Anonimen
|
Dan! A ste že vse božično nastojene? Jaz se moram še spravit v to. Danes imam namen iti ven nabrat storže, liste, praprot ipd., da naredim nekaj dekoracije za salon, voščilnice pa ne vem, če bom delala. Pa nekje moram dobiti pocni 5 kil orehov, ker moram spečt kar nekaj potic, da jih nesem dol v Italijo dobaviteljem, jih moram zelo pohvaliti, super so, pridni, natančni in obvladajo angleško . Hrana: Krisitna bi jedla sladkarije neprestano. Ampak sem ji že en čas nazaj omejila, dobi kakav za zajtrk, čez dan en bonbon, če je ekstra pridna še enega in to je to. Najprej smo imeli en teden prosjačenje in tuljenje, potem pa je videla, da sem bolj vztrajna od nje . Sicer obožuje sadje, tega poje ogromno, ne mara pa zelenjave, razen paprike in paradižnika, špinače, tako da jo zakamufliram v drugo hrano, rada ima tudi piščančka, krompir v vseh oblikah in riž, navadne in sadne jogurte. Čeprav je baje zadnjič v vrtecu ravno za piščančka in riž rekla, da "to ni doblo" . So jo pa prepričali, da je jedla med, doma ga niti ne poskusi. Ima pa sosedo pod kontrolo, tam dobi bonbončkov, kolikor hoče, čeprav sva oba z možem že večkrat rekla, da tega ne marava, ampak gospa je zelo nežna duša, se ne zna upreti otroškemu moledovanju. Smo omejili obiske, ne zaradi bonbonov, ampak ker se vedno scufa s sosedovo punčko, taje ekstra ljubosumna in Krisitno udari kar tako, jo odriva, zadnjič jo je dol s kavča potisnila,... Sicer zelo inteligentna, simpatična deklica, ki pa nima čisto nobene omejitve. In se mi ne da namesto staršev, bratov in sester ter te gospe posredovati vsake tri minute, pridem čisto živčna s teh obiskov, Krisitna je pa še cel dan zmešana . Škoda, pravzaprav, se obe veselita teh skupnih uric igranja, ampak je težko, če je najprej dve minuti veselja in skakanja, potem pa ravs. Uf, sami bolančki. Čakam, kdaj pride prva pošilka iz vrteca, zaenkrat smao prehlad, bomo videli. Uf, Mojčika, Barba, a vama tudi tako hitro šiba nosečnost? Tik tak bo tu, pa moram še vse cunjice pripravit . Zdaj sem glavna atrakcija baje, ko lezem s trebuhom v kombi. Že samo po sebi se večini zdi čudno, da ženska vozi kombi, s trebuhom pa sploh . Nič treba kuhat kosilo (sarmice), pa pospravit, napisat potne naloge in še en predračun. Lepo bodite.
|