|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kaj narediti
17.10.2007 14:13:23   
sinnerka
moje mnenje na rr ne sprašuj za nasvete ker te itak smo napadejo žalostno vendar resnično kvazi samohranilka hm poglej na situacijo tako oba sta brezposelna pa ne po svoji krivdi nimata nikoga ki bi jima pomagal in kaj jima ostane?? naj data raje otroka vstran ali pa splav naredi??
če bi blo na splošno več enakopravnosti med ljudmi se to nebi dogajalo ampak na žalost romi itak pokasirajo največ in tudi od moje plače živijo od plače vseh ki delamo in plačujemo davke. mislim da bi blo bolje tem malce zažkrnit ventile ker jih je večina tak mož oz fant dela v tujni na črno od slovenske socijalne vleče socijalno pomoč njegova punca oz žena doma ima ziher 5otrok je brezposelna pa tudi vleče socijalno in zdaj malo računajte kolko dobijo skup samo na račun otrok kaj pa še na račun kao brezposelnosti?? in sevedo ne bodo večino denarja dali za otroke da bi jih spodobno nahranili in oblekli pč pa za svoj rit

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 51
17.10.2007 14:21:50   
artista7
Anonimna, nimam izkušenj s tem, obsojam pa ne tebe, pač pa vse tiste, ki imajo in ne verjamejo, da nekaterim ni dano kar čez noč priti do službe. Tvoje ideje odločno podpiram, ker nimam hudega spoštovanja do države, ki ve samo dražiti in spodbuja rodnost samo zaradi potencialnega večjega števila davkoplačevalcev. smo država ki ima neverjetno visoke davke, če primerjamo npr. s Canado (za konkretni primer vem da je razlika 5%). Upam da boš našla rešitev, pa k vragu še z moralo. Moralna bom tudi jaz ko bom imela vsega polno rit.

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
17.10.2007 15:24:15   
tehnofil
Prijaviti se kot samohranilka, v resnici pa ne biti je direktna kraja iz žepov resničnih samohranilk. Ne državi. Država nameno določeno količino za samohranilke, če pa iz te vreče kradejo vsi, se ni čuditi, da za resnične samohranilke ostane malo.

Žaostno je, da samohranilke pomilujete, istočasno pa podpirate krajo denarja iz vreče, ki je namenjena prav njim.

Če imata socilane težave, naj jih rešujeta v smeri pomoči za socialne primere.

Vsekakor pa se igranje z življenskimi stvarmi ne izplača, kajti prav rado se uresniči to, kar napoveduješ. Tako to velja za zdravje in bolniško kakor za partnerstvo in samohranilstvo.

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 53
17.10.2007 15:53:40   
Anonimen
Tudi jaz sem samohranilka, to pa zato ker z fantovo res bedno plačo ne bi mogli preživeti. Zasluži okoli 500 evrov, jaz pa dobim nekaj čez 350evrov. Mislite, da je meni prijetno hodit pa fehtarit po socialni? Ne, raje bi delala! Malo sem na črno, potem sem zanosila in sedaj imam doma majhnega fantka, tako da tudi ne morem v službo.  Pozimi si bom začela iskat delo in morda mi ne bo več treba biti samohranilka, ker jih kot vidim nekatere ne prenesete, pa naj bodo to res samohranilke ali pa tiste, ki to enostavno moramo biti, da lahko preživimo.

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
17.10.2007 18:09:14   
Anonimen
Jst sem zmeri mislila da samohranilka si ali nisi.
Tko kot poročen si ali nisi al pa kukr noseč si ali nisi. SAmo malo porečen ne moreš biti al pa samo malo noseč, al pa tko začasno noseč se mi zdi da tud ne moreš biti. To si ali nisi.

Al se motim?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
17.10.2007 18:15:56   
anitaz
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR

Jst sem zmeri mislila da samohranilka si ali nisi.
Tko kot poročen si ali nisi al pa kukr noseč si ali nisi. SAmo malo porečen ne moreš biti al pa samo malo noseč, al pa tko začasno noseč se mi zdi da tud ne moreš biti. To si ali nisi.

Al se motim?

