|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
14.10.2007 20:17:45   
123a
sonce78-mislim,da med ni priporočljiv ker baje lahko povzroča alergijo na bebice.jaz se ga izogibam..

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 151
14.10.2007 20:32:03   
jst86
ojla punce!
zdele sm pa čist sesuta.user posted image  dons je umrl nekdo,ki sem ga imela rada in ga bom zelo pogrešala.user posted image user posted image user posted image user posted image  
zdej sm doma,Leona sm dala pančkat.hvala bogu da nama je dal prekrasnega sinčka!!!sej vem da sem včasih skur.... mojga ampak moram povedat da je res zlat fant.jokam,ne vem kaj nej,skoz bolj dojemam da tega človeka ni več,vsak trenutek težje je.moj je še pri njemu doma in ga čakam da pride.
se opravičujem če sem vas zamorila,trenutno se lahko obrnem samo na vas.user posted image

user posted image kje in v kakšni legi imate čez dan malčke?
v naši sobi v posteljici
user posted image nekatere jeste čokolado...kaj čokolada ne zapira naših malčkov?  
jst sm pojedla 2 tanova kinder jajčka,več pa ne upam
user posted image ste odprle kak varčevalni račun za malčka?
ne še, ampak nameravam 
user posted image s čim umivate ritke?
z večnamenskimi robčki
user posted image
kako pogosto zračite ritke? 
pred vsakim previjanjem,da se mal razmiga.opažam da odkar to počneva lažje kaka 
user posted image na kolko segrejete sobo, preden ga previjete?
ne segrevam,mamo skoz 23 ali 24°C
user posted image po kolko minut na dan ga lahko imamo v kengurujčku? 
ne vem
user posted image že kej študirate, kje in kako boste preživeli 1. božič in novo leto z malčkom? 
ja razmišljam,ampak nisem še nič pametnega pogruntala.vem da bomo imeli tudi v naši sobici smrekico.
user posted image še vedno vse prekuhavate 10 minut?tudi črpalko po vsaki uporabi???
ne več,prekuhavam na par dni

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 152
14.10.2007 21:10:58   
guppy
prej v ležalniku, pred cca dvema tednoma pa smo v dnevno sobo privlekli kar eno od posteljic, tako da sta čez dan v njej, ponoči pa spita v tisti, ki je v spalnici.
nekatere jeste čokolado...kaj čokolada ne zapira naših malčkov?
ne vem, jo pa jem skoraj vsak dan.
z možem imava svoj varčevalni račun, ki je (kot posledica selitve) bil prazen, tako da vse za malčke nalagava kar tja. Nakaževa ves otroški dodatek in darila, ki jih dobita.
Voda + Toto krpice. Zdaj smo sprobali neke Beauty Baby krpice iz Mullerja, ki so cenejše, pa se obnese. Če sta fajn pokakana, uporabim vlažilne robčke.
user posted image  kako pogosto zračite ritke?
Nikoli? Samo med previjanjem tistih par minutk. Nismo še imeli rdeče rite, samo par pikic od pleničk. Zračit se pa tud ne upam preveč, ker me vedno polulata :)))
ne segrevam
nimam pojma
user posted image že kej študirate, kje in kako boste preživeli 1. božič in novo leto z malčkom?
a-a
user posted image še vedno vse prekuhavate 10 minut?tudi črpalko po vsaki uporabi???
Vsakič, ko opereva flaške jih kar zloživa v sterilizator za mikrovalovko in potem vklopiva za 6 minutk. tako so flaške oprane in sterilizirane za naslednjo rundo. Ni mi odveč, nisem si pa nikoli mislila, da bom JAZ sterilizirala flaške, ampak je res simple. Črpalko prav tako.

sonce, o jaaa, tudi Nutelo sem že jedla user posted image , medu si pa ne upam poskusit, ker sem tudi sama preobčutljiva nanj.

jst, moje sožalje... :(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 153
14.10.2007 21:29:22   
Anonimen
dOBER VEČER!

Mi spimo. Kopanje in dobra papica in otroka je vzela noč.user posted image  Zdaj je na vrsti mama. Tuširanje, brez dobre papiceuser posted image  in pod odejo. Utrujena sem!

