rija
|
bobika, ja, to je ena lesena kocka, ki ima z vsake strani drugo igralo. naš jo je mel od kaj pa vem kerega meseca v glavnem, ko je začel sedeti....pa še zdaj pri teh letih je ne upram dati stran. sem jo že odnesla v klet, pa je čez nekaj časa zopet pristala v dnevni in je še kar aktualna. sploh če je slabo vreme in smo noter. sicer pa rulajo traktorji, avteki, vse, kar ma kolesa. pa strela mcqueen saj ne vem če obstaja še kakšna stvar, ki je nimamo od carsov vse, vse, vse....pa majčko je treba oblečt v najbolj neumni kombinaciji k hlačam edino risanke ne gleda ah, in danes drugič spi v svoji sobici kar tak. brez neke muke, prisile, posebnih priprav. sva včeraj polepila ene velike nalepke živali po stenah in čudež: si je brez problema vlegel in zaspal. in še enkrat se je potrdilo moje prepričanje, da je šlo vse kar samo od sebe, brez velikih muk. še dobro, da sem tako lena, pa se mi z nobeno stvarjo ne da preveč ubadat in povzročat nepotrebnega stresa nam in njemu no, naš dopust je gotov. vsaj za zdaj. vsi pa že nestrpno pričakujemo začetek septembra, ko zopet odrinemo. mali je ves nor na morje na vodo, da pesek.....in jaz sem tako srečna sem se najbolj bala, da ne bo maral vode, se bal plavanja ali pa da bo problem s spanjem kje drugje, v nepoznanih sobah. pa na srečo dobro vozimo. no, in po 9 mesecih ko je bil zdrav, nam je pred dvema tednoma zopet malo zakuhal k sreči ni bil nič strašnega. po moje ga je napihala klima, ker si jo je kar sam odprl in mu je dve uri nabijala v glavo pa še dve veleumni od danes. ko sem bil jaz še dojenček, sem spal v vozičku in sem svoji mamici rekel MAAAAA------MAAAAAAAAAA jap..................je nov pritrdilni odgovor. jap, pa črke poznamo. kar nekaj že. mi včeraj tipka po prsih in govori>: M....M.....to je M....jaz ga nisem niti upoštevala preveč, nakar le pogledam pa vidim, da mulček tolče po <M od napisa music na moji majci.... pa v sti T so Til.....pa črkuje ime..... jap, pa pred tremi dnevi smo začeli s fazo tisočkrat na dan ZAKAJ ja, odraščamo...... MADONCA, sem se razpisala....
|