|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
9.12.2007 8:51:54   
šnucika

Vse najboljše Ela, Sara, Pajacek!

user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 576
9.12.2007 9:09:24   
šnucika
Zadnje tri dni je bilo z moje strani zelo nahodno,zato se nisem oglašala.
Nisem mogla v monitor gledat,ker so me sinusi tako boleli...user posted image user posted image

Včeraj smo praznovali Živin RD.
Zares pa ga ima jutri...

Napapala sem se nalgesinov,pa pol litra fiziološke v nos in preživela skoraj,kot, da mi ni nič.user posted image

Živa je uživala sto na uro...najbolj ji je dogajalo vsakič, ko je zazvonil zvonec na vratih in je letela odpret, da je čimprej dobila darilo.Sicer se je najbolj razveselila,da je lahko privlekla velike darilne vrečke za sabo, kaj je noter, pa je ni preveč zanimalo.user posted image
Imeli smo se fajn....zabavali smo se ob misli, da smo še nekaj let nazaj v tej isti dnevni sobi žurali brez otrok,ga piliuser posted image  in lepo sedeli na svojih mestih,vsak s svojim pivom ali kozarcem viskija v roki...včeraj pa smo sedeli po tleh, lovili otroke (Živi so delali družbo trije fantki in dve navihani sestrični), hodili po razsutem čipsu,komaj kaj popili in pojedli....na čik so se izmenjavali kot po urniku.....Ampak zaključek je bil, da je tako super.
Še najbolj super pa je bilo otrokom.

Danes pa bomo počivali...popoldan pa mogoče odpeljemo Živo na drsanje...včeraj sta bili njeni sestrični in sta čisto navdušeni!

lepo nedeljo vsem!user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 577
9.12.2007 9:10:24   
Izabela_
Danes pa nimam komu čestitat? user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 578
9.12.2007 17:31:51   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: Izabela_

Danes pa nimam komu čestitat? user posted image

Bo treba počakati do jutri user posted image

Manca je nekaj zakuhala in je imela, ko se je zbudila, 38.5 vročine v ušesu...sploh ne vem kaj ji je...seveda, se ji ne da jesti, pa sumljivo pri miru sedi in gleda risanke..tako da je očitno bolna user posted image

user posted image  se je spakiral še za 5 dni v Avstrijo, po tem pa končno konec...

V soboto smo naročili torte za praznvanja RD, ki smo jih razdelili na 3 dele, ker imamo premajhno stanovanje, da bil ahko povabila vse hkrati...

Poelg tega sem brez omare na hodiku, ker smo staro razstavili in čakam, da pride v sredo montirat novo, do takrat imam pa čevelje po vrečah in na balkonu, torbice v omari v spalnici user posted image , resnično upam, da bo monter v sredo prišel, ker bom sicer dobila živčni zlom...

Ta teden moram še v službo na kadrovsko, da mi potrdijo vse papirje za porodniško, ker so na CSD prosili, če jih lahko čim prej odstavim zaradi praznikov...

Nič se grem še malo smilit sama sebi user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 579
10.12.2007 6:41:49   
NRMM
Jutro!

Da nas premaknem nazaj na prvo stran,dokler se še Maša igra v postlci,sem nas komaj našla user posted image .

Slavljenčki,ki danes praznujete vse naj najuser posted image .

Bolančki čimprej se pozdravite.

Celo 3 minute je bil mir user posted image ,uživajteeeeeee!!

LP

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 580
10.12.2007 8:22:26   
lonja
Danes pa ima rojstni dan naša... ŽIVA user posted image

ŽIVA, VSE NAJBOLJŠE za 2.ROJSTNI DAN user posted image .

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 581
10.12.2007 8:42:56   
mml
Jutro,

mi2 sva pa danes kar obe doma...Manca ima še vedno vročino, sicer tam pod 38., samo mi je ni za vozit k varuški, tako da so vsi moji projekti zaustavljeni. Trenutno še ni prehudo tečna in lepo gleda Nodija, samo dan je še dolg...

Sicer pa...

Živa in Robert vse najboljše za 2. rojstni dan

user posted image   user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 582
10.12.2007 9:09:52   
sonček balonček
Živa in Robert, tudi od mene vse najboljše za RD!

Imejte se fajn, jaz se bom tudi!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 583
10.12.2007 9:18:45   
ac
Živa in Robert, VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image .

Manca - čimprej se pozdravi!