JST - MOJE SOŽALJE!

- blazino na dojenje stisnem skupaj, da nastane školjkica in lepo leži na sedežni, če pa spi, pa je v svoji posteljici. Ko pa kuham - jajčka in to sredi mize!
user posted image nekatere jeste čokolado...kaj čokolada ne zapira naših malčkov?
 - jaz jo jem normalno (glede na kg, ki so mi ostali mogoče celo preveč)user posted image  Kaka 200 na uro. 
- nisem še. Bom mu pa odprla varčevalni račun z odpovednim rokom (kot večjima dvema), babica pa ima preko rentna varčevanja.
- ko sem doma z vodo+baby soft krpice od Tosame + mandlevo olje+bebival kremica. Ponoči in ko nisem doma pa imam Müllerjeve oljne robčke za ritko + kremica 
- pri vsakem previjanju (ne vem kako dolgo, ker ne gledam na uro) in pred in po kopanju. Takrat se tudi masirava in je zelo dolgo nagec. Uživa pa tako, da da vse štiri od sebe in se sploh ne premika. Nasmeh pa ima do ušes.user posted image
-js segrejem tolko, da je meni vroče in se moram dat v kratke rokave - enako!!!
-če grem kam dalje (npr. v šolo po otroke) tudi dlje! 
- mislim, da bomo letos kar domauser posted image
- patronažna mi je ta teden rekla, da glede na to, da nimamo pri hiši nobene živali in da ni nihče bolan, da je dovolj, da operem in splahnem z vročo vodo.

ČRPALKE NE UPORABLJAM!

LAHKO NOČ!

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 154
14.10.2007 21:55:37   
sandra85
jst86 iskreno sožalje!!! user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 155
14.10.2007 22:01:33   
sandra85
js sem ga zaj skopala-sama, ker moj še dela (drugače ga vedno skupaj)
po kopanju sem opazila, da ima temencauser posted image -zaenkrat malo, upam da ne bo več!!! sem skrtačila in fajn namazala z mandeljevim oljem...zaj pa nej se paca pod kapico

sva mal plesala-z unimi, ki plešejo pri mariotu-spet doma, zvezde plešejo user posted image , mal sva se slikala ( ko ga bom dala spat bom dala nove slikce v album) in zaj spi na mojem naročju...čisto jr kaputuser posted image
čakam, da se zbudi, da ga nahranim in dam spat

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 156
14.10.2007 22:08:26   
sandra85
guppy fullll lepa slikica na avatarju!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 157
14.10.2007 22:16:58   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: misska

no mi smo pa danes prvič kupili in sprobali papmpers active fit 3 in vam povem, BINGO! so raztegljive  v pasu da jih lahko dobro pričvrstiš, naš je bil zadnje čase vedno moker na boku ponoči, velke, pa še tisto mrežico imajo, da gre drekec skozi in otrok ne sedi v lastnem sr....

js sem danes kupla pamperske 3 active baby in se mi zdi, da so ful mehke in udobne za pa še lepe so

miska nisem pa opazila, da je kaka mrežica, kjer se drekec posebej nabira...
ni se  mi še pokakal v pampers 3, ker sem mu sam eno probala dati, da vidim kake so, pa se mi takrat ni pokakal...imam še enih 5 pampers2 za porabit

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 158
14.10.2007 22:38:35   
PBJ
SANDRA, active fit imajo mrežico- te so vijoličasta pakunga pa plenice so tudi vijoličaste.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 159
14.10.2007 22:49:14   
nena80
-v ležalniku, na sedežni, v naročju ali pa mi spi na rami oz trebuščku
 -po kakšno vrstico ali pa kakšne čokoladne piškote, nisem opazila sprememb zaradi nje user posted image
-odprla sva mu račun in dobil je že žepnino po 20 evrčkov od mamice in 20 od očija in tako bo dobil vsak mesec do ukinitveuser posted image user posted image
-z robčki... ko ga kopava namaževa pregibe med nogicami z m. oljem in nič drugega. hladilno mazilo uporabljava, ko se pokaka drugače pa ne...dobila nasvet izkušenih mamic, da moramo uporabljati čim-manj kremic, ker sva prve 14 dni mazala ko nora, pa je bilo samo slabše, potem sva pa nehala in začela samo po kopanju z oljčkom in kremica po potrebi in ima ful lepo ritkouser posted image user posted image , ker koža se vrjetno res hitro razvadi....
-pri vsakem previjanju par minut, medtem ko se pogovarjava  
-js segrejem tolko, da je meni vroče in se moram dat v kratke rokave ko ga kopava segrejem tako
-ne vem 
???? še daleč 
-splahnem pod vročo vodo, vsakih nekaj dni prekuham pa ni problemov,...

