Anonimen -> RE: piščančji paprikaš (17.10.2007 13:37:03)
|
Pr nas v prekmurju se ga je tako kuhalo. Prepraži se čebula, popeče na temu kura (obvezno kura, in ne picek[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ), malo rdeče paprike, zalije z vodo, kuha, ko je kuhano se pretepe v posodici smetana z moko in se vlije k kuri. Brez fanta in ostalih konzervansov. Zos pa more bit malo gosti in tak kremast. Zraven pa smo vedno jedli široke rezance ali špagete, zato meni osebno nič drugega zraven ne paše[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] . Njami ste mi zdaj lušte naredili[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Aja mi je pa tašča naredila paprikaš, pa sem vprašala, kaj to je, ker nisem vedela, očitno je več povsem različnih receptov in okusov[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|