ČebelicaMaja
|
no, če se jutri dobite, se lepo imejte... mi imamo žal (čeprav se že ful veselim) praznovanje RD v neki telovadnici- to bo spet naša Hana Ela norela okrog... itak imamo pa tudi naslednji teden tudi en RD, tako da žal tudi tokrat nas ne bo Pri nas je pa z Gajo glede krčev in kisline že 4 dni fulj boljše- samo je pa začela res veliko kakat (ni driska) in ima tako vneto rito, da me je kar groza (Hana tega sploh ni imela), že kar kri je na vatki- sem rekla, da če čez vikend ne bo bolje, šibam v pon. k zdravniku... včeraj sem imela neke obveznosti v službi in me cel dan ni bilo, pa se je možu cel popoldne jokala tako jo je peklo- potem sem začela pa izvajat ukrepe(hrast.lubje, pa ziljon enih krem... ) bomo vidli, če bo boljš... Drugače so pa Hano spet pohvalili v vrtcu, da zelo napreduje in sem res vesela, pa tudi doma je prav lušna... je zgleda prešlka tisto trmarjene, pa vse se da zmenit z njo... no ja, včasih tudi ne, sploh če smo kje, potem nič ne vidi in ne sliši...no samo tisto, kar hoče... Barba... Magnesol ful pomaga za otrdevanje...zdaj pa res že sitno brojiš, kaj... Joj, Mojčika... sankanje - jaz danes sploh ven nisem stopila, ker je bilo tukaj vse napol v megli, tak turoben dan blagor vam... jaz Lj sploh ne maram, pa vse tko kaže, da bomo kar tukaj ostal... imamo eno parcelo, ki je ne mormo prodat (solastništvo)...jah, nikol ni prav, en rinejo v Lj, eni bi pa radi ven Eya- a si že začela s faksom...kako je? Pa Maychika... se tud že celo večnost nisi javila, kaj povej, kako vam gre in kako se počutite v novem domu... Zdej pa moram it, me mož čaka, bova en film pogledala (Hotel Ruanda), ga še nisem gledala, ker je baje kar težek...a dober. Bodite lepo in srečno na cestah jutri!