Sara je na Gorenjskem. Menda je že čisto zdrava, ampak so pa vsi veseli, da je tam, tako, da jo verjetno šele v četrtek pripeljejo nazaj. Jaz se bom pa ta teden prepustila veselodecembrskem vzdušju - imamo vsako popoldne eno poslovno prednovoletno kosilo.

Imejte se lepo in predvsem zdravo!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 584
10.12.2007 9:36:23   
šnucika
Živa se zahvaljuje za čestitke.
Mama šnuci pa išče, kje so se izgubili zadnji dve leti...user posted image ...kako je šlo hitro!
Pa še ena Živina iz tistega veselega decembra 2005:

user posted image

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 585
10.12.2007 10:11:17   
lonja
Pa še VSE NAJBOLJŠE našemu ROBERTU user posted image !

Pa je minil še en vikend. Doma imamo kr eno tako majceno katastrofo. Je v četrtek poplavil pralni stroj, in je bilo v stanovanju ene 5 cm vode, ko je prišel moj user posted image  domov. Parket je v celoti uničen, pa še šit je, k ga ne mormo takoj zamenjat, ker se mora najprej stvar posušiti. Še dobr, da smo imeli vse skupaj zavarovano. Sedaj smo še v fazi razmišljanja, ali hitet z našo hišico in ga zamenjat šele ob selitvi, ali pa zgubit tukaj en mesec zanesljivo z obnovo tega stanovanja. Kakorkoli, upam, da se kolesje kmalu postavi nazaj user posted image .

Mml, upam, da z Manco ni kaj hujšega in da je res ''samo'' kaka virozica. Tudi Ajda se je v nedeljo zbudila sumljivo vroča, pa je pol šlo ''nazaj'', prav tako se mi je zdelo danes, ne vem, upam, da ostanemo zdravi.

Jana73, a na Galjevici dela internet le enkrat na teden? Če hodiš kej tu mino, prlet na kak user posted image . Da poveš, kako je bilo na razvajanju v dvoje...user posted image

Šnucika, ja, tile dve leti sta res minili kot bi mignil, a ne? Zdej so naše takratne ''dojenčice'' že res prave bejbe.

Vse ostale, samo še 7 dni nas loči do našega srečanja. Ostanite zdravi in fit!!!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 586
10.12.2007 10:14:50   
Izabela_
Draga Živa, vse najboljše! In kakšna čudovito-nostalgična slikica! Lepo praznujte tudi še danes. user posted image  user posted image user posted image

Manca in Sara in morebitni ostali bolniki, lepo se cajtajte, da boste drugi ponedeljek čisto fit. user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 587
10.12.2007 10:52:01   
sonček balonček
A je res samo še 7 dni do srečanja? No, mogoče bom pa še zdržala v enem kosu... Kako čas beži...

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 588
10.12.2007 10:56:38   
HIMH
Še od naju2 VSI SLAVLJENCI DANAŠNJEGA DNE IN TISTI OD VČERAJ, PREDVČERAJ ITD. VSE NAJ NAJ ZA 2. SVEČKO.

NO JAZ SEM SAMO ŠE DANES DOMA POL GREM PA ZA 2 DNI DELAT IN SEM SPET DO PONEDELJKA DOMA.

Nič user posted image  je pri koncu bo treba malo it pospravit in skuhat kosilo ter speč čokoladne mafine za zvečer ko mamo z baburami iz orientalskega plesa zključek.

Aja včeraj je bla po dolgem času pri nas na obisku BlankaT in je blo prav fino bomo baje še ponovili.

Nič grem veselo na delo lep ponedeljek.

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 589
10.12.2007 11:10:52   
kofetek2010

Živa in Robert - vse najboljše za 2. rojstni dan!

user posted image

< Sporočilo je popravil jana73 -- 10.12.2007 11:13:56 >

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 590
10.12.2007 11:15:58   
šnucika
Prej mi je net crknil...user posted image
Dve uri je bil mrk.

