|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
9.12.2008 9:47:44   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

Čeer,

Mojčika, evo telefonska babic: 522-60 48. Naročanje med 14-15 uro - ne z nizkim pritiskom in ne pred pregledi...

Hvala hvala, bomo videli, če bo šlo, to z nizkim pritiskom sem že slišala, sama ga imam doma včasih tudi pod 100 zgornjega, na pregledu zadnjič, pa sem res hitela, pa 115user posted image

Jaz sem se pa danes takoooo naspala, mala je šla k tašči zjutraj z možem, no jaz pa šele sedaj kofečkamuser posted image , paše kdaj.

Danes je pri nas tako mraz, sem mislila, da je sneg, je zunaj vse belo od slaneuser posted image

MM je včeraj na snegu res uživala, sva prav rekla, da bo treba spet it, zdaj ko bomo doma za praznike, pa med tednom, ker je sicer taka gužva.

Nič bodite lepo, bolančki kako ste, javite se kaj, Maychika, Nenya, Alička....

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
10.12.2008 8:47:53   
alička
Ja kje pa ste user posted image ?

Mi smo že ok. Viroza je bila res enodnevna in sem bila že naslednji dan, kod da ne bi nič bilo. Še vedno sem v totalni gužvi. Mojega dragega spet deset dni ne bo, teden bo pester... poleg faksa imava še dve obdaritvi dedka mraza (v nedeljo očijeva služba in naslednji torek še moja).

Pri nas v službi letos ne bo božičnice user posted image , šparamo, prav tako ne bo organizirane novoletne zabave... skratka špar program.

Lepo bodite in kaj pišite, saj preberem vas redno!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
10.12.2008 13:11:26   
mojčika
Dober dan, da nas malo dvignem.

Če sem se včeraj hvalila, kako sem se naspala, se danes sigurno ne bom. Včeraj zvečer me je zvilo, sem bila na wc-ju celo uro in takoooo me je bolel trebuh, malo dete pa tako brcalo, da pa nisem bila čist prepričana, da se bo pošlo. No naša mala je HB kmalu zaspala, moža ni bilo in sem se res prav bala. Celo noč sem hodila na WC, kar že dolgo nisem, a očitno bo zdaj drugačeuser posted image , brcanja je pa tudi bilo toliko, da me vse boliuser posted image

No današnji dan bom kar posteljo peglala, popoldan pa grem do osebne zdravice, ker se mi je začel delat nazaj ekcem in tudi po trebuhu okrog popka in res ne vem, če advantan smem tam uporabljat.

Alička, tudi midva se ne nadejava, da bo kaj božičnice, no jaz je itak nikoli nisem dobila, možek bo pa že od naslednjega tedna doma, brez dopusta, sploh ne vem, kaj bo dobil plačano januarja. Čeprav po zakonu ni prav, so jih dajali ob petkih domov, na svoj dopust, zdaj ga pa nimajo več. Bo že, če bo res taka kriza, sva se tudi že zmenila, da bi po pol leta našega drugega deteta jaz šla v službo, on bi bil pa doma. Očitno zna bit kar težko to drugo leto, bomo že, smo pa res malo preveč v kreditih.

LP

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
10.12.2008 14:32:18   
*zvezdica*
Hej na ta deževen dan!

Mojčika upam, da si kaj bolje! Že tako je kriza če imaš slabost, v nosečnosti je pa itak še vse huje. user posted image

No, super da je vsaj z Živo vse OK. Tele bolezni so res zoprna zadevca.

