|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2006-2
5.1.2008 18:25:25   
nemsis
Ojla punce

se me še spominjate? Že zelo zelo dolgo se vam nisem oglasila. Odkar sva se s fantom preselila na svoje. Na žalost še dan danes nimava urejenega interneta (upam da se bo ta težava rešila kmalu). Vam pa lahko povem da zelo pogrešam naš čvek.

O čem sedaj kaj čvekate ne vem, ker vas tudi brati ne morem. Tako da ne vem kaj naj vam napišem.

Pri nas je novo to (poleg selitve), da je bila mami v tem času naredila izpit iz ZUP-a preko zavoda, medtem je bila še v bolnici zaradi tromboze, na koncu pa je končno dobila službo. Tako da sedaj hodimo veselo v službo, Klavdija pa je v varstvu pri svoji babici.

No, ker ne vem kaj naj vam napišem ... samo še to

SREČNO, USPEŠNO IN ZDRAVJA POLNO LETO 2008 VSEM

in VSE NAJ NAJ VSEM NAŠIM JANUARČKOM IN JANUARKAM (to je naš mesec) Da bi lepo praznovali in uživali. Tudi naš dan in datum se počasi bližata.

pa pa

p.s.
Če bo še možno, se bom še kaj oglasila.

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 701
6.1.2008 10:21:22   
rija
tak, pospravila sem še zadnje od včerajšnje zabave user posted image

imeli smo se krasno, otroci so bili zelo pridni, kar je čudno, ob takem številu.....til pa je užival cel popoldan v totalni frki user posted image  se mu je tako dogajalo, da ni imel časa niti jesti kaj drugega kot bombone in čips s poprom user posted image
bilo nas je celih 32 s tem, da je nekaj družin odpovedalo, ker so bolani.....še dobro, da mamo nekaj placa user posted image user posted image

malemu se je vse mešalo od tort, daril in vseh pozornosti, ki jih je doživel včeraj.....kar zaspati ni mogel.....fotk ne bo, ker smo ostali brez baterij, pa smo potem samo snemali user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 702
6.1.2008 10:54:31   
Ovnica78
VSE NAJBOLJŠE vsem slavljenčkom, ki so te dni upihnili 2 svečki!!!user posted image

Danes smo pa mi na vrsti. Kar ne morem verjet, da sta minili že dve leti, ko je moj Tin privekal na svet.

Rija tudi meni si zasolzila oči!

Praznovali smo že včeraj, pa še danes sledi en dan praznovanja. Ne spravimo vse v enem dnevu v stanovanje user posted image .

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 703
6.1.2008 12:20:47   
shooo
ojla,
cakam tasco , tasta in mojo omo ki vsi pridejo na kosilo.pa neza je z tastom in tasco na sprehodu, kosilo je pripravljeno jaz imam cas za kratek skok na rr.

pri nas se vse bolj ko ne vrti okoli priprav na novega dojencka.menda me ze ni zgrabilo gnezedenje?
neza je imela sedej ze dva krat na obisku eno 3 mesecno dojencico in je cist nezna in pozorna in je potem vsem razlagala da je bila dojencica in da ji je kazala igracke in kje je lezala in kako je pri mami pila mleko!!!!
in potem je to se sama pokazala!!!!hotela se mi je priklopit!!!mene je pa kar sascemelo v prsih, tako da sem mislila da mi bo mleko kar priteklouser posted image .in zvecer je ponovila vajo.se sparsujeva z m. ce bo htela tudi ona dojiti ko bo gledala dojenckauser posted image . a dovoliti?mater menda ja ne bom imela tandem na zizah?

o prihajajo, se olasim se kasneje
lp

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 704
6.1.2008 12:39:22   
lonja
VSE NAJBOLJŠE DANAŠNJEMU SLAVLJENČKU TINU!!! Ostani priden fantek, tak, kot si bil do sedaj!!!

user posted image

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 705
6.1.2008 13:16:21   
tinkamiška
Ela in Tin, vseeeee najboljše!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 706
6.1.2008 13:21:11   
tinkamiška
Da še malo napišem o nas...

