tinkamiška
|
Hojla pupe Hvala, za vse lepe misli za moja dva bolančka. Iza pa je zadnji teden tako trmasta, da je sploh več ne prepoznam in samo kriči in joče za vsako figo tako močno, da zraven kar kašlja. Že cel teden se zbuja in sili v najino posteljo, potempa tudi tam noče spat in si zmišljuje vse sorte, za vsak ne pa totalna histerija. In danes mi je prekipelo in sem jo zaprla v dnevno sobo, da se je tam zjokala skričala in na koncu umirila. Meni pa je skoraj srček počil. Zdej spi. Je pa že od včeraj brez vročine in tudi smrka in kašlja dosti manj. Možek pe vedno ni dobro. Včeraj je bil cel vrtoglav in z migreno in večino časa(kar mu ga Iza dopušča) predrema. Res si želim, da bi bil kmalu spet zdrav. Srečica, mi smo imeli 20 ljudi(z otročki vred), pa tudi nimamo veliko prostora. Je bila gneča, ampak otroci so uživali, mi starši pa malo manj Torte nisem sama pekla, ker bi morala spečt dve. Lani sem jih, ampak smo imeli samo 1x rojstni dan in 1x sem jo spekla še za najine starše. Letos pa sem prej spekla že 3 in sem potem za tavelik rojstni dan kr naročila. Pa je bila zelo dobra. Kaj sem pripravila za jest? Naredila sem narezke(mesne, sirne in zelenjavne) in še en tudnin namaz. Pijače je bilo dosti tako alkoholne kot brez, čeprav je večina pila bre(kaj pa bi pil alkohol, ko pa ves čas letaš za svojim ). Nisem se sekirala, če je bilo kaj polito, popacano, razmetano. Razdelila sem plastične krožničke, za otročke pa poslikane, ki sem jih potem samo fliknila v smeti. Otročki so dobili tudi poslikane kozarčke. Torto smo prinesli na koncu, ko se jemularija že malo zdivjala, potem pa so tako počasi ratali utrujeni... No tako je bilo pri nas... Puri, pri vas je pa zgleda tik pred zdajci , verjamem, da je vsaka nosečnost težja, ampak tebi gre vse skupaj fino od rok Iza je še v plenicah in je pred poletje niti ne mislim odvajati. Bo že KatjaD, pestke za izpit!Upam, da ješlo dobro Pupe sem vas vse prebrala, pa nimam časa vsem odpisat...vas pa vse lepo pozdravljam! Danes praznije LEO! VSEEEE NAJBOLJŠE! Tinka