Jaz sem še mal v zaostanku, pa vseeno...tud pri nas je bil Miklavž super. Mali je bil čist navdušen kej je dobil saksofon in Black and Decker stojalo z orodjem. Zdaj pa če ne špila na saks pa poslušamo kako žaga ali brusiuser posted image

Tud jaz danes nisem ravno najboljše volje. Sem imela sestanek z direktorjem ker mi konec meseca poteče pogodba. Recesija je dala svoje tudi turizmu na Bledu, tako da sem brez službeuser posted image . Saj mu je blo ful žal, ampak baje še za plače nimajo, kaj šele da bi komu podaljšali pogodbo. Sicer se mi julij, ko se mi konča porodniška, zdi še takooo daleč...ampak mi je že sedaj zoprno ko bo treba spet prošje pisat, pa na razgovore hodit....Mah, bo že!

Zdaj pa šibam Marcela zbudi...če predolgo spi je ob 22h živahen ko radio.

Marcel in Zarja

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
10.12.2008 14:57:18   
mojčika
*zvezdica* se bo šlo, izkušenj si si tudi nekaj nabrala, zdaj te pa itak tvoja sončka potrebujeta najbolj.

Tudi moj možek zdaj prihaja s sestanka, me prav hudo zanima, kaj bo.

Je malo bolje, me pa še šravfa in ne morem verjet, kako hudo mi naredi to brcanje našega deteta, se ne spomnim, da bi pri MM bilo tako. Sploh ne morem ležat, ker me celo premetujeuser posted image

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
10.12.2008 16:04:01   
alička
IZVIRNO SPOROČILO: *zvezdica*

Tud jaz danes nisem ravno najboljše volje. Sem imela sestanek z direktorjem ker mi konec meseca poteče pogodba. Recesija je dala svoje tudi turizmu na Bledu, tako da sem brez službeuser posted image .

Tudi moja prijateljica je ostala brez službe (pa je bila na individualni pogodbi) - mogoče celo tvoja sodelavka.

Iskreno upam, da najdeš službo do izteka porodniške!!!
Pa tudi za vaju z možekom Mojčika upam, da se ne konča tako črno!!!

Groza! Pravijo, da je tale recesija v veliko primerih samo dober izgovor za odpuščanja, zniževanja plač in ukinitve bonusov user posted image .

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
11.12.2008 11:38:25   
barba
Joj, zvezdica tole pa ni lih fajn. Sej boš našla službo, mogoče bo še boljša kot je bila ta.

Pri nas se zaenkrat ne odpušča. Tud letos dobimo božičnice in vse zabave so ostale. Tako, da je kar vredu. Nevem pa kako bo naprej, ker smo zelo odvisni od občinskih proračunov in državnega denarja, ki je namenjen za večina naših projektov.

Naše dete je tud čist naspidirano. Mam kakšno uro mir, pol pa spet ful akcija.user posted image user posted image user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
12.12.2008 21:44:50   
alička
Komaj sem nas našla!

Za nama z Živo je pester dan. Predčasno sem letela iz službe, da bi jo čim prej dvignila v varstvu. Potem sva šibali v mesto na Bazar kranjskih malčkov in glasbeno prireditev. Ob petih je kar naenkrat začela jamrat da jo boli uho. Ko sva prišli domov, sem samo pograbila zdravstveno kartico in sva šli naprej v ZD. Na srečo imamo minuto peš, ker sem jo mogla nosit user posted image , če te boli uho ne moreš hodit...mal se hecam, menda to boli ko hudič, jaz imam ta privilegij, da me je bolelo uho samo enkrat v življenju, ko sem bila že odrasla in sem si znala takoj pomagat.
V ZD sva bili na vrsti isto minuto, ko sva vstopili v čakalnico in čez pet minut že na poti v lekarno. Seveda ves čas v naročju. Ko sva prišli domov sem ji dala Calpol in potem še antibiotik (je zdravnica rekla, da se ne bova zmazali brez, ker je bilo tudi grlo že vneto-angina). Čez pol ure je Calpol prijel in zdaj je ni za ustavit, pred desetimi minutami sem jo uspela zbasat v posteljo, spi seveda še ne.
Stanovanje je bomba... jaz pa naj zdaj še pospravim (to še bom) in naj se grem učit (malo morgen) ne morem!