Možek je kr bogi, ima polno koz, čeprav ga na srečo ne srbijo hudo, je pa cel v mehurjihuser posted image
Iza ima že dva dni driskulo(pa ni hudo) in malo povišano T, tam okoli 37,5 in mislim, da je kriv zobek. Iza še vedno nima spodnjih dvojk in trojk in se ji že malo vidi spodnja leva trojka. Drugače je dobro razopložena, le ponoči imamo žurke, ker se zbudi in noče več spat, razen pri nama v postelji. Danes se je še 2x posračkala in ob 6ih nisem več zdržala in jo vzela k sebi.

Jst sem pa že v razmišljanju kaj bom nardila Izi za pusta, letos je zgodaj in sem se že začela pripravljat kaj bi bilo najlažje za nardit, pa da bi bilo njej všečuser posted image

Vse vas lepo pozdravljam!

Tinka

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 707
6.1.2008 14:43:10   
orka**
ELA IN TIN VSE NAJBOLŠE

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 708
6.1.2008 15:28:23   
nemsis
Ojla punce

Evo mene danes spet malu tu. Smo se šli malce potepati, pa sem vas prišla malce pogledati.

VSE NAJBOLJŠE DANAŠNJIM SLAVLJENCEM

Tinkamiška mi smo tudi pred kratkim (za božička) pridelali dva nova zobka spodaj. Te pa povsem razumem kako je ko se tamala zbuja ponoči. Tudi pri nas se in zaspi šele potem pri nama v postelji.

No, se mogoče še kaj oglasim kasneje.

papa

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 709
6.1.2008 18:29:21   
Anonimen
TIN IN ELA, VSE NAJBOLJŠE ZA 2. ROJSTNI DAN!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nemsis)
  Neposredna povezava do sporočila: 710
6.1.2008 20:08:11   
ajdaN
VSE NAJBOLJŠE slavljenčki! Tudi Klari od Caffee, čeprav nas je čisto "pozabila"user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 711
6.1.2008 22:32:57   
rija
Čestitke današnjim slavljencem tudi iz naših koncevuser posted image user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 712
7.1.2008 10:49:34   
Rahelca
Vse najboljše vsem slavljenčkom in veliko smeha, zdravja in zadovoljstva mamic.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 713
7.1.2008 10:51:53   
alenkica
ČESTITKE TUDI ELI IN TINU ZA 2 ROJ.DAN user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinka:
no, vodene koze so vas prav zdelale, še dobro, da se pojavijo samo enkrat. upam da bosta tvoj mož in Iza kmalu bolje. user posted image user posted image user posted image

Mi smo v redu (trkaaam!!!). Juretu se je končno pomiril kašelj. najbolj mu je pomagal čaj iz trpotca, ki mu ga je kuhala moja mama. Ona se precej spozna na domača zdravila. Zdaj ko je končno zdrav, pa ne moremo ven, ker je pri nas grozno svinjsko vreme. Megla in dež že dva dni.

Počasi se pripravljam za roj..dan. Bomo imeli malo ljudi. Itak še ne razume dobro za kajgre vse skupaj, pa Jure ful ne mara veliko ljudi okoli sebe, rata čisto razdražen.

Eros: super za novo stsanovanje in službo. Čestitam!!!

Dali 38: lepo da si se oglasila, tvoja punčka pa je prelepa in zelo velka zgleda.

L.p. vsem!!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 714
7.1.2008 23:14:50   
shooo
ej, punce 
sam na drugem forumu napisla :" a ni jajcka zakonsko predpisana?" in sem si prisluzla tretjo zvezdico!dam za drink na srecanju!user posted image

TIN IN ELA VSE NAJBOLJSE!user posted image user posted image user posted image
ce sem koga pozabila se opravicujem!

lepo se imejte,grem pisat seminarskouser posted image

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 715
8.1.2008 9:10:23   
tinkamiška
ELA, MAJ IN LOVRO, ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Shooouser posted image , no nisi kr za obubat, zdej, ko si si prislužila tretjo zvezdicouser posted image

