|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2006-2
9.1.2008 23:53:41   
shooo
MAJ IN LOVRO VSE NAJBOLJSEuser posted image user posted image user posted image

RENAN:Vladimir je pa res prai angelcek.user posted image
TINKA: upam da so mozka ze zapustile koze in da so Izi pokukali zobki (saj je imela tezave zardi zobkuser posted image )
Dali30, tvoja bejbe me pa full spominja na naso. (tudi po pridnostiuser posted image )

Rahelca, ste ze zaceli sari razlagati o dojenckih?kdaj ze imas pdp?sori mi je pobegnilo.
jaz imam jutri pregled in me grabi panika , sploh ne upam na vago stopiti. imam ziher kaksnih 8 kg plusauser posted image .ma kaj 8!! 10 ziher.
danes em sla mal pogledat za nijna nosecnisak oblacila pa je vse hudo cudnouser posted image .
se normalnega bombaznega moderca nisem dobilauser posted image .sem raje kupila eno navadno rozicasto , veri kjut, kao nosecnisko majcko.sam moram odspodaj meti se kaksno daljso mikico.

ajde cao cao

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 726
10.1.2008 0:52:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: renan

odštevam dneve na koledarju..user posted image

Še 365 dni.user posted image Je prestopno leto. Ok, glede na uro, kdaj pišem in je datum že naprej, samo še 364.user posted image

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 727
10.1.2008 8:37:47   
LAVKK
Vsem januarčkom in januarkicam želim vse naj naj za 2 leti, še za nazaj in naprej. Naj bodo zdravi, veseli in nagajali mamici in atiju.

Čao.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 728
10.1.2008 8:38:26   
KatjaD
Najprej VSE NAJBOLJŠE vse slavljenčkkom za nazaj in par dni vnaprej za vsak slučaj, glede na to kako pogosto uspem kaj napisat.

Jaz sem že napol na trnih, ob 10-ih imam izpit, ki sem ga študirala dobre 2 meseca. Matic uživa v vrtcu, jaz se pa moram malce zrelaksirat tukajle.

Renan - te čisto štekam. Po novem pri nas za vsako stvar, ki jo rečemo, da jo je treba naredit (ne glede na to a je njemu to všeč ali ne) slišiva vedno in btrez izjeme: "NE, POL" user posted image . On bi vse potem delal, nič zdej user posted image . Pol pa cel fajt, če midva rečeva da valjda zdej, ne pol...

Taši - nekam redkobesedna si zadnje čase... Kako sta Špela in Jure? Oba že zdrava? Greste v soboto v Brežice?

Tinka - upam, da se je možek izkopal iz teh koz, fino ga pocrkljaj, pa bo... Moj svak jih je tudi imel 5x hujše kot oba njegova otroka. Je mislil, da se mu bo zmešalo, povsod je bil pikast, srbelo kot hudič, pa še vročine je imel čez 40, da se mu je kar bledlo. Ampak po kakšnem tednu je bil pe čisto OK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 729
10.1.2008 8:43:20   
puri
Hvala vsem za čestitkeuser posted image . Sem ravno malo pokukala k vamuser posted image

Čestitke tudi od mene za vse, ki so že praznovali in pa tiste, ki še bodouser posted image user posted image user posted image user posted image

Kar ne morem verjeti, kako hitro čas beži. Naš je tak navihanček,....hujši kot bratcauser posted image , se je vse neumnosti od njih naučil. Govori pa že tudi skoraj vse. A so vaši že brez pleničk? Maj gre včasih že na kahlico, samo se mi zdele malo pred porodom res ne da še s tem ubadat in pucat lužiceuser posted image , ker se že tako komaj premikam, kaj šele prepogibam.
Vsaka nosečnost je težja, tako da že komaj čakam, da rodim. Pa še sumijo malo na zastoj rasti, tako da sem bila že v P, ker so mi hoteli sprožiti porod, ampak so si potem premislili, bodo vseeno še malo počakali,...so pa rekli, da bi bilo dobro, če bi se vse skupaj že samo čim prej začelo,....Tako da upam, da bo res že kmalu. Pa tudi popadki me že tako matrajo vsak dan, ampak potem se pa vedno vse umiri,...sem že prav nestrpna.

Nič, ne bom vam morila z mojo nosečnostjo,...

se vam še kaj oglasim.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 730
10.1.2008 12:31:44   
KatjaD
Puri - svaka čast... Ti pa kar verjamem, da se ti ne briše lužic po tleh s tem trebuhom...