Aja naj napišem še, da se je pri zdravnici obnašala ko prava dama, dokler ji ni hotela pogledat v grlo... potem je bila pa sirena. Me je že zdaj strah, kaj bo prvič pri zobarju user posted image .
Mislim, da imam v omari eno Lind-tovo čokolado in če kaj vem je ne bo več prav dolgo tam.

Nočko!

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
12.12.2008 23:46:28   
Marelica
Ah, zadnja gor, valjda, pametne že spite! user posted image

Saj bi šla spat, pa čez slabo uro dobi mali AB in se mi enostavno ne splača spat. Pa še s keksi sem se do zdaj ubadala.

Torej pri nas imamo spet bolančka. Tamalega kuha skoraj do 40 in včeraj je bila postavljena diagnoza: gnojna angina. Če ne bi imel tako visokih vročin, ki so kar naprej prisotne, dokler jih ne zbijemo s Calpolom in kopeljo, sploh ne bi vedela, da je z njim tako hudo. No, do danes. Ker do včeraj je bil živahen 100/h, malo ni bil pri miru (pa saj vidim, da ni pri vaših kaj drugače). Noči imamo itak katastrofo. Danes ga je pa popoldne že res vrglo in se je samo še cartal. Pa strah me je, ker zavrača pijačo pa še drisko je dobil. Možek je na srečo bil cel teden doma. Vzel si je dopust, da bo lahko kaj v miru naredil (ko bosta otroka v vrtcu), pa so se kar uresničile moje napovedi, da bo ziher vsaj eden zbolel. Zdaj bi sama res zelo težko, ker sem že čisto izmozgana.

Mojčika, ti si vredu zdaj? Uf, ko take berem, me kar malo stiska in si samo želim, da vse srečno donosite! MM pa taka smučarka že! Bravo!!!

Zvezdica, škoda za službo. In sramota, da je za vse kar naenkrat kriva svetovna kriza. Vprašanje, če je res... Ti želim, da najdeš novo še boljšo! Zdaj imaš pa itak dovolj in še preveč dela doma.

Alička, naj se ti Živa čimprej pozdravi. Jaz sem tudi alergična na predpisane AB, ampak kaj češ, te prepričajo, da brez njih ne gre. Naš mali ima zdaj Ospen na 8 ur, torej naj bi bilo kar resno. Samo po 4 odmerkih še vedno zakuha... upam, da se ne izkaže na koncu za virusnega povzročitelja.

Aja, s Katarino sva danes prvič skupaj pekli kekse delane z modelčki. user posted image  Ampak ni vzdržala do konca. Sem potem morala sama dokončat peko. Prej sem jih pa ravno še s cukrom posipavala in pakirala v embalažo.
Pa še nekaj novega. Katarino sem postrigla!user posted image  Pa saj me vsi prepričujejo, da je vredu, da je luštkana... ampak meni je tako žal, da sem ji odstrigla najlepše kodrčke. Če smo pa imeli sam jok še okoli teh las. Vsak dan pred vrtcem se mi je obvezno zjokala, ko sem jo česala in delala frizuro. Pranje lask pri njej je pa še vedno eno samo histerično kričanje (in to samo zato, ker je prepričana, da ji bo voda šla v oči - še preden sploh tuš odpremo). Tako da peremo res zelo zelo poredko in ni čudno, da so se laski še bolj zapletali. V album sem dala fotke njene nove frizure, če katero zanima.

Ja nič, toliko od nas. Že skoraj nič novega, da smo spet med bolančki.user posted image

Nočko!

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
13.12.2008 0:41:00   
ČebelicaMaja
ojla... se spet malo javim po dolgem času- bom probala bit kratka, ampak se je kar nabralo...