Alenkica, hvala za pikepoke. Iza je že čisto vredu, možek pa je bogi, res ga je zdelalo, že peti dan ima čez 39 vročine in je ves v mehurčkih. Danes je malo boljše, so se mu začele koze že malo sušit, je pa res bogi, po obrazu jih ima vse polno in zrbi ga za znoretuser posted image , upam, da bo šlo zdej vsak dan na boljše....
Fino, da je Jure nehal kašljatiuser posted image Iza je pa začela, pa ji dajem sirup iz smrekovih vrščikov in mažem z eno kremico po prdelu pljučk...upam, da bo tudi boljšeuser posted image
Zdej ste vse januarke v pripravah, no ene ste že mimo, ampak je pa fino, Iza še zdej včasih prosi, da ji zapojemo vse najboljšeuser posted image

Eros, Izi se še kar izraščata in se še vedno zbujamo, ravno danes sem pomislila, če bomo še sploh kej spali, sem se spomnila, ko smo imeli tako obdobje, ko sva se malo odvajali od nočnega dojenjauser posted image no, sej vem, da bo boljše, samo jo kr mučita tale dva...

Tak nimam ničkej za pokomentirat...

Lepo se imejte in lepo praznujte!user posted image

Tinka

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 716
8.1.2008 10:37:38   
A & T
Čestitke tudi od mene - ELA, MAJ  in LOVRO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (vsakemu eno darilo in eno torto).

Bolančki pa se pozdravite.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 717
8.1.2008 16:08:12   
lonja
VSEM TREM SLAVLJENČKOM LOVRU, ELI in MAJU še z naše strani VSE NAJBOLJŠE!!!

user posted image

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 718
8.1.2008 21:45:11   
orka**
ELA, MAJ in LOVRO VSE NAJBOLJŠE

user posted image  

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 719
8.1.2008 21:56:56   
orka**
Pri nas se prejšni teden bila bolna Lara, danes pa je Anej začel smrkati in ima še vedno zamašen nos, upam da ostane pri tem.

Danes pa sem šla malo po razprodajah, seveda največ zapravla za mala dva. V Turbo limaču imajo full lušne cunje za fantke in punčke, pa še drage niso. Lari sem kupla bundo, dve mikici, hlače, šal, en par nogavic,  Aneju pa štiri majčke in eno jakno pa sem dala za vse skupaj 50,55 €
Sem pa našla v Hali A v Ljubljanskem BTC-ju trgovino Idexe, majo lušne cotke za punčke in fantke, pa ni pretirano drago. http://www.idexe.it/

Zdaj pa moram nehat, Anej se je zbudu.

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 720
8.1.2008 22:55:19   
renan
Čestitke vsem slavljencem!user posted image user posted image user posted image

Tukaj pa še en utrinek z našega rojstnega dne:

user posted image

lp, renan

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 721
8.1.2008 23:02:15   
rija
Čestitke tudi današnjim slavljencem user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 722
9.1.2008 7:58:40   
A & T
renan - kak je vladimir lep, pravi angelček je v tej srajčki

Ostalim lep pozdrav na to megleno jutro.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 723
9.1.2008 22:52:18   
Anonimen
ELA, MAJ IN LOVRO, čestitke za drugi rojstni dan, čeprav z enodnevno zamudo! user posted image
(sem se naučila slikce limat, zdej moram samo še kakšne najdet user posted image )

Tinka, ojoj, a tko bogi je tvoj možek?user posted image Pošlji mu naše pozdrave, upam, da bo kmalu bolje!

Renan, Vladimir je pa res lep na tej fotki!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 724
9.1.2008 23:07:04   
renan
da, da, vragec v angelski preobleki..user posted image   odkar mož spet dela, me boli križ za znoret od borbe z njegovo trmo. vsak zvečer padem čisto izžeta v posteljo..trma ga res dobro drma zadnje dni. baje po po 3. letu bolje. odštevam dneve na koledarju..user posted image

lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.