|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2006-2
31.12.2008 18:22:40   
lonja
Rija, kaj je zaj to, lani še ni bilo besede potencialna vmes. Pa ne da si je Til premislil...??? Ja sej, kriva sta pa vidva, ki ga čist prepogosto vodita na obisk k nam in je Ajdo zihr že čist pozabil user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
31.12.2008 21:29:09   
tinkamiška
Ajda, vse najlepše ti želimo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
1.1.2009 10:41:59   
mayflower
Punce- vse najboljše vam in vašim najdražjim v letu 2009. Čim več lepih dogodkov.

Vsem januarčkom, ki praznujtete RD pa tud vse najboljše (velja še za vse, k ste mal v december prehiteli)user posted image user posted image user posted image

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
2.1.2009 12:50:15   
alenkica
VSEM JANUARČICAM ŽELIM V LETU 2009 VELIKO ZDRAVJA, SREČE, ZADOVOLJSTVA, ČIM VEČ LEPIH TRENUTKOV Z NAŠIMI NEDOBUDNEŽI IN DA BI SE NAM URESNIČILA VSAJ KAKŠNA NAŠA ŽELJA.

Mi smo v redu. Lepo smo praznovali, smo šli na vikend v hribe in sva uživala v samoti z najinima otrokoma. Bilo je super in je prav pašalo odlopit od vsega. Najbolj pa nam je bilo všeč, kerje ravno na božični večer pričelo snežiti in je snežilo tudi 25-ega do poldneva.

Kako pa ste ve kaj praznovale?

Lep pozdrav vsem!!

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
4.1.2009 12:08:40   
alenkica
Pa še en pozdravček od našega božička Mihe:
user posted image

tuki pa je naš razposajenček Jure:

user posted image

Tako pa rase naš mali velikan, ki se že zelooo slini user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil alenkica -- 4.1.2009 12:15:03 >

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
4.1.2009 16:27:09   
alenkica
Rojstni dan našega fantka se nevzdržno prebližuje, jaz pa sem v veliki dilemi.

Vem, da mu bom kupila kolo. Jure še ne zna sam vrtet pedal, zato mu moram kupiti takega, ki ima še ročaj, ki se ga nato da odstraniti.

Nekako kolebam med tema dvema, če je še kakšen, ki mi ga svtujete, kar dajte gor link.

To je Vivi kolo iz Pikapolonice, stane 59,9€
http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igra-na-prostem/kolesa-celade/vivi-kolo-u-go-10/459918000259045991

To pa je kolo Puky za 76€

http://www.lovecnacene.si/puky-kolo-tricikel-cat-1s-moder/m/11872/#

Zanimajo me vaše izkušnje, kakšne prednosti in slabosti imata obe kolesi.
Pa do katerega leta so primerne, ker nikjer nič ne piš

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
4.1.2009 20:33:08   
Kornelija
Dragi TIL in VLADIMIR, želim vama breskrbno odraščanje, ostanita zdrava, vesela in srečna v objemu vajinih ljubečih staršev!

Enako želim malim slavljenčkom, ki so pohiteli v december in že upihnili tretjo svečko.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
4.1.2009 21:16:05   
lonja
Dragi TIL, tvoja potencialna tašča in dve čebelici Ajda in Manca ti želita VSE NAJBOLJŠE: Pa pridi naju kaj obiskat, da bomo skupaj ušpičili kako vragolijo več. Sej veš, skupaj smo močnejši...user posted image

user posted image

PA našemu Vladimirju (od Renan) prav tako želimo VSE NAJBOLJŠE za tretji rojstni dan!

user posted image

Alenkica, super slikce tvojih dveh čmrljev user posted image user posted image user posted image . Glede nakupa kolesa pa: Ajda je tudi dobila od dedija kolo za rojstni dan. Kupili smo pa kr precej večjega kot sta tale dva, ki si jih prilepila. Ajda še tudi na zna poganjat, smo pa spredaj navezali vrvico in jo sedaj lepo vlečemo, ona ima noge samo na pedalih, ko pa bo to osvojila, bomo vrvico pač dali stran.