Miklavž pri nas ni bil nič posebnega, ker itak vsak dan prinese za vsako dudo nekaj, ki jo da Hana pod smrekcouser posted image ... upam,da se jo do novega leta res znebimo...jo psihično pripravljam, pa se mi zdi, da nam bo kar uspelo. Zdaj že sama pove, da jo bo dala Miklavžu in Božičku.

Z Gajo sva bili na gastro kontroli, pa je malo bolje, ampak še vedno ne pridobiva dovolj, tako da bo naslednji mesec dobila močnejša zdravilauser posted image , pa rota cepljenje zaenkrat odpade, smo pa imeli pregled včeraj in smo dobili prvo pikico, ki jo je kar dobro prenesla. no naša P je bolj optimistična, kot tista na Gastro in se ji zdi, da dovolj dobro napreduje- je pa zaradi refluksa zategnjena-posebej v ramenskem delu in greva v razvojno ambulanto, kar mi je čist všeč, saj tudi sama opažam, da je bogica premalo razgibana, a kaj ko so mi prepovedal kravce past in podobno, pa veliko sva pokonci... se kar pozna v primerjavi s Hano, ko primerjam.

...no danes sva bili pa še s Hano na ORL pregledu in bom skopirala iz druge teme, kaj sem napisala oz. kakšna navodila smo dobili... :

Midve sva bile ravno danes na ORL pregledu, kjer sva dobili naslednja navodila...razpršilo ni za pucanje noska, ampak samo za vlaženje, saj je premalo in noska ne očisti. Ker smo ji dosedaj pucali nosek s pumpicami je postala "lena" in se ji pač nebna mišica ne zapira pravilno- zato je izrecno dala navodila, ki pravzaprav veljajo za vse, samo ne vem, zakaj nam to v ZD že prej niso povedal;
Nos pucamo v sedečem položaju, glava rahlo nagnjena naprej. V eno nosnico z nežnim curkom vlivaš fiziološko (dozirka se nabavi v Sanolaborju, fiziološko kuhaš zaradi velike porabe doma) toliko časa, da  priteče na sosednji nosnici ven čista tekočina- bistra- ne bela ali od smrklja... hkrati pa kar je najpomembneje- mora imeti odprta usta in pljuvat fiziološko čez ustauser posted image  no o tem jaz nisem imela pojma in mi je res žal, da tega nisem vedela že prej- v bistvu smo ji vlivali fiziološko, ampak narobe- tu se je dr. sploh ni dotaknila, samo s curkom je dosegla vse, dozirko sploh ni dala v nosek - ampak cca 1cm stran od noska... tako se pravilno razvijejo mišice in refleks, kar posledično pomeni, da se infekt več ne seli horizontalno (ušesa) in navpično (pljuča), ampak gre ven, pa še nauči se pihat ven, ker naša je pri tem res lena in nam pusti, da vse naredimo mi namesto njeuser posted image  je pa stara 2,5leti in se pri novem načinu pucanja noska ni prav nič upirala- kot da bi vedela, da ji hočemo pomagat...
upam, da sem dovolj jasno napisala- meni je sedaj kristalno jasno, kje smo ga polomili, škoda samo, da nam tega niso povedali že pred časom, da vseh teh vnetij in bronhitisov morda ne bi bilo toliko...

Drugače pa je bila Hana ta teden še doma, ker še vedno kašlja, ta adeno viroza lahko kar traja, ampak je sicer čist bp- razgrajačkauser posted image . Smo šle babe v Avstrijo po mleko za Gajo. Smo Gajo prešvercal, ker še nimam osebne zanjouser posted image  pa v totalnem snežnem metežu smo se peljale domov v sredo zvečer- smo šli 20 na uro do Lesc- me je bilo kar malo strah ampak je šlo. potem mi je pa mami povedala, da je napadlo skoraj meter snega... če bo vse posreči, se gremo jutri ali pa v neseljo sankat- Hana je kot mali eskimko- bolj, ko naletava in bolj ko je mraz bolj uživa- samo sem jo tudi opremila ustrezno- kot eskimeuser posted image

Joj... pišem tale post ravno že 4 ure (po delih), sem že izgubila redečo nit...