Robert vse najboljše!user posted image user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 591
10.12.2007 11:42:03   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: lonja
Jana73, a na Galjevici dela internet le enkrat na teden? Če hodiš kej tu mino, prlet na kak user posted image . Da poveš, kako je bilo na razvajanju v dvoje...user posted image

user posted image user posted image user posted image  dela vsak dan, ampak ga še vedno kradem nekomu, ki ima nezaščiten wi-fi user posted image
Sem pa v petek skur*** Telemach, ker me butli niso 10.dni mogli poklicat in mi povedat, da ne moremo imet njihovega interneta. Tako, da sedaj čakam Telekom, da mi prenesejo priklop s stare lokacije. user posted image
O razvajanju pa imaš kakšno stran nazaj. user posted image

Sicer pa čez vikend ni bilo časa za javljanje... v soboto smo še finalno razpakirali (je bilo treba slike nabit na stene, mal spucat bajto, nakupit hrano & pijačo, ker smo včeraj familjarno praznovali E&G RD).

marEla je zgleda imela vsega polno in je iz petka na soboto ponoči 3x bruhala (na srečo le kepe hrane) ... pa saj ni čudno, če je v tandemu jedla kisle kumarce in torto. user posted image

V soboto zvečer je spala ful nemirno in ker je baby phone crknil je nisem takoj slišala, zato pa jo je Gal in je šel k njej in pri njej kar zaspal. Seveda mulc spi ful trdno in je ni več slišal. Še dobro, da sem jo jaz in sem se vlegla zraven njiju, a je postelja vseeno preozka za vse 3, zato sem vzela marElo in jo odnesla v spalnico. Tam pa se začne gospodična ful pritoževat "ne tuki, ne tuki spaja", "Eja postji spaja" user posted image  in mi ni preostalo drugega kot, da sem mulca zbudila in ga poslala v njegovo posteljo spat. Sem prav vesela, da se je tako navadila na svojo posteljo, da noče več drugje spat. user posted image

Včerajšnje praznovanje je bilo ful fajn. marEla obužje bratranca Laneja, nad sestrično Lano pa ni preveč navudušena - še dobro, da je nenaklonjenost obojestranska. Sta se mimigrede stepli. In obe sta stojično prenašali udarce, kot v kakšni risanki. Pravi "čikn fajt".user posted image
Cel dan ni nič spala in je bila temu primerno tudi tečna, skoz mi je bila za petami in želela v naročje. Tako, da je ob 19h omagala in zaspala do jutra.
Torto smo naročili kar v Slaščičarni Zvezda, njihovo Zvezdo so okrasili s pikapolonicami, meni je fuuul dobra... ker ni tista klasična biskvitna s precukrano margarinasto kremo. user posted image  

Bolančki čimprej se pozdravite! user posted image

Moram končat... delo kliče!

Uživajte!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 592
10.12.2007 13:03:38   
Pajaca
ŽIVA IN ROBERT VSE NAJBOLJŠE!!!!

Vikend smo preživeli, šli na prvo vožnjo s traktorjem in uživali še pa še.

Danes pa rihtam svoj nov računalnik. 3/4 stvari še ne dela pa že cel dan neki inštaliram, dolgčas ni kaj. Jutri bo bolje.

Fajn bodte.

LP

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 593
10.12.2007 13:47:04   
Nana Liza
Živa in Robert vse naj naj za rojstni dan! Želim vama veeeelikoooo daril in veliko torto! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Za bolančke pa user posted image

Si moram skuhat kosilo. Sem tok lačna...

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 594
10.12.2007 13:50:22   
arielca
Vse najboljše, Živa!

user posted image

Vse najboljše, Robert!

user posted image

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 595
10.12.2007 15:16:44   
cuma
Vse najboljše Živa in Robert!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 596
10.12.2007 18:39:50   
cuma
user posted image Čav punce!

Ker ne vem v koliko »obrokih« bom spisala ta post, ga  pišem kar v wordu ..

Mi smo ok. Tinkara sicer še vedno malo šmrka in res ne vem, kaj bom naredila s tem njenim noskom. Zalivam jo s fiziološko, črpam ... pa ne gre veliko ven ...še vseeno pa se zadaj občasno sliši hropenje šmrklja nekje globoko zadaj ... Malo me skrbi ta njena konstanta drža v desno .user posted image .. kljub igračkam in mojemu mahanju ne zdrži dolgo obrnjena v levo. Mogoče pa bi jo morala s kakimi vajami bolj spodbuditi. A je katera podkovana na tem področju? Ne spomnim se, če ja katera od vas hodila v razvojno ambulanto? Imam sicer tudi mali strahec, ki me žre že par mesecev pa nisem želela o tem pisati. Tinkara ima namreč malo asimetrično ritno gubo in na netu sem zasledila, da je to lahko znak za spino bifido (occulta). Pokazala sem jo ortopedu in je rekel, da je možno,sicer pa bomo videli nekje pri dveh ali treh letih, da pa izgleda  nevrološko vse ok. Ne vem zakaj me danes vse tako skrbi, pa še zlo grdo sem sanjala, da je bila Tinkara v bolnici ... da je bilo narobe s hrbtenico.user posted image

