Izabela_
|
Oj, Cuma, ko sem brala tvoj post, sem ti hotela svetovati, da gresta k ortopedu s Tinko, potem pa sem videla, da sta tam že bili. Če jo je dobro pregledal, mu moraš zaupati in se ne preveč obremenjevati. Sama seveda nisem medicinsko podkovana, imam pa izkušnje s tem "držanjem" v eno smer. Moja mama je namreč pri meni opazila, da se vedno držim v levo stran. Pri ortopedu sem takrat že bila, tudi na slikanju kolkov, pa naj bi bilo vse bp. Vendar ni bilo, kar se je pokazalo pri ponovnem slikanju pri 9 mesecih (stanje pred izkolčenjem). Šince mi žal niso več pomagale in sem potrebovala operacijo. Ampak saj veš, to je bilo pred 30 leti, zdaj so naprave in znanje boljše. Tako da če sta že bili na preiskavah in še bosta, sem prepričana, da se da vse urediti, če je sploh kaj narobe. Fino, da je Ema okej, glede velikih druščin pa ugotavljam, da je Matevž podoben. Bomo videli, kako bo ta vikend, ko pridejo otroci na praznovanje k njemu. Včasih se je skoz stiskal k meni, če je kdo prišel, ali pa tudi neutolažljivo jokal, zdaj pa mislim, da je malo bolje. Se mi zdi, da je tako, odkar je v varstvu, ker je tam toliko ljudi pri hiši. Prej, ko smo bili pa skoz sami mi trije, je imel pa ta nerazložljiv strah pred ljudmi.
|