tanikaa -> RE: kaj narediti (17.10.2007 12:38:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika In če že vprašaš, ja, smo oškodovani. Vsi. Tudi ti. Zjutraj vstaneš in greš delat tudi za take. Ker tudi ti plačuješ prispevke. In iz določenih prispevkov se plačujejo taki primeri. tanikaa ja, to drži, ampak država bo jemala kljub temu če lažnih samohranilk ne bi bilo, tako da nihče ne bi zato imel večje plače. verjamem, da ima večina lažnih samohranilk slabe prihodke, zato me ne moti, da izkoriščajo državo. tiste, ki pa imajo dovolj in bi rade na lahek nači prišle do več....vse se vrača vse se plača Ja vem da bi jemala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] In glih zato mi je vseeno, če kdo to izkorišča ali pa ne. Je pa dejstvo, da če ne bi bilo teh namišljenih samohranilk, da bi bil sklad za take namene dosti manj okleščen kot je zdaj. In na ta način bi dobile resnične samohranilke v stiski toliko več. To vse so dejstva, ki so znana in jasna vsem. Drugo dejstvo pa je, da mi tu ne moremo nič oz. malo. Tisti, ki bi pa lahko pa se trudijo (verjetno) po svojih najbojših močeh.
|
|
|
|