lonja
|
No, pa sem nazaj... . Sem na dopustu, sicer sem si ga privoščila le en dan, tako za dušo . Sem malo dalj spala, pa oprala cote, pa malo po stanovanju počistila. Zdej je krog praktično sklenjen, tako da grem lahko nazaj spat . Janja27, seveda bomo stiskale pesti, da bo mala Metka hitro v tvojem naročju. Verjamem ti, da imaš že vsega pouhn kufr, ker je tudi že moj precej poln, pa imam do PDP še cela dva meseca . Mi bomo glede na rok imeli strelčka, čeprav naš , ki je škorpijon navija za škorpijonko. Men je načeloma vseen, ker vseeno mislim, da če smo kozoroginjo gor ''spravl'', bomo pa tudi eno strelko ali škorpijonko. Šnucika, še dva dni, pa se boš lahko naspala . A Živa kaj pokaže, da te pogreša? Dans je bil pri nas cel halooo, ker me je Ajda, ko se je zbudila zagledala doma (ponavadi grem od doma, ko ona še spančka). Ni hotela nič, niti se obleč, niti umit, kaj šele it v varstvo...No, podkupnina (bombon) je naredila svoje, pa DVD Grdi raček je morala vzet s sabo, da ga bojo gledali. NRMM, pa kaj se je s tabo zgodilo, a si fasala sindrom od Jane73 in se enostavno ne boš več oglasila ? Tako, pralni stroj je utihnil, grem zakurblat sušilca...
|