Zvezdica sočustvujem s tabo glede službe, mene morda konec januarja čaka podobna usoda, sicer mi je rečeno drugače, ampak sedaj, ko je ta recesija, je res v megli vsako zaposlovanje- ampak glej iz svetle strani (jaz sem bila v pejšni porodniški na istem)- se pač 8 dni po preteku porodniške prijaviš na zavod- kjer ti še tri mesece pripada 75% plače (nadomestilo) in imaš v bistvu podaljšano porodniškouser posted image  in si lahko doma s tamalima...kar je pa tudi veliko vredno...jaz sem tudi rekla, da se ne bom sekirala, edino za kar mi je hudo, da se pač selitev prestavi dokler ne dobim na ned.čas pogodbe (pač nekje)...tako da kar pogumno naprej- jaz se držim načela, da je vsaka stvar za nekaj dobra...

Barba, ti se pa drži te službe, tvojega delodajalca smo občudujem- ni veliko takih- plačani dopusti, team buildingi, božičnice... kaj naj rečem- jest bi tuduser posted image

Joj Mojčika, tvoja nosečnost je pa tudi pestra in upam, da se stanje kmalu umiri, da boš lahko bolj mirno uživala vsaj zadnje tromesečje...
...kako pa se je z možekom izšlo? no, upam, na najboljše...

Je bil moj user posted image  dogovorjen tudi za en projekt v nekem Portoroškem hotelu, pa so rekli, da je prestavljeno do konca recesije, saj tako malo gostov ni bilo že 10 letuser posted image  Baje letos prvič za novo leto nimajo zasedenega hotela. Jah, upam, da bodo kmalu boljši časi...

no, zdej grem pa še za službo mal delat, potem pa spat... (pa HB za copy-pasteuser posted image )

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
13.12.2008 0:45:56   
ČebelicaMaja
...šele sedaj sem videla post od Aličke in Marelice...kaj naj rečem, dobro vem kako ste in vam resnično želim, da se čim prej pozdraviteuser posted image user posted image user posted image

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
14.12.2008 16:09:00   
barba
Ojla, sem komaj našla to temo!user posted image
Kje ste vse?

Jst se dons bolj slabo počutim in večina časa počivam. Smo imeli v petek službeno novoletno zabavo in se nikakor ne morem naspat in odpočit. Včeraj sem bila taka kot bi ga celo noč oreng pila.user posted image user posted image user posted image  Še noge sem imela zatečene in vse me je bolelo.user posted image

Sej sem že pisala, da ima naša deklica novo sobo. Pogledate si jo lahko v albumu. user posted image

user posted image

Takole pa Meta ustvarja v svoji sobi. user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 14.12.2008 16:10:09 >

LP, barba

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
15.12.2008 11:44:04   
mojčika
dobro jutro... hi hi dober dan

Vidim, da ste vsi po malem še bolančki, mi smo tudi nekaj dobili, a je fantastično šlo v dveh dneh, trkam, dve neprespani noči zaradi smrkanja, a je že ok. ČMaja to z nosom je fajn info, moram pa reči, da naša miška že dolgo piha sama in se res pozna. Po vlitju fiziološke pa navadno že refleksno bruha in ven gre nenormalno veliko sluzi, grozno za videt, a učinek je super, edina slaba lastnost je, da jo po bruhanju peče po ustih in postane neješča. Zdaj že nekaj dni bolj slabo jemo, le čokolino gre res dobro v rito. Je pa tako hecno, še prejšnji teden se mi je zdela zalita, 3 dni, pa je spet brez ličk in bušija. Dretja za špricanje je pa polno, pa moramo malo bolj zagrabit, pa je.user posted image

Malo bolj sem jo fasala jaz, ker mi te sopare ne pašejo, MM pa edino tako spucamo nos res fajn, če naredimo inhalacije.

