|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
7.12.2007 11:23:06   
Nana Liza
Vse najbojše Ela(Marela)!!! Želimo ti veeeeelllikooooo daril in še več vragolij!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 551
7.12.2007 12:47:11   
Anonimen
Se padoniram, ker se javljam, ampak sem dobila tako komando od ene od vas. user posted image

Baje, da se morava z Bertijem naslikat na srečanju - tko mi je blo rečen. Pa sm rajš zdej pršla še sm uprašat...

(odgovor članu Nana Liza)
  Neposredna povezava do sporočila: 552
7.12.2007 13:01:16   
lonja
Ampak veš Darja, včasih si bila bolj zgovorna. Še pod prejšnjim nickom. Lahk bi vsaj kaj povedala o Robertu user posted image , al pa kako slikco nalimala...Vsaj enkrat na konferenco si se lepo javila in povedala, kako je kaj z vami. Zdej nas pa že zelo dolgo čist ignoriraš user posted image . le zakaj....?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 553
7.12.2007 13:25:38   
kofetek2010
iz malega raste velikooooo user posted image

Pravkar rojena, 07.12.2005:

pri 1.letu, december 2006:

pri 1,5 leta, poletje 2007:

user posted image

pri 2.letih.... naslednji teden. user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 12.12.2007 12:29:40 >

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 554
7.12.2007 13:26:17   
Anonimen
Saj boste videle Bertija čez 10 dni, če mi boste dovolile priti. user posted image

(odgovor članu lonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 555
7.12.2007 14:03:51   
ac
Ela Marela, bodi še naprej vesela, pa VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Delavnice je že konec, tako da sem prišla nazaj na šiht in ugotovila, da sem zjutraj pozabila čestitat današnji slavljenki No, napaka je odpravljena, zdej pa počakam, da neha deževat in odkolesarim domov...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 556
7.12.2007 15:10:32   
Kofi
IZVIRNO SPOROČILO: Darja Kos

Saj boste videle Bertija čez 10 dni, če mi boste dovolile priti. user posted image

Itak da moreš prist...kaj niti sprašuješ
Samo ne vem če bo meni šlo si zapomnit novi nick..keresna se predstavi ko prideš user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 557
7.12.2007 16:08:18   
JanJan
Ela in Brina user posted image user posted image user posted image , vse naj, naj za vajin 2.rojstni dan, veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in veliko, veliko user posted image user posted image user posted image , zraven pa še user posted image user posted image user posted image .

Jan se zahvaljuje za vse lepe želje.

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 558
7.12.2007 17:55:43   
žuni
Živjo!

Časa ima samo za čestitke (nekaterim z malo zamude):

Ema, Brina, Jan in Ela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     VSE NAJBOLJŠE ZA 2. ROJSTNI DAN!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Nataša, Lara in Alen.

Alen 13.12.2005
Lara 13.12.2005

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 559
7.12.2007 20:43:51   
NRMM
Ela marEla vse najboljšeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image ,pa fejst mamici nagajaj,bratcu in atiju pa ne user posted image .

I&M&M

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu žuni)
Neposredna povezava do sporočila: 560
8.12.2007 10:03:27   
Izabela_
Danes pa praznujeta Sara in Pajacek! Vse najboljše obema in lepo praznujte! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Izabela in Matevž

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 561
8.12.2007 11:04:03   
kofetek2010
Sara in Pajacek vse najboljše za 2.rojstni dan!

user posted image

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 562
8.12.2007 11:13:33   
Valeri
Sara & Pajacek

user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 563
8.12.2007 14:53:40   
Nana Liza
Sara in Pajacek! user posted image user posted image user posted image
Vse najboljše za 2. RD in veliko daril!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Valeri)
Neposredna povezava do sporočila: 564
8.12.2007 15:13:55   
Taja Nagaja
Draga marEla!

Za tvoj drugi rojstni dan ti želimo veliko zdravja, user posted image user posted image user posted image sreče user posted image user posted image user posted image (brez nezgod) in veselja v novem domu. Lepe sanje v veliki postelji.user posted image

Draga Sara in Pajacek!

Za vajin drugi rojstni dan vama želimo veliko prijazne prijateljčke v vrtcu, veliko zdravja in iskric sreče v očeh. user posted image user posted image user posted image user posted image

Bina Malina z družino

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 565
8.12.2007 17:13:49   
mml
Draga Sara in Pajacek lepo praznovanje, veliko prijateljčkov, zabavnih tenutkov in čim manj prehladov in bušk

user posted image   user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 566
8.12.2007 18:09:29   
Kofi
user posted image SARA in user posted image PAJACEK vse naj naj obema, veliko daril user posted image user posted image  in čimveč poljubčkov od vseh, ki vaju imajo radi! Pa da bi to velikokrat slišala: Radi te imamo! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neli in Pegica!