Motiš se... user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
17.10.2007 20:17:09   
karmy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

In koliko je samohranilk danes?Le zakaj?Država je kriva za to!!

upam da govoriš o LAŽNIH samohranilkah...ker pri pravih, država nima nič pr temuser posted image user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
18.10.2007 7:10:43   
maruškaŠ

Tudi jaz sem samohranilka, to pa zato ker z fantovo res bedno plačo ne bi mogli preživeti. Zasluži okoli 500 evrov, jaz pa dobim nekaj čez 350evrov. Mislite, da je meni prijetno hodit pa fehtarit po socialni? Ne, raje bi delala! Malo sem na črno, potem sem zanosila in sedaj imam doma majhnega fantka, tako da tudi ne morem v službo.  Pozimi si bom začela iskat delo in morda mi ne bo več treba biti samohranilka, ker jih kot vidim nekatere ne prenesete, pa naj bodo to res samohranilke ali pa tiste, ki to enostavno moramo biti, da lahko preživimo.

Bodimo odkriti, ti nisi samohranilka, ampak si lopov. Kajti samohranilka pomeni, da je en starš sam skrbnik otroka in zato od drugega prejema preživnino. Lopov pa je tisti, ki krade.

Ne, ne rabiš to biti, da lahko preživiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
18.10.2007 7:33:26   
Anonimen
Jutro!
MaruškaŠ in kako lahko preživiš,če ostaneš brez službe z malim otrokom fant pa zasluži minimalno plačo?
No da te vidim?user posted image
Mal premisli kako je to?!Očitno nisi bila še nikol na tem...jaz ne mislim na morje...počitnice..ker si jih ne morem privoščit:(vsaka dobra mati nudi otroku vse,vendar kako če ostaneš brez službe s trebuhom...
Glede lopovov pa...poglej malo na okol poznam par ki ne delata nikjer vozita se z dobrim avtom...na morju vikend,jahta..od kje?Za takšne se rajši vprašaj ki na veliko kradejo državi!!!!
Tko,povedela sem kar sem mislila

(odgovor članu maruškaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
18.10.2007 7:55:51   
maruškaŠ
Ko je bil moj sin majhen, je bivši zaslužil zelo malo, jaz pa kot redna študentka skoraj nič. Težko je bilo, ampak vseeno nisem imela potrebe zaradi tega niti krast, niti lagat.

Sicer pa 500€ za katere praviš, da zasluži tvoj fant - to NI minimalna plača. Sicer pa mislim, da za tiste, ki izguvijo službo tudi obstajajo socialni transferji, pa zato ni potrebno nič lagat.

Se strinjam, veliko je še večjih lopovov, ampak oni niso opravičilo za majhne. Eno kriminalno dejanje ne opravičuje drugega.

Vsaj zavedajte se tega, kar počnete. Kor je rekla že ena: samohranilka SI ali pa NISI (tako si ženska ali moški - si ali nisi in pika).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
18.10.2007 8:56:28   
sinnerka
res 500e ni minimalna plača pejd v muro dela in boš videla kaj je minimalc. 300e plače dobiš če nimaš posojila moja mama je bla samohranilka pa še fotr ni nikoli plačeval preživnine  in je res učas blo hudo. Zdajšnje služba je za mojo mamo luksuz pa dobi samo tudi 500e plače a ti veš kako se pozna 200e da jih je več??
mi smo tud nekje pri 500e pa tudi furamo.
Moja mami pa lahko končno uživa v svoji plači ker ji definitivno nekaj ostane ko poravna vse obceznosti pa še mene več ni doma

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 61
18.10.2007 9:04:15   
Marogica
To o lažnih samohranilkah...sploh ne bi komentirala, zame je to goljufija..

Vse ostale, ki pišete, da ste brez dela in da je težko preživeti-DELAT POJDITE!!!! SLužb je dovolj, le ljudje raje sedijo na svojih lenih ritih doma in vlečejo podporo od države, ki je majhna, ja, očitno pa zadostuje, da ni treba delat.

Pa ne mi sedaj o tem, kako ni dela..govorim iz izkušenj, prekleto.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu sinnerka)
Neposredna povezava do sporočila: 62
18.10.2007 9:12:37   
Anonimen
Vse ostale, ki pišete, da ste brez dela in da je težko preživeti-DELAT POJDITE!!!! SLužb je dovolj, le ljudje raje sedijo na svojih lenih ritih doma in vlečejo podporo od države, ki je majhna, ja, očitno pa zadostuje, da ni treba delat.

To se 100% strinjam. Pri nas ne dobijo delavcev, vse firme jokajo kolk ni delovne sile. Pol pa ostanem kkšn dan doma na dopustu, grem zjutrej na kafe, na terasi pa 20 žensk z čikom in kafetom cvili kolk v bebasti državi revce živijo, da ful nizka socialna(očitno ne a ne če maš za kofe in čike vsak dan!) in da revce ne dobijo dela. Otroci pa v zastojn vrtcu! Na zavodu pa že par mesecev oglas firme ki potrebuje 60 delavcev! Pa ne za minimalc. Plača je tam nekje 500-600€.