Barba, imate lepo sobico in tudi ti fajn zgledaš za tik pred zdajciuser posted image .
Naša soba je bolj  shramba za igrače, v njej je MM bolj malo, da bi pa spala tam, to pa sploh ne, smo jo že razvadili, a priznam, da tudi meni paše, da mi ni treba nič vstajat, samo šššš rečem, pa spimo naprej. Sem jo pa vprašala, da ko bo dojenček, če bo spala z njim, pa je rekla, da ne in da bo spala z mami in dojenčkomuser posted image

Možek je doma, imeli bomo dolge počitnice skupaj, pravzaprav lepo. No pojasnilo, izguba službe mu še ne grozi, tako je vzet za nedoločen čas, bo pa verjetno krajši delovnik in malo manj plače, božičnico nekaj tudi dobijo, za otroke so se pa tudi zelo potrudili, smo dobili Lego kockeuser posted image , no se jaz tako pravim, letos so delali normalno, drugo leto bomo pa videli, bo treba malo žepe zategnit, ni kaj.

Gaja zate pa user posted image  za srečo pri dobivanju kakega gramauser posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 15.12.2008 11:50:06 >

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
16.12.2008 11:48:23   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: mojčika

Sem jo pa vprašala, da ko bo dojenček, če bo spala z njim, pa je rekla, da ne in da bo spala z mami in dojenčkomuser posted image

user posted image  Meta pravi, da bo dojenček na zgornjem pogradu spal. user posted image  
Sploh je pa prejšni teden enkrat v vrtcu jokala, ko jo je mož šel iskat. Ga je vprašala, če je dons že dojenček pršu, pa ji je povedu, da še ne. Ona pa v jok.user posted image user posted image user posted image user posted image
Jutri greva nabavit še zadnje stvari za user posted image  in bo šla z mano. Zdaj že tako težko čaka in vsakemu, ki pride na obisk kaže cunje za dete.

Mojčika - hvala za pohvale. Sej včeraj sem zaključila z aerobiko. Sem v tej nosečnosti 300% več naredila zase kot v prvi in sem kar ponosna nase. Včeraj sem tako težko delala pa še nekaj me je začelo bolet, tako da sem sklenila končat z aerobiko za nekaj časa .... vsaj do konc marca.user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 16.12.2008 11:55:26 >

LP, barba

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
16.12.2008 17:03:18   
flecker1
hojla, da mal še jaz kaj napišem user posted image danes sem pa bila doma z tamalo, kr ji je ponoči dvignila temp. 39, jaz pa v paniki, da ne bi dobla vročinskega krča. sej doslej nismo, ampak ker je mož imel ko je bil dojenček, zarad tega je oglušel, baje user posted image . no greva v dežurno da je dobla voltaren, uho in grlo bp. dal je napotnico za laboratorij, zjutraj greva dat kri, urin pa tak ni mogla ker je že doma. pa greva nazaj domov. nato ob 11 h greva dat urin in po izvide. kot sm vidla do bli slabi, crp celo 80. greva do njene p. tam pa sestra reče tako ne bo šlo, treba bo naročit popoldne, jaz pa nimam avta. grrr me jezi, da nimajo razumevanja, kako bi gluhi naročali. pa možeka sem mogla peljat v šiht da sem lahk imela avto popoldne. greva spet do p. in baje je neki mal uho vneto, in izvid je res slab, da je zato dobla hiconchil user posted image sedaj spi. vročine nima, a bomo vidli da se ne bo zvečer spet pojavila.

