sonček balonček
|
Dobro jutro, kar nekaj dni se nisem mogla prijavit na RR, ker je dragi popravljal računalnik (virusi). Valjda ga je popravil tako, da potem moje zadeve niso funkcionirale . Lara je od kar je zdrava in dopoldne spet v varstvu, bolj pridna in manj napora. Spet spi po ustaljenem ritmu (tri ure čez dan). Je pravi cuker. Kar naprej si poje pesmice in klepeta . Tako govori, da me včasih že skrbi, kako si bo kakšnega dedca našla. Je ja nihče ne bo hotel poslušat!?!? Danes ima varuška dopust in bo z menoj doma. Bova ustvarjali sličice iz samolepilnega kolaža, ki ga je odbila za Miklavža. Potem greva na CSD, ker jaz še nisem uredila vsega za porodniško. Potem k babi (moji mmi), ki ima zlomljen gleženj in bo 3-6 tenov v gipsu. Pa ravno sedaj, ko bom zelo potrebovala njeno pomoč. Nova kopalnica je končno zrisana in naročena, vendar bo material na voljo tik pred koncem leta in potem je jasno, da mi nihče za božič ne bo keramike polagal! To pomeni, da polovice prizidka, pred porodom in nekaj časa po njem, še ne bomo mogli uporabljat. Torej bomo spali vsi štirje v eni spalnici. Sem jezna nase in na kot . Zadnje dni mi trebuh nenormalno raste. Sem že na 95. Se mi zdi da kar v dveh treh dneh poskoči za 2 cm. Pa vedno bolj me ovira. Do PDP pa še natančno toliko, kot je še dni v letu 2007. Ja to drugo pupko želim roditi 1.1., da bom še za Larin RD skupaj doma z njo. Midve z sva še kar OK. Sem bila na rednem pregledu za ščitnico, kjer je tirolog ugotovil, da je mojemu slabemu počutju od poletja dalje lahko vzrok povišan TSH in znižan T3 in T4. Je že kao julija ugotovil, da imam močno vneto ščitnico (zato tudi stalna rahlo povišana temperatura, neneakomerno sprehajanje ritma srca od nizkega do 100, slabo počutje, utujenost...), vendar takrat ni nič rekel, da me ne bi prestrašil?!?!?! Jaz sem pa vmes bila totalno utrujena, omedlevala, tresle so se mi roke, imela grozne glavobole, hodila k nevrologu in se naprezala kot še nikoli do sedaj... On je pa čakal, kaj bo v 9. mesecu pokazal naslednji pregled?!? No sedaj je bila ščitnica močno vneta, neki potencialno nevaren gomolj se mi je med tem časom povečal, dobila sem hormonsko nadomestilo zaradi TSHja. V sredo sem imela pregled pri g., ki je ugotovil, da je vse OK, razen da je imel plod dvakrat zaporedoma preko UZ izmerjen pulz 180/min, kar naj bi bilo izven normalnega (120-160), vendar je to še dopustna zgornja meja?!? Čisto malo me skrbi. Zdaj grem, dokler se Lara ne zbudi, še risat njeno sobico! Mml, barve v Mančnini sobi se mi zdijo čudovite. Tudi jaz razmipljm o prevladujoči oranžni barvi. Nisem pa še ziher, s kakšno jo naj kombiniram.
|