Med sem že jedlauser posted image  nisem vedela, da ne smem, tudi nisem opazila kake reakcijeuser posted image
Nutelo pa tudi, ravno danes za večerjouser posted image

Nočko

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 160
14.10.2007 23:18:52   
PBJ
user posted image Tu pa je še moj anketni listič:user posted image user posted image

V LEŽALNIKU ALI V NJENI POSTELJICI.
    MALO JO ŽE JEM.
    JA, GA ŽE IMA - z odpovednim rokom. PA V KAKŠNO VARIANTO ZA MESEČNO VARČEVANJE VEZANO NA SKLADE BOMO ŠLI. Za JUreta tudi plačujemo.
    DOMA VEDNO SAMO Z VODO IN VATICO. 
     OB VSAKEM PREVIJNAJU - ZRAČIVA PA SKORAJ POL URE: JE RADA RAZVITA.
     S KALORIFERJEM SEGREJEM, DA JE FAJN TOPLA.
     DANES JO JE ATI NOSIL cca. 20 MINUTK, PA MU JE LEPO ZASPALA. TOREJ
   DNEVNO NAJVEČ POL URE.
user posted image že kej študirate, kje in kako boste preživeli 1. božič in novo leto z
   malčkom?
    DOMA.   
Jst, sožalje...
user posted image

Ana spi že od pol desetih user posted image in sedaj še jaz odhajam spat. Nosek je danes nekoliko boljši, zato pričakujem, da bomo boljše spali.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 161
15.10.2007 7:35:46   
cuma
Pozdravljene!!!

user posted image  za uspešno slitev!! Jaz vas prebiram, a ni časa za pisanje .... tinka bi bila skozi na rokah in nič ne nardim ... kaj šele, da bi lahko tipkala na rr ... No, trenutno spi in jaz sem spila kavico.

dodajanje:
Mi smo še vedno na dodatku, kljub mojim prizadevanjem, da bi ga ukinila user posted image . Po dojenju in ko jo nahranim še z dodatkom (včasih spije 20, včasih pa 90ml) si mleko izčrpam ... pijem, jem, počivam kolikor pač lahko ... pa še vedno ni učinka. Koliko časa je potrebnega, da se te količine naravnajo? Če skušam samo dojiti in ji ne dajati dodatka sva cel dan na zizi, ona je nervozna in nič n spi, skozi jo napenja (ker konstantno pljuva bradavico ven in jo nazaj išče), podreva po milijon kupčkov na dan ... potem pa je vseeno jok ... na koncu obupam in ji dam dodatek, potem pa lepo zaspi.  Saj sem pri Emi tudi dodajala, a se je vseeno lepo dojila do 8.meseca. Tinkari pa se očitno ne da. user posted image  
user posted image Koliko vas dodaja in kaj pijejo vaši otročki? Mi smo na aptamilu 1.

user posted image Kje ,v kakšni legi imate čez dan malčke?

v zibelki v dnevni sobi (leži na boku), v naročju, na meni - leži na trebuščku na mojih prsih

user posted image Neatere jeste čokolado...kaj čokolada ne zapira naših malčkov? 