v službi pa je itak kriza, do konca septembra mi niso hoteli podaljšati, češ da preveč hodim na bolniško, sam to ni za en teden pač pa da peljem tamalo na pregled...pa so mi dali možnost podaljšat 1 mesec, takrat neprekinjeno delala, pa še mogla sem doseč 100% normo, ki je v pogodbi napisalo, da mi bodo če dosežem normo, podaljšajo. torej do sedaj so mi in zadnjo pogodbo imam še ta zadnji mesec. in izvem od sodelavke da so našo sodelavko ki je prišla isti čas z mano v službo, nje ne bodo več podaljšali. in da bodo rabili samo 3 delavke. zgleda da bom tudi jaz višek. me je kar strah kako bo, ker je sedaj kriza, službe komaj kaj dobiš.

sedaj pečem jogurtovo pecivo v obliki potice, upam da mi uspe ;)

se še kaj tipkam

pa ena fotka naše tamale, ki kaže znak ILY (rada te imam)
user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
16.12.2008 17:34:34   
mojčika
Flecker, jeeee, po dolgem času. Pa kako lepa punčkauser posted image  tvoja deklica.

POZDRAVITE SE user posted image , s službo bo pa že, boš videla, so pa res težki časi.

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
18.12.2008 9:15:05   
barba
Nas morem malo dvignit!

Kje ste vse????

Flecker lepo te je po dolgem času brat! user posted image

Midve z Meto sva včeraj kupili še zadnje cunje za user posted image . Jih je Meta zbirala na veliko, tako da sva mogle mal zreducirat in omejit izbor. Tako težko čaka, da bo že pršu ta dojenček. user posted image  Zdej morem samo še oprat in zlikat, sam morem na Meto počakat, da ne bo preveč slabe volje.
Včeraj sta z možem prpravila zibelko in se ji je kar trgal. Vse je mogla ona naštimat, jst sem lohk sam gledala. user posted image  To bo še pestro, ker bo user posted image  hotla  skoz rihtat in pomagat.

Grem malo počivat, zdej ko sem celo stanovanje po tleh pomila. user posted image user posted image user posted image

Aja, Krista kakšno testo zamesiš, da z malim delata piškote? Meta bo čez praznike doma in bova enkrat pekli piškote.user posted image

LP, barba

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
19.12.2008 22:02:40   
eya
Hej!

Me par dni na forum, pa vseeno nimam kaj veliko za prebrat...verjetno ni nikjer nobene, ker se decembra toliko raznih stvari dogaja, kaj...
Pri nama nič posebno novega, smrekica že stoji, sva nekaj okraskov celo sama naredila... Jutri greva pa na lutkovno predstavo...
A se nismo nekaj menile, da bi se dobile eno soboto na kavici? Meni bi jutri dopoldne čist ustrezalo, samo verjetno sem malo pozno predlagala, kaj...
Flecker lepo, da si se javila...mala je pa ful luštna!
Joj, vsem, ki imate težave s službami, pa želim, da se vse najbolje izteče...saj se sigurno bo...držim pesti...
Grem še malo pred tv, tale december je bil tako naporen (sem imela še predavanja, pa gužvo imam v službi), da je cel luksuz, da lahko preležim cel večer na kavču in gledam neumne filme ;)
lp!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
21.12.2008 13:01:13   
mojčika
No, da nas malo dvignem, res se nič kaj ne dogaja tukaj.

Mi smo te dni umirjeno skupaj, možek je že doma, prav paše. Sicer pa je 3/4 dneva postala naša okupacija, kako našo malo nhranit, ker ne je nič več, res nič. Če bi bilo po njenem, bi pila kakav, mogoče pojedla pest makaronov s tuno, pa še to, če je res sila. O sadju in zelenjavi ne govorimo že dober mesec. Vmes je bila prehlajena, zato jo je po ustih peklo, itak ni nič jedla, zdaj smo pa kar na tem ostali. Pa res prav z ničimer je ne morem prepričat.

Jutri grem na 3D UZ, če bo kaka fajn fotka in če zagotovo vem spol, vam že kaj nalimam oz. sporočim.

Lepo sončno nedeljo vsem.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
23.12.2008 10:45:42   
Anonimen
user posted image

Prijetne praznike ter mirno novo leto vsem skupaj!

