|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   piščančji paprikaš
17.10.2007 13:24:29   
A-N-J-A
Prosim za kakšen mjammmmmi receptuser posted image .A lahko zraven ponudim špinačno lazanjo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: piščančji paprikaš
17.10.2007 13:30:19   
hrabra miška
Jaz,ga naredim čisto enostavno,ko se mi mudiuser posted image . Meso prepražim na olju,zalijem z vodo,malo denstam in proti koncu dodam fant za paprikaš in kislo smetano,ki pa jo ne kuham.

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.10.2007 13:37:03   
Anonimen
Pr nas v prekmurju se ga je tako kuhalo. Prepraži se čebula, popeče na temu kura (obvezno kura, in ne picekuser posted image ), malo rdeče paprike, zalije z vodo, kuha, ko je kuhano se pretepe v posodici smetana z moko in se vlije k kuri. Brez fanta in ostalih konzervansov. Zos pa more bit malo gosti in tak kremast. Zraven pa smo vedno jedli široke rezance ali špagete, zato meni osebno nič drugega zraven ne pašeuser posted image . Njami ste mi zdaj lušte narediliuser posted image

Aja mi je pa tašča naredila paprikaš, pa sem vprašala, kaj to je, ker nisem vedela, očitno je več povsem različnih receptov in okusovuser posted image

(odgovor članu hrabra miška)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.10.2007 13:39:32   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

Pr nas v prekmurju se ga je tako kuhalo. Prepraži se čebula, popeče na temu kura (obvezno kura, in ne picekuser posted image ), malo rdeče paprike, zalije z vodo, kuha, ko je kuhano se pretepe v posodici smetana z moko in se vlije k kuri. Brez fanta in ostalih konzervansov. Zos pa more bit malo gosti in tak kremast. Zraven pa smo vedno jedli široke rezance ali špagete, zato meni osebno nič drugega zraven ne pašeuser posted image . Njami ste mi zdaj lušte narediliuser posted image

Ja, ja. Tau je paprikaš. Najbaukše daleč naokole. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.10.2007 13:50:03   
A-N-J-A
Hvala Mišek,bom probala tko nardit,sam brez kure bo kr piščancuser posted image .Bom pa vseen dala zraven špinačno lazanjo,ker mi je od včeraj vstala,saj to so makaroni,neuser posted image ?

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.10.2007 14:05:19   
Anonimen
Fora v kuri je, da da poseben okus paprikašu, iz piceka ne pride tako okusenuser posted image , in piščanc je še kot ena žagovina, presuhi. Pa treba je mal dlje kuhat, tako da meso že skor odstopi od kosti. Pa ne pozabi solit in popratuser posted image . še to, ko boš pretepeno smetano k piceku mešala, pazi da se ti grudice ne naredijo, probaj z metlico, pa fajn mešaj

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznične jedi, nad katerimi bo navdušen v...
photo
Da bodo letošnji prazniki zabavni tudi v kuhinji, boste v članku našli ideje, kako povsem navadne jedi spremenite v praz...
Recept tedna: Zdrave kokosove kroglice
Okusne kroglice vsebujejo zdrave maščobe v obliki oreščkov, beljakovine in vlaknine. Zdrava in enostavna sladica, ki je ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?