Matic še ni brez plenic, ga pa non stop sprašujemo če mora na WC (ker kahlice noče uporabljat) in nam ponavadi ene 5-6x na dan uspe it na WC (je čist not padu v tole lulanje na WC, ker smo kupili po njegovi izbiri nastavek v obliki račke), so pa plenice občasno vseeno še polulane. Sam pa ni šans, da bi se spomnil. Bo že!!!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 731
10.1.2008 12:32:23   
srečica
halo punce kako ste? Se me še spomnite?Upam, da me nisete čist pozabile. Čestitke vsem slavljenčkom za 2. rojstni dan. Mi smo na vrsti naslednji teden. Jaz pa spe cela obremenjena s tem rojstnim dnevom. Zato vas prosim za predloge kaj ste pripravile in tiste, ki še boste... Sem mislila prvo, da bi praznovali 2 dni (en da n eni, drug dan drugi) pa sem se zdaj fiksno odločila, da bom vse en dan pa čeprav bo full gužva (okrog 25 ljudi). Kakšno je vaše mnenje? Koliko je bilo vas?  Aja, muči me še to, ker spet ne vem, če bi sama delala torto ali bi jo kupila*???? Full nimam časa še se s torto ukvarjat ampak vseeno bi jo rada sama naredila (lani sem jo tudi). Kaj menite.  Mogoče se vam zdi vse skupaj noro kaj vse sprašujem ampak vseeno mogla sem.Rija srečnica, da imaš tako velik prostor. Mi imamo sicer skupaj jedilnico in dnevno ampak vseeno bo malo na knap. Pa bomo že kak. Čudovito se imejte,  Darja

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 732
10.1.2008 13:28:12   
bobika
Pozdrav še od nas!
Sploh več ne utegnem kaj pisati. Manco imam doma že cel teden, ker še vedno kašlja. Sma bile pri p v torek in ji je dala ponovno dvojno dozo pumpic. Ma zmešalo se mi bo od teh zdravil. Saj jo moram na šest ur filat. Najhuje je tak in tak ponoči, saj da vse opravima traja skoraj pol ure. Pol pa se prebudi in spet kašlja, ......
Pri nas v hiši so tak in tak vsi bolana. Jaz sem se že nekak ven zlizala je pa ati precej bogi in  tudi ful kašlja. Tako da noči prespima kar sami. Ati je v dnevni, da naju ne budi s kašljanje in sprehodi sredi noči, ko od kašlja ne more spati.
V glavnem je grozno. Polna hiša bacilov in virusov.

Puri: sem ravno pred parimi dnevi študirala, če si že rodila. Kot zgleda si še v enem kosu. Jaz se sedaj že komaj premikam pa sem samo malo čez polovico. Pri prvi nosečnosti sem pa bila čisto fit do konca oz dokler nisem rabila v bolnico.

Lulanje: manca hodi občasno na kahlico ji je kar všeč. In ponavadi kar vedno malo lula. Pol je pa cela vesela, da je naredila lužico. Da bi pa sama povedala to pa še ne. Ne vem, če je že dovolj zrela zato, da bi začeli z odvajenjem. Pa še meni se ne da skakati za  njo in brisat luže. Bom pa mogla tudi to kmalu.

Rojstni dan: Ja tudi mi smo na vrsti naslednji teden. Praznovali bomo tudi v dveh dneh. V soboto (na rd) bomo imeli kosilo z babicami in dedki, pa če bo še kdo prišel dobi kakšen narezek pa torto in to je to. Torta za v soboto bo verjetno kar iz trgovine. Za v nedeljo pa jo bom spekla - pujso Pepo user posted image . V nedeljo pa bomo povabili prijatelje z družinami. In ker je toloki otrok bo kar pestro. Saj bo 8 otrok in 10 odraslih user posted image . Tudi takrat bodo samo kanapeji in tortica.
Za obe  skupini skupaj pa nimamo prostora. Pa še ne da se mi vseh meti na enkrat.

KatjaD: kako je šel izpit?