Nočko!

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
4.1.2009 22:34:03   
A & T
Vse najboljše za 3. rojstni dan želim TILU IN VLADIMIRJU.

Vsem januarkam pa v letu 2009 veliko veselih in razigranih dni s svojimi sončki.

Vse slike so čudovite, vsi otroci lepotci in lepotice, radi jih imejte.

Vse naj naj...

user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
5.1.2009 9:59:50   
bobika
Vsem skupaj srečno, zdravo in zadovoljno leto 2009!!!

Vse najboljše vsem ki praznujete v teh dneh.

Lepo, da ste se malo oglasile tudi ve,ki vas ni tako pogosto med nami.
Kornelija tebi še posebe lep pozdrav.

Alenkica: lepa otročička. Miha je pa res en velikan user posted image . Je pa zelo podoben bratcu.
Glede kolesa: mi bomo tudi kupili v kratkem kolo. Nameravam pa malo večjega, da ga bo lahko še kakšno leto kaneje imela.  Trikolesnika ti ne priporočam. Manca ima nekaj podobnega in ne more poganjati.  Poizkusila ga je tudi od kolegice hčerka, ki je leto starejša od Mance in že zna poganjati, pa se je s tem trikolesnim zelo mučila.
Oni drugi pa mi zelo zanimiv zgleda. Kako je pa velik, si si ga že v živo ogledala.

A&T in mayflower
: za operacijo žrelnice je Manca naročena 31.3. Sedaj pa kar kolebam a bi jo sploh dala. Med tem prehladom dobro sliši, pa tudi vmes se ji je sluh popravil. Najraje je ne bi dala, čeprav po drugi strani pa bi bilo fajn, ker je res neprestano nekaj bolana.
A&t vi imate pred nami datum, a ne? Pa v Ms bo operiran? Mi tudi imamo v Murski Soboti. Boš mi povedala kako bo user posted image

Lep dan in uspešen delovni začetek novega leta!

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
5.1.2009 13:48:18   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: alenkica

Nekako kolebam med tema dvema, če je še kakšen, ki mi ga svtujete, kar dajte gor link.

To je Vivi kolo iz Pikapolonice, stane 59,9€
http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igra-na-prostem/kolesa-celade/vivi-kolo-u-go-10/459918000259045991

To pa je kolo Puky za 76€

http://www.lovecnacene.si/puky-kolo-tricikel-cat-1s-moder/m/11872/#

Alenkica, jaz bi se na tvojem mestu vseeno odločila kar za klasiko. Otrok se ne nauči vrtet pedal, dokler ga ne postaviš pred dejstvo. Zoja tudi ni vedela kaj počet z njimi, dokler je bila na triciklu. Ko je dobila kolo (schwinn - tigress), je pa začela vrtet pedala, da nama sploh ni bilo jasno od kod ji touser posted image . Tako že od poletja lepo sama vozi kolo. Poskusi z navadnim kolesom.

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
5.1.2009 13:50:18   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: bobika

A&T in mayflower
: za operacijo žrelnice je Manca naročena 31.3. Sedaj pa kar kolebam a bi jo sploh dala. Med tem prehladom dobro sliši, pa tudi vmes se ji je sluh popravil. Najraje je ne bi dala, čeprav po drugi strani pa bi bilo fajn, ker je res neprestano nekaj bolana.

A slab sluh je eden od znakov za težave z žrelnico? Naša Zoja ima namreč zadnje čase s tem grozne probleme. Najprej sva sklepala, da je to zaradi vnetih ušes in je bilo po AB bolje, zdaj je pa spet isti šmorn. Kako ste pa ugotovili, da ima povečano žrelnico?

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
5.1.2009 14:10:53   
lifcsi

Vse dobro v letu 2009 vsem

Vsem malčkom, ki že tri prstke kažejo, pa čim lepše otroštvo.

Kolo - Tara ga le s težavo poganja.

