bodoča
|
kdaj dajate vaše malčke spat? umivam ga ponavadi tam okoli 19.30 h pol pa zaspi do nekje 22 h - 23 h, ko je in potem spet spanje vaši malčki vlečejo dudo? ja, moj ima dudo, samo je nima dolgo v ustih, jo ponavadi kar ven pljune, no ko ima hude krčke mu dam malo kapljic kar na dudo, takrat jo ful vleče (saj vem da ne bi smela, ko pa se mi smili) se že smejejo (ne podzavestno, ampak tak ko se igrate z njim) ja se zasmejka, ko mu kaj govoriš pa plešeš z njim, pa začel se je oglašat, ful luštno se mi zdi, prej ko je zehal je samo usta odpiral, zdaj pa naredi zraven aaaaaaaaaaaah. kje in v kakšni legi imate čez dan malčke? Ponavadi ga dam spat v njegovo posteljico na bok, levi ali desni, samo se hitro obrne na hrbet, roke položi nazaj, za glavo in spančka kot kralj, nekajkrat pa se mi je celo na trebuh prekucnil pa spal. ko je buden pa je na rokah, na kavču,... ste odprle kak varčevalni račun za malčka? Midva sva mu odprla na Ljubljanski banki in malo nekaj je že gor . s čim umivate ritke? Doma s krpicami in vodo, če smo kje drugje pa z vlažilnimi robčki. kako pogosto zračite ritke? Poskušam pri vsakem previjanju, ker amli res uživa ko je nagec (in ko mamo polula ). na kolko segrejete sobo, preden ga previjete? Tam okoli 23 stopinj mislim da je takrat, meni je kar vroče. že kej študirate, kje in kako boste preživeli 1. božič in novo leto z malčkom? Verjetno bomo kar doma z babico in dedkom, čeprav bi jaz rada videla, da bi šli kam na kakšno dobro dostopno kočo in bi v miru tam uživali. še vedno vse prekuhavate 10 minut?tudi črpalko po vsaki uporabi??? jaz flaško prekuhavam 1x na teden, po vsakem obroku pa jo temeljito umijem pod zelo vročo vodo, dudiko mu pa prkuham po potrebi. Jst86 - jaz uporabljam Aptamil Comformil, kar je zelo podobno, če ne že isto Aptamil Comfort-u, pa mi ne smrdi, je Novalac veliko bolj smrdljiv, sicer pa ta mleka vsa malenkost smrdijo. Tak da se ne sekirat zaradi smradu. Sonce78 - mi uporabljamo pampers 2 (3 - 6 kg) že od rojstva, sem mu probala dat enkrat ono od 4 - 9 kg gor pa je kar "plaval" v njej. Ko bom videla da mu ta tesna hodi, pa bom kupila večje. Najin sonček ima (še) take sivo modre očke, midva pa oba rjave. Upam, da bo kmalu dobil najino barvo. Meni je pediater že an prvi posvetovalnici hotel dat kapljice AD3, pa jih nisem vzela, sem rekla da bom počakala, da malo zrase, pa je rekel da OK. Verjetno jih bom zdaj vzela pa bomo videli kaj bo. Čajček od Hipp-a, komarčkov lahko pijejo od 1 tedna dalje, jaz mu sicer za doma kuham domačega. na 1dcl vode prekuham 1 žličko ceel kumine in janeža, precedim, ohladim in pijemo. Pije pa kar pogosto.