Ema je ok. Postala je taka punca. Zelo veliko govori in prav vse kar počne ali se okoli nje dogaja komentira (v emščini seveda, da ne bo pomote user posted image ). Še vedno ne mara obiskov in praznovanj. Naročila sem ji torto s pujso pepo in bila je je vesela, ko pa so prišli prijatelji (samo eni, ker so drugi fasali rota virus) je bila slabe volje in dobila skoraj živčni zlom, ko smo ji zapeli pesmico ob prižganih svečkah. Najbrž sva midva res premalo družabnauser posted image a kaj ko pa imajo naši prijatelji bolj malo časa za obiske, mi pa tudi ... v glavnem jo veseli, da smo sami ...no, rada ima otroke (sploh fantkeuser posted image ) in babico in dedka, pa sestrične ... nono in strica Matica ...tukaj se pa že počasi konča. Ugotavljam, da je kar se teh stvari tiče drugačna od večine ostalih otrok. Od kar je prišla Tinka nisva bili prav veliko skupaj sami, zdaj pa sva z možem uvedla menjave in si punci izmenjujeva. Tako se mi zdi veliko bolje ... prav pogrešala sem jo že.

Zdaj pa naj zaželim samo še lep večer vsem, mi je malo boljše zdaj, ko sem se razpisala user posted image

Lp Cuma

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 597
10.12.2007 22:34:00   
žuni
    user posted image

Živa in Robert, vse najboljše!!!

N&L&A.

Alen 13.12.2005
Lara 13.12.2005

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 598
11.12.2007 10:28:53   
Izabela_
Oj, Cuma, ko sem brala tvoj post, sem ti hotela svetovati, da gresta k ortopedu s Tinko, potem pa sem videla, da sta tam že bili. Če jo je dobro pregledal, mu moraš zaupati in se ne preveč obremenjevati. Sama seveda nisem medicinsko podkovana, imam pa izkušnje s tem "držanjem" v eno smer. Moja mama je namreč pri meni opazila, da se vedno držim v levo stran. Pri ortopedu sem takrat že bila, tudi na slikanju kolkov, pa naj bi bilo vse bp. Vendar ni bilo, kar se je pokazalo pri ponovnem slikanju pri 9 mesecih (stanje pred izkolčenjem). Šince mi žal niso več pomagale in sem potrebovala operacijo. Ampak saj veš, to je bilo pred 30 leti, zdaj so naprave in znanje boljše. Tako da če sta že bili na preiskavah in še bosta, sem prepričana, da se da vse urediti, če je sploh kaj narobe. user posted image  Fino, da je Ema okej, glede velikih druščin pa ugotavljam, da je Matevž podoben. Bomo videli, kako bo ta vikend, ko pridejo otroci na praznovanje k njemu. Včasih se je skoz stiskal k meni, če je kdo prišel, ali pa tudi neutolažljivo jokal, zdaj pa mislim, da je malo bolje. Se mi zdi, da je tako, odkar je v varstvu, ker je tam toliko ljudi pri hiši. Prej, ko smo bili pa skoz sami mi trije, je imel pa ta nerazložljiv strah pred ljudmi.

(odgovor članu žuni)
Neposredna povezava do sporočila: 599
11.12.2007 10:40:41   
kofetek2010
cuma.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Verjamem, da bo s Tinkaro vse OK!
Kolikor se spomnim, se že na UZ (ko so še v trebuščku) vidi, če je s hrbtenjačo vse OK (vsaj meni je ginekolog ta predel pri Galu in pri Eli ful pregledal; sploh, ker sem pri Eli bruhala in mi ni niti ena tableta Tifola ostala v želodcu).
Verjamem, da ti bo mml ali pa katera druga nosečka vedla povedat še kaj.
Da pa boš pomirjena pa le pojdi do še kakšnega zdravnika in naj ti da drugo mnenje. Ali pa opravita še kakšne preiskave - če so možne. Ne vem no, jaz ne bi vzdržala dve leti in čakala kaj bo, če bo. user posted image

Če rabiš kak pogovor, pa le pokliči. user posted image

marEla smrka, iz nosa ji teče in kašlja user posted image
Sem prej varuški naročila, da ji naj šprica v nos, ker me je ful strah, da ji bo spet šlo na ušesa.user posted image

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?