Moja dva sta šla šele zdaj ob 18.00 k tašči in ju do jutr ne bo nazaj, da bom jaz lahko delala dr. Plan je bil, da gresta pa takoj po kosilu. A mi smo se spravli v Europarka in tam prebili 3 ure in pol. Smo seveda šli v Hervisa po Nikice za Neli (so pr Nike naredli skor iste kot so jih imeli pri adidas in so svetovni copati, taki mehki) No pol sem si po 100 letih prvič kupila kar si res že dolgo želim - eno tako brezrokavno bundico. Pa še eno majčko in tako smo dobli neline nikice zastojn. Kupili smo ji še ene nove čeveljčke in so tudi ful lepi.
Pol smo šli na pijačko. Neli tako uživa ko gremo na kofe, da je že skor kot mamica user posted image  Tko da mi res ne bo dolgcajt, ko bo še mal večja in ko jaz ne bom mela trebuha user posted image  Vsem je šarmirala, še eni piuser posted image kici, za katero si ne bi mislila da se sploh kdaj nasmeji v življenju user posted image . Na koncu samo še veselo nakupovanje "špeže" (beri vse kar se okoli kruha in mleka vrti). Neli je v avtu zaspala v sekundi. Tko da smo fajn lahko v miru skuhali kosilo (ker če ne bi ona bla skoz poleg pa mešala pa brisala in kuhaja) - patata con polo. Njami. Vse smo pojedli.

In se mi zdi da je sobote že konec. Še nekaj malega naredim, da nem mela slabe vesti, pole pa počivčkat.
Ve pa prosim, da se ne bi hvalile spet kako ste pucale in pomivale! OK?!

Pozdravčič!
Pegica...sama samcata :)

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 567
8.12.2007 18:26:58   
cuma
Vse najboljše Sari in Pajacku!!!Veliko razigranih dni, polnih radovednosti in smeha!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cuma &punci

jao spet se mi mudi ...

pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 568
8.12.2007 20:03:59   
ac
Sara se vsem lepooooo zahvaljuje za čestitke! Sedaj slavljenka že spi, gosti so pa šli že domov. Je revica čez dan zakuhala na skoraj 39°. Ampak se je pa obnašala kot, da je čisto zdrava in smo prav lepo praznovali. Vse pa kaže, da bo morala jutri spet k babici za par dni... Ja, nekako se kar ne izkopljemo iz teh bolezni. Kaj čmo. Upam, da bo do našega skupnega praznovanja v Koloseju že ok.

Pajacek - vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 569
8.12.2007 20:08:10   
arielca
SARA, VSE NAJBOLJŠE!

user posted image

PAJACEK, VSE NAJBOLJŠE!

user posted image

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 570
8.12.2007 20:16:52   
lonja
psssssst, Sara sicer že spi, a Ajda ji z zamudo VSE NAJBOLJŠE za rojstni dan želi. Pa zares hitro ozdravi, da se kmalu vidimo, OK.

Pa tudi naš Pajacek danes dvoletnik je postal, bo našim bejbam kmalu lahko za pijačko dal...VSE NAJBOLJŠE Pajacek!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo in zdarvje obema!!!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 571
8.12.2007 20:22:59   
Pajaca
SARA vse najboljše!!!! Lubčka od Pajacka

Hvala za čestitke.

Pajacek je končno dočakal svoj traktor in je čisto navdušen! Od presenečenja se je kar sesedel na rit in samo gledal, sploh ni mogel verjeti, da je končno dobil traktor. Mu ga že od jeseni obljubljamo za RD in ko ga je dobil je ostal brez besed. Žal mu še ne rata pedale obračat, a na srečo ima sestrco, ki ga poriva ke pa sem po stanovanju.

Zdaj pa šibam spat, včeri smo bili zvečer v LJ, šli sat po 2, ob 6.30 je uletela Pajacka, da bi rada zbudila bratca in mu dala darilo. In od takrat smo v pogonu.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 572
8.12.2007 20:39:31   
NRMM
Čestitke SARA in PAJACEK za vajino drugo svečko user posted image user posted image user posted image .

Grem tudi jaz spat,ni več moči in elana.

NOČKO

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 573
8.12.2007 21:38:18   
žuni
SARA in PAJACEK, VSE NAJBOLJŠE ZA 2. ROJSTNI DAN!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

N&L&A.

Alen 13.12.2005
Lara 13.12.2005

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 574
8.12.2007 22:39:47   
JanJan
Vse najboljše, Sara in Pajacekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu žuni)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......