Tako jaz se tudi spravljam zraven k učenju in mi celo malo uspeva. Imam konec meseca kar dva izpita, ki bi ju morala narediti.

lepo se imejte

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 733
10.1.2008 13:40:00   
tinkamiška
Hojla pupe

Hvala, za vse lepe misli za moja dva bolančka. Iza pa je zadnji teden tako trmasta, da je sploh več ne prepoznamuser posted image in samo kriči in joče za vsako figo tako močno, da zraven kar kašlja. Že cel teden se zbuja in sili v najino posteljo, potempa tudi tam noče spat in si zmišljuje vse sorte, za vsak ne pa totalna histerija. In danes mi je prekipelo in sem jo zaprla v dnevno sobo, da se je tam zjokala skričala in na koncu umirila. Meni pa je skoraj srček počil. Zdej spi. Je pa že od včeraj brez vročine in tudi smrka in kašlja dosti manj.
Možek pe vedno ni dobro. Včeraj je bil cel vrtoglav in z migreno in večino časa(kar mu ga Iza dopušča) predrema. Res si želim, da bi bil kmalu spet zdrav.

Srečica, mi smo imeli 20 ljudi(z otročki vred), pa tudi nimamo veliko prostora. Je bila gneča, ampak otroci so uživali, mi starši pa malo manjuser posted image Torte nisem sama pekla, ker bi morala spečt dve. Lani sem jih, ampak smo imeli samo 1x rojstni dan in 1x sem jo spekla še za najine starše. Letos pa sem prej spekla že 3 in sem potem za tavelik rojstni dan kr naročila. Pa je bila zelo dobra.
Kaj sem pripravila za jest? Naredila sem narezke(mesne, sirne in zelenjavne) in še en tudnin namaz. Pijače je bilo dosti tako alkoholne kot brez, čeprav je večina pila bre(kaj pa bi pil alkohol, ko pa ves čas letaš za svojimuser posted image user posted image ).
Nisem se sekirala, če je bilo kaj polito, popacano, razmetano. Razdelila sem plastične krožničke, za otročke pa poslikane, ki sem jih potem samo fliknila v smeti. Otročki so dobili tudi poslikane kozarčke.
Torto smo prinesli na koncu, ko se jemularija že malo zdivjala, potem pa so tako počasi ratali utrujeni...
No tako je bilo pri nas...

Puri, pri vas je pa zgleda tik pred zdajciuser posted image , verjamem, da je vsaka nosečnost težja, ampak tebi gre vse skupaj fino od rokuser posted image Iza je še v plenicah in je pred poletje niti ne mislim odvajati. Bo žeuser posted image

KatjaD, pestke za izpit!Upam, da ješlo dobrouser posted image

Pupe sem vas vse prebrala, pa nimam časa vsem odpisat...vas pa vse lepo pozdravljam!

Danes praznije LEO! VSEEEE NAJBOLJŠE!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 734
10.1.2008 13:42:39   
tinkamiška
U, a smo že 10.1.user posted image

Leo je praznoval včeraj

DANES PA LARA IN ALEKSEJ! VSEEE NAJBOLJŠE!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinka

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 735
10.1.2008 14:03:05   
bobika
VSE NAJBOLJŠE SLAVLJENČKOM!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 736
10.1.2008 15:47:26   
alenkica
Vse najboljše vsem slavljnčkom, ki sem jih zamudila, ter Alekseju in Lari za 2. roj dan! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Puri:
kako lepo, da si se oglasila. Čestitke tudi tvojemu Maju. Žeim ti čim hitrejši in čim lažji porod.

Bobika: vi pa ste kot naši sosedje. Že več kot mesec so bolni, enkrat otroci, drugič starši, potem pa še nonoti in none. So prav bogi to zimo.

Pozdravček!

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 737
10.1.2008 23:10:34   
KatjaD
Punce, hvala za pestke. Na žalost niso pomagale. Očitno so imeli vsi, ki so me svarili pred tem prfoksom res prav. Prav išče kaj ne znaš in vrta dokler česa ne najde. Pol mi je pa rekel : "Pridite čez 3 tedne, pa vprašanja si zdej prepište in se jih res naučte" - mislim, kakšna logika je pa to user posted image user posted image user posted image ?

Tinka - tvoj možek se mi pa res smili. Pa da je Izi takšna trma ven udarla. Ne morem verjet. Pa sem mislila, da imava midva trmico na kvadrat doma...

Bobika - za tvojo princesko pa user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo čim prej spet zdrava. Ti pa verjamem, da nikamor ne prilezete, če so vsi v hiši nekaj bolni.