Me prime user posted image .

In kar se pa davkov tiče v tej državi. Mal se vprašajte zakaj mamo take davke.

Še boljš bi pa blo da se vprašate kakšn zgled dajete svojim otrokom. Če ni lahko ukradešuser posted image

Jaz osebno da ugotovim da je moja mami goljufala ko sem bla mala in napisala da ne živi z mojim očetom zato da bi kej pokasirala....bi se jo sramovala. Resnično. Nobenega spoštovanja. Zdej jo pa spoštujem. Ker je bla delavka, oče delavec, 4 otroci. Nč nam ni manjkal. K sta oba delala k butla da nam ni. Iz tukaj spoštovanje. Vaši otroci ga ne bodo imeli.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
18.10.2007 9:17:51   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: karin24
Na zavodu pa že par mesecev oglas firme ki potrebuje 60 delavcev! Pa ne za minimalc. Plača je tam nekje 500-600€.

Pri meni je enako, to z zavodom in z višino plače(celo malo višje). SEm se že navadila, da najprej vprašam, če je iskalec zaposlitve prišel po žig ali iskat delo. In odgovor je....po žig...

Mater sem jezna. Sama pa delam po 72 ur na teden, torej skoraj 2 šihta in plačujem prispevke in davke državi, ki financira lenuhe.

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
18.10.2007 14:12:18   
Anonimen
Pa dejte no...vsak se v življenju znajde sam...nekateri tko drugi tko...Tudi jaz sem ostala brez službe v 3mesecu nosečnosti(delala sem pa v državni ustanovi)pa so me ravno tko vrgli stran?!In sem tudi prijavljena kot samohranilka čeprav imam moža ki zasluži zelo malo zakaj bi pustila državi če lahko izkoristim kjer se da...Kaj pa romi.....njih pa vse živi država in imajo več k jaz!Tko,da ne mi s tem,da krademo če smo lažne samohranilke pač nimam za preživfetje tako kot je rekla prejšna anonimna...Vsak ve zase..Druge imaste verjetno vsega dovolj zato se pa bunite...vsak ve zase tko jaz mislim!Jaz iz meseca v mesec komaj preživim gledam vsak euro kam ga dam!Žal žalostno toda resničnouser posted image

(odgovor članu sinnerka)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
18.10.2007 16:08:22   
Marogica

Jaz iz meseca v mesec komaj preživim gledam vsak euro kam ga dam!Žal žalostno toda resničnouser posted image

Delat pojdi, ti in tebi podobni...ker če boste vsi tako razmišljali, bomo čez nekaj let tudi mi komaj preživeli, ker nam bodo takšne davke nabili. Pa kaj res ne razumete???

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 66
18.10.2007 16:09:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Jaz iz meseca v mesec komaj preživim gledam vsak euro kam ga dam!Žal žalostno toda resničnouser posted image

Delat pojdi, ti in tebi podobni...ker če boste vsi tako razmišljali, bomo čez nekaj let tudi mi komaj preživeli, ker nam bodo takšne davke nabili. Pa kaj res ne razumete???

Ne itak da ne. Težko razumeš če nočeš.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
18.10.2007 16:17:37   
Anonimen
In sem tudi prijavljena kot samohranilka čeprav imam moža ki zasluži zelo malo

Anonimna, a mi prosim lahko razložiš kako si lahko poročena in hkrati samohranilka...ker to pa je ravno tako kot da bi bil moški noseč.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
19.10.2007 15:02:59   
tehnofil
prijavljena kot samohranilka čeprav imam moža ki zasluži zelo malo zakaj bi pustila državi če lahko izkoristim kjer se da...Kaj pa romi.....

Če se želiš sama primerjati z romi, je pač to tvoj pogled. Razen če želiš biti njim enakovredna.

Prijava neresničnih podakov je poneverba. Ali morda ne? Z namenom okoriščanja pa je goljufija. In goljufija ni da se je nekdo "znajdel" ampak je namerno, načrtno z zavajanjem ali podoben način pridobil nekaj kar mu ne pripada. In to je kraja. Ali morda ne?

Toliko o tem, kaj je kaj. Nekdo krade, da se ima lepo. Nekdo krade iz stiske. Ukrade "štruco kruha" da preživi. Ne moremo reči, da je ena kraja dovoljena druga ne. Čeprav tisto "da preživi" vsi lažje razumemo in sprejmemo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?