(odgovor članu mojčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2620
23.12.2008 11:31:27   
mojčika
Drage dekleta, tudi jaz vam želim lepe praznikeuser posted image

Midva sva se včeraj naužila gledanja našega deteta, res dobimo še eno deklico, ki se lepo razvija, presenetila pa nas je z velikim nasmeškom. Prav z odprtimi usti se nam je nasmehnila, še G je rekla, da kaj takega pa res ne vidi velikokratuser posted image , to je bilo za nas res najlepše Božičkovo darilouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
23.12.2008 11:57:29   
barba
Vesel Božič in srečno novo leto 2009 vam želim tudi jaz!

Men se zadnje 2 dni že kar mal meša. Tolk mi otrdeva trebuh, da se komaj premikam. user posted image  Prav cel hrbet me boli od tega otrdevanja. Še dobro, da ni več veliko do datuma ... še 23 dni. Sicer grem pa jutri na pregled in bomo videli kakšno je stanje tam dol. user posted image

Drugače je pa zdej naša Meta doma. Itak jo trga zarad dojenčka, ker ga še kar ni. user posted image  Pol ji pa trma ven udari, da je groza. Včeraj se ni hotla zvečer stuširat in je rekla, da gre spat. Mož jo da v posteljo in ni bilo 5 min ko je spala. To je bilo ob 7h zvečer, zjutraj je vstala pa ob pol 7h.

Ker sva pa že tako zgodaj vstali sva tud že potico spekli.

LP, barba

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
23.12.2008 16:03:08   
mojčika
Barba še za praznike počakaj, po pa leuser posted image

Naša pa trmari okrog tega, ker hočeta ati in mami Lucijo Julijo, ona pa se z Anico ne da in se res res krega, o dojenčku sploh ne smemo govorit, ker ima mama le Anico in konec.user posted image  Huda bouser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
23.12.2008 20:55:14   
Marelica
Drage soaprilke, tudi jaz vam želim zvrhano mero veselja in zdravja v novem letu, zdaj pa prijazne Božične praznike.!!! user posted image

Barba in Mojčika, lepo vaju je brat v nosečniškem mini-čveku. user posted image Barba, kar spomnila si me, kako je bilo meni v drugo hujše čakat (še dobro, da sta oba malo prehitevala), to nenehno otrdevanje imam pa še prav dobro v spominu. Ja, želim, da ti čakanje čim prej mine, potem pa da tudi čimprej zazibate. Joooj, mora bit pa luštno pričakovanje vaših malčic. Zdaj so res že ful brihtni, po drugi strani pa jim je težko dopovedat, zakaj še kar ni bebic. Mojčika, ja, mislim, da bodo kar hudi problemi okoli imena, kolikor opisuješ. Le kje je MM to Anico pobrala? user posted image  A tebi pa ime še kar ni všeč, ne boš popustila? user posted image

Pri nas smo pa spet bolani. Danes sva s Katarino ravno prišli domov z Ospenom... tokrat je ona pridelala angino, pa ravno se je je mali rešil. user posted image  Tako da bodo naši prazniki omejeni na našo hišo... Je pa z njo dosti lažje, ker vsaj del dneva počiva, Dominik je bil pa skoz naspidiran.

Nič, testo za potico je vzhajalo, grem veselo na delo. Bi šla sicer raje spat, ampak brez lastne potice mi za praznike nekaj manjka.user posted image

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
23.12.2008 21:57:09   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: Marelica

Nič, testo za potico je vzhajalo, grem veselo na delo. Bi šla sicer raje spat, ampak brez lastne potice mi za praznike nekaj manjka.user posted image

Bodi pridna in mi zaupaj recept za potico user posted image

Ne ne, za MM je čist lahko Anica, za naju bo pa kar to, kar sva si zamislila še preden sem sploh zanosilauser posted image

Pozdravite seuser posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?