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 738
11.1.2008 10:30:40   
tinkamiška
KatjaD, mi je žal za izpit...mogoče pa bo na zagovoru lažje, ko boš imela točno določena vprašanjeuser posted image vsaj tako sem jst razumela odgovor profesorjauser posted image user posted image user posted image

pri nas je stanje veliko bojše, možek je brez vročine in koze so se začele v večjem delu sušit. iza je danes spala celo noč...zgleda, da je včerajšnja šola vsaj malo zalegla, mi je pa še danes hudo, ko pomislim kako je bilo...

taši, sem se ti pozabila zahvaliti za pozdravčke. kako ste kaj??? nisem mela časa nič brat o tebi....

a mogoče katera ve kdaj praznuje fionina(Petrina) Ela? Nimam nikjer zabeleženo....

Tinka

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 739
11.1.2008 11:05:42   
Rahelca
Vse najboljše vsem slavljenčkom!! Ta mesec si pa hitro sledimo, a ne?

Tinka: me veseli, da ste bolje, da bo možek čimprej zdrav.

Jaz sem prehlajena že mesec dni, ginekolog mi je dal zdaj antibiotike, ker je rekel, da že preveč časa smrkam.
Drugače se počutim ok, v torek sem si privoščila nuhalno svetlino, sem videla otroke.

Sara je vsak dan bolj samostojna, bolj trmasta. Prav strah me je, kaj šele bo. Zato tudi sama odštevam dneve do tretjega leta. Dolga je pot.....

Pozdravčki.

Neposredna povezava do sporočila: 740
11.1.2008 17:33:37   
srečica
Halo punce

čestitke novi m slavljenčkom user posted image user posted image user posted image

Punce, ali kupi katera nove cicibanove copatke št. 23 v modri barvi z rožicami?

Kako ste? Ima katera ta vikend praznovanje?

Lepo se imejte

Darja

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 741
11.1.2008 23:45:55   
rija
najprej čestitke za dan nazaj in naprej user posted image  

naš pikec je staknil lažjo virozo od ateja, ki ga je prejšnjo soboto totalno zakuhalo. saj sploh nisem napisala, da ga je zakuhalo v soboto zjutraj, za popoldan pa smo meli napovedano zabavo za rojstni dan in jaz sem bila potem SAMA ker se je ata za 3 dni odselil v MS user posted image  da nas ne okuži.
no vseeno sva s tamalim pokasirala manjši prehlad.

včeraj ponoči pa je tak hropel, da sva ga danes preventivno peljala do najinega osebnega zdravnika, da ga je malo poslušal. na srečo ni bilo nič kaj posebnega in potem tudi nismo šli do pediatrije. še hvala bogu, da je najin zdravnik tudi naš zelo dober prijatelj in ga v takih primerih malo uporabimo, namesto da bi 3 ure čakali v ZD user posted image

upam, da bo čez vikend vsega konec.

joj, pupike, dajte, povejte mi, kak naj se brzdam, da ne pokupim vsega kar vidim za oblečt za tamalega....user posted image user posted image  danes sem zopet privlekla domov eno veliko vrečko user posted image  in izropala s.oliver user posted image

sem prava koza, zase pa ne kupim ničesar več.....sem kot kaka reva v par let starih cotahuser posted image  
madonca, sem že besna sama nase....očitno se srečujem z novo vrsto obsesijeuser posted image user posted image

tak, zamorila sem vas. zdaj pa se grem stisnit k tamalemu. tastari je itak že v globoki komi user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 742
12.1.2008 15:29:04   
tinkamiška
Najprej VSEEEE NAJBOLJŠE ANA IN NINOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rija, težko bi ti kej svetovala glede zapravljanja, ker sem podobno naravnana kot ti, čeprav nimam veliko za zapravljat, ponavadi zapravim tisto kar lahko za Izo. Sem si pa zadnje čase tudi kaj privoščila zase in občutek je bil res dober, tako da, namesto, da zaviješ na otroški oddelek zavij v svojo najljubšo trgovino in ne it ven dokler ne najdeš nekaj zaseuser posted image
Vam pa želim, da boste kmalu zdraviuser posted image

Srečica kako ste pa vi?

Rahelca, pozdravi se(ena rožica, mi smeški ne delajo)

Pupe pridite kaj počvekat...

Pozdravček!

Tinka

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 743
12.1.2008 16:21:38   
Rahelca
Tinka: hvala za rožico.
Rija: vem, kako ti je. Zato pa jaz rajši ne grem po nakupih, ker se tudi ne znam brzdati. Zase že dolgo nisem nič kupila, vse je za Saro. Nazadnje sem zanjo zapravila 300 Eur in zdaj me je kar groza, če bi mogla it v nabavljanje. Zato sem raje doma. Pomaga.