Sva bili zadnjič v enem skladišču otroških igrač, da si kaj malo drugačnega nagleda, in je nič ne zanima (ne skiro, ne krožnik za lovljenje ravnotežja, ne trampolin...

Bom kdaj drugič pokazala najino zvezdio.

(sem se malo umaknila, ker je nekdo uporabil moj nik. Verjetno sem se kdaj prijavila na kak javni rač. - eh, vseeno )

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
5.1.2009 14:33:58   
rija
Tililili se zahvaljuje za čestitkeuser posted image .....samo baje darila pogreša?user posted image user posted image user posted image

Kolo...pri nas rula že od poletja....kupili smo schwinov tiger....zakon......user posted image

tamali leti z njim, da ga komaj dohajam.....prejšnjič se je celo z rokavicami in v debeli bundi vozil po mestu....

si je pa zaželel rokleuser posted image  in jo dobil....in se začne poganjatuser posted image  meni je vse slabo, ko ga gledam.....user posted image  ampak kaj češ....

lifcsi...se mi je zdelo, da si veliko prisotna na nekaterih temah????user posted image  fak, spremeni si geslo pa bo.....

...vox populi...

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
5.1.2009 16:35:54   
alenkica
VSE NAJBOLJŠE TILU IN VLADIMIRJU ZA TRETJI ROJSTNI DAN. MAMICAMA ŽELIM, DA BI BILA ZDRAVA IN E NAPREJ TAKO PRIDNA, PA ČIM MANJ SIVIL LAS ZARADI NJIJU. user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za nasvet glede kolca, bom kupila takega pravega s stranskimi kolcami. Bo pa treba kmalu v akcijo.

Čeprav se je to leto za nas zelo slabo začelo. Mi je umrl stric, k sreči je kar zaspal in ni nič trpel. Je pa vseeno hudo ker ga ni več. Pa še na pogreb ne morem zaradi Mihe, bo namreč kar precej daleč pogreb. user posted image user posted image

Lepo se imejte!

P.S: ima mogoče katera razpored roj.dnevov naših malčkov?

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
5.1.2009 17:06:32   
tinkamiška
TIL in VLADIMIR vse najlepše vama želim! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
5.1.2009 17:28:36   
bobika
pikica: ja manca je že nekje od jeseni občasno slabo slišala. Najprej sem mislila, da se samo dela tako in da je tako zamišljena, potem pa sva jo začela testirati, ker res skoraj nič nis slišala. Takrat smo bili pri pediatrinji zaradi vnetega grla in ušes in sem ji omenila. Dala mi je napotnico za orl in tam je dr ugotovil, da ima povečano žrelnico.
So mi razložili,da je pri poslabšanju sluha lahko že nekaj časa vneta evstahijeva cev, pa se v ušešu sploh ne vidi vnetje. To je bil verjetno tudi vzrok njenega nočnega kričanja, ker jo je bolelo uho, ko se ji je ustvarjal vakum.
Omeni to sedaj na sistematskem, ko ga boste imeli.

Kaj je kateri že imel sistematskega pri treh letih?

Rija: brez zamere ampak tvojega Tila si pa jaz ne bi upala imeti v varstvu user posted image .
Lifcsi: jaz ti tudi predlagam, da si spremeniš nick. Upam, da ti niso kaj zlorabljali nika.

Tašonka: malo z zamudo, vendar iz srca VSE NAJBOLJŠE!!!!!
user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
5.1.2009 17:30:31   
bobika
jaz imam seznam rojstnih dnevov.
Sem ravno gledala in je na njih full veliko malčkov, katerih mamice se ne oglašajo več.
Ne bi ga pa rada dajala na javno stran, da ne bi bilo kaj narobe, ker so zraven tudi datumi mamic.
Tako, da če katera želi, naj mi na zs pošlje e naslov in bom posredovala.Preko zs pa se ne da, ker je predolgi seznam user posted image

