačega). Da mogoče ko so malo večji, da se jim da kak tale bombonček za polizat, ko jih imamo mi odrasli, to je pa tudi vse. Sem pa v petek ugotovila nekaj. Sicer mi je sodelavka rekla (ko sem častila v službi) da je nekje slišala ali brala, da ima coca cola tudi neke zdravilne učinke in (jo že cel teden kar dost grlo boli) da jo zdaj, ko je popila coca colo, grlo pol manj boli. pa sem si mislila ja valjda...in ker je mene že par dni tudi grlo bolelo, sem zvečer rekla doma...dej de vidim...in ne boste vwerjele....takoj me je manj bolelo grlo. nisem mogla verjet. tko da barba....daj mu malo coca cole po flaški :) malo za hec...

aja moram pohvalit, naša P nam je enkrat dala eno fiziološko, ki je zdaj na novo na trgu za sprobat in sem res fuuul zadovoljna, ker je na šprico in šprica kolikor časa držiš pritisnjeno. ni tista fora, da dopumpavaš ves čas. tko da če katero zanima...kupite si TONIMER. men je res super.

lepo bodite

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?