Amniocintezo imam 1.2. in potem 3 dni ne bom videla Sare. Ne vem, če bom preživela.
Lep vikend, kljub vremenu.

Neposredna povezava do sporočila: 744
12.1.2008 16:37:38   
rija
Rahelca: AC se nič ne boj.....jaz sem se bala po nepotrebnem....sploh ne boli, samo filing je strašen....user posted image

Pa dober rezultat ti želim.

...vox populi...

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 745
12.1.2008 20:14:18   
shooo
ojla,
prvo čestitke slavljencem za nazajuser posted image user posted image user posted image . . drugo leto pošljem skupno čestitko - da ne bo zamere.

jaz bi pa full šla zapravljat za nežo, za user posted image , za sebe in dragega pa nam nekak ne znese trenutno..sam ko pa pridemo malo k sebi se bo kar kadilo....brez slabe vesti...tak da ..kar naprej..še sebi kaj kupite..

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 746
12.1.2008 21:29:31   
bobika
Najprej še tukaj našemu malemu NINOtu voščimo VSE NAJBOLJŠE!!!!!

user posted image

Pravtako pa tudi ANI  vse najboljše!!!!

Zapravljanje: joj jaz že celo večnost nisem kaj zapravljala. SPloh več ne hodim v trgovine. Pred kratkim sem si morala kuputi 2 majici, pa še to je bilo nujno potrebno. Za Manco pa tudi redko kdaj kaj kupim. Tako, da ti Rija, lahko samo svetujem kda pač ne greš v trgovine user posted image

Rahelca
: ali po AC moraš v bolnici biti  dni? Kako se pa drugače počutiš?

Vsem ostalim pa lep pozdrav!

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 747
12.1.2008 22:22:10   
shooo
o bobika helou! sem vesela da si se oglasila,
se mi zdi kot da te celo večnost ni bilo naokoli.

jaz sem pa prej šla malo brskati za nazaj po forumu in ugotavljla kako smo bile začvekane v casu nosečnostiuser posted image user posted image user posted image .
smo pa imele časa na pretek.user posted image

no ja jaz ga nocoj tudi imam full glede na to da je nežica že od 19 v postelji in da dragi  v zg. (renan pojdi v močvaro kotrolirat!).
lp

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 748
12.1.2008 22:45:32   
renan
Shooo: v močvari sem bila nazadnje pred 8 leti. je pa možev najmlajši brat stalen gost tam. lahko ti ga najamem.user posted image user posted image user posted image

čestitke vsem današnjim in včerajšnjim slavljencem!user posted image user posted image user posted image

rahelca srečno na ac!

lp v slovenijouser posted image

renan

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 749
12.1.2008 22:48:30   
pikica*
Ojla punce!

Najprej čestitke vsem januarskim (in tistim prešvercanim decembrskim) slavljenčkomuser posted image  za naprej in za nazaj!!! Res nimam časa, da bi preverjala kdaj kateri praznuje.

Kot sem videla, vas je Tašonka že obvestila, da smo pri nas dočakali našega Lovra. Za ime smo se pa en teden pred porodom odločili in to kar na hitro, prej sva pa skoraj celih devet mesecev packala z imenomuser posted image . ajdaN, upam, da ne bo kakšne zamere zaradi imenauser posted image . Porodne zgodbe tukaj ne bom opisovala, ker vas verjetno niti  ne zanima, lahko pa povem, da je šlo vse skupaj dokaj hitro in malce bolj boleče kot pri Zoji, ker mi niso dali ničesar proti bolečinamuser posted image . Ampak sem preživela in to brez šivov. Zdaj so pa že skoraj trije tedni mimo (no, jutri bodo) in smo se že lepo navadili drug na drugega. Zoja je pa prava velika sestrica, ki bi bratca kar naprej stiskala, lupčkala in nasploh mazila. Pa ves čas ga gleda in govori kako je lepuser posted image .  Tudi drugače se mi zdi, da je Zoja kar naenkrat odrastla. Najbrž je to bolj jasno tistim, ki že imate dva škrata.

Ob priliki bom prilepila še kakšno slikico. Je pa Lovro čista kopija Zoje. Očitno otroke po istem muštru delamouser posted image . Upajmo, da bo tudi drugače njena kopija (ne samo po izgledu).

Tako, to je bilo na hitro z moje strani. Zdaj grem pa počasi zadremat pred naslednjo budnico.

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?