< Sporočilo je popravil bobika -- 5.1.2009 17:37:52 >

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
5.1.2009 18:53:06   
rija
bobika: sistematskega še nismo imeli....sem mislila ravno danes tu vprašati, pa sem pozabilauser posted image

ja, mojega je res težko "varovati"...je pravi kamikaza.....še dobro, da je nehal z ene police na posteljo skakat....seveda po tem, ko je tak ruknil, da sva šibala na urgenco, brazgotina pa bo baje celo življenjeuser posted image

no, zdajle pa mi gre že mozak na rit ven....že eno uro si vrti Oliverja in zraven pleše s kitaro.....ŽIVOTE MOJJJJJJJJJJ!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, obute pa ima plesne čeveljce, zlate......user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 5.1.2009 18:56:08 >

...vox populi...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
6.1.2009 13:56:56   
alenkica
Rija: Ja tvoj Til je pa verjetno zelo zabaven. Jure je pa precej bolj mirne sorte, edino ko je z bratrancem postane pravi divjak. Drugače je pa ful sramežljiv pa boječ. Nimam pojma po kom. user posted image

Zdaj je zlati mir v hiši, sta mi oba zaspala hkrati - čudeeeež!

Čiao!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
7.1.2009 14:09:24   
liju
Pozdravljene!
Kako ste kaj? Najprej vse najboljše vsem slavljenčkom, ki ste že praznovali in še bosteuser posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem full vesela, da ste se končno malo razpisale, pa kakšne lepe slikice pripopaleuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Bobika:jaz bi imela seznam, če lahkouser posted image  Prosim

IZVIRNO SPOROČILO: rija

no, zdajle pa mi gre že mozak na rit ven....že eno uro si vrti Oliverja in zraven pleše s kitaro.....ŽIVOTE MOJJJJJJJJJJ!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, obute pa ima plesne čeveljce, zlate......user posted image user posted image user posted image

Tvoj Til, pa je prava faca, daj pripopaj kako slikico z zlatimi čeveljčkiuser posted image user posted image user posted image  Pa zs ti pošljemuser posted image , rabim nekaj nasvetov, če ti ni odvečuser posted image

sistemacki:pri nas še ga itak ni bilo

Nič, grem po Ninota v vrtec, lepo bodite in javite se še kaj, vas je veselje bratuser posted image

lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
8.1.2009 15:06:33   
alenkica
Vsem, ki danes praznujete želim iskrene čestitke.

Sem malo brskala po netu pa sem videla, da ima Puri že skoraj enoletno punčko Tio, ki je rojena na isti datm kot moj jure, 16.1.2008.

Ali ni to že njen četrti otrok. Skratka, če to bereš Puri, iskrene čestitke. user posted image user posted image user posted image

L.p.

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
8.1.2009 15:35:33   
A & T
bobika - mi imamo termin za operacijo žrelnice 19.3.2009 v MS in se mi to zdi zelo zelo dolgo vnaprej, saj imamo spet vneta ušesa user posted image . To rundo je Tino zdržal celo dva tedna brez antibiotika in zato upam, da se mogoče sprosti kakšno prosto mesto za op za prej.

Tudi jaz ga najrajši ne bi dala operirati, vendar nam je vsem kristalno jasno, da brez tega ne bo vredu, saj je imel v dveh mesecih 5 x vnetje ušes.

Saj veš, da ti bom poročala kako je bilo in kaj lahko čakate. Našega bo operiral dr. Onišak.

Vsem ostalim januarkam pa lep pozdrav.

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
8.1.2009 15:50:33   
lonja
Daaan,

Bobika, tudi meni prosim, če pošlješ seznam, ti pošljem e-mail na ZS. Hvala user posted image .

Vsem, ki ste v teh dneh praznovali RD VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image .

Mi pa danes praznujemo enomesečni rojstni dan naše tanajmlajše, rastemo in se redimo, pa ta starejši sestrci se razvajat pustimo.

Evo, ena slikca:

user posted image

Imejte se lepo!

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
8.1.2009 16:07:44   
rija
Lonja, Manca je pa ful podobna Ajdiuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......