zaenkrat si privoščim kako kinder čokoladico, pa ne vsak dan

ne še

z robčki za ritko od nivee (enako kot za Emo)

nič kaj načrtno ne zračimo
ne segrevam

ga še nimam ampak bomo ta teden šli v nabavo ... malo sem v dvomih ali bi raje vzela sling ali kengorujčka ... zanima me tisti, ki ga je naročila nana... nana: kako se obnese? Kengorujčka pa tudi ne vem katerega kupiti, kakšen nasvet????
     user posted image že kej študirate, kje in kako boste preživeli 1. božič in novo leto z
 malčkom?
najbrž na štajerskem pri starših od moža, tam se imamo lepo in Ema jih obožuje ... pa še snegec bo najbrž ... user posted image

jst: iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image

prehlad: Tinkara še vedno smrka user posted image  ... mislim, da je že 14 dni ... ob vsakem previjanju ji črpam noska in gre še kar ven ... ne vsakič sicer, ampak večinoma pa ja. Najbolj se sčisti po sprehodu, jaz jo namreč vseno peljem za eno urco ven okoli 12ih - pri nas je še ful toplo in prijetno vreme in je patronažna rekla, da lahko greva ven. En user posted image  še vsem ostalim prehlajenčkom!!!! Upajmo, da bo kmalu mimo!

kilogrami: jaz sem še vedno na 4+ a me vsi sekirajo, da sem presuha, tako da ... tudi če ostanejo, ne bo panike user posted image

Zdaj pa šibam v hladilnik gledat, kaj bo za zajtrk... user posted image , sem lačna kot volk!!!

Lep dan vsem!

Cuma

< Sporočilo je popravil cuma -- 15.10.2007 7:41:19 >

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 162
15.10.2007 8:40:18   
bodoča
user posted image kdaj dajate vaše malčke spat? umivam ga ponavadi tam okoli 19.30 h pol pa zaspi do nekje 22 h - 23 h, ko je in potem spet spanje

user posted image vaši malčki vlečejo dudo? ja, moj ima dudo, samo je nima dolgo v ustih, jo ponavadi kar ven pljune, no ko ima hude krčke mu dam malo kapljic kar na dudo, takrat jo ful vleče (saj vem da ne bi smela, ko pa se mi smili)

user posted image se že smejejo (ne podzavestno, ampak tak ko se igrate z njim) ja se zasmejka, ko mu kaj govoriš pa plešeš z njim, pa začel se je oglašat, ful luštno se mi zdi, prej ko je zehal je samo usta odpiral, zdaj pa naredi zraven aaaaaaaaaaaah. user posted image

user posted image  kje in v kakšni legi imate čez dan malčke? Ponavadi ga dam spat v njegovo posteljico  na bok, levi ali desni, samo se hitro obrne na hrbet, roke položi nazaj, za glavo in spančka kot kralj, nekajkrat pa se mi je celo na trebuh prekucnil pa spal. ko je buden pa je na rokah, na kavču,...

user posted image  ste odprle kak varčevalni račun za malčka?  Midva sva mu odprla na Ljubljanski banki in malo nekaj je že gor user posted image .

user posted image  s čim umivate ritke? Doma s krpicami in vodo, če smo kje drugje pa z vlažilnimi robčki.

user posted image   kako pogosto zračite ritke? Poskušam pri vsakem previjanju, ker amli res uživa ko je nagec (in ko mamo polula user posted image ).

user posted image na kolko segrejete sobo, preden ga previjete? Tam okoli 23 stopinj mislim da je takrat, meni je kar vroče.

user posted image že kej študirate, kje in kako boste preživeli 1. božič in novo leto z malčkom? Verjetno bomo kar doma z babico in dedkom, čeprav bi jaz rada videla, da bi šli kam na kakšno dobro dostopno kočo in bi v miru tam uživali.

user posted image še vedno vse prekuhavate 10 minut?tudi črpalko po vsaki uporabi??? jaz flaško prekuhavam 1x na teden, po vsakem obroku pa jo temeljito umijem pod zelo vročo vodo, dudiko mu pa prkuham po potrebi.

Jst86 - jaz uporabljam Aptamil Comformil, kar je zelo podobno, če ne že isto Aptamil Comfort-u, pa mi ne smrdi, je Novalac veliko bolj smrdljiv, sicer pa ta mleka vsa malenkost smrdijo. Tak da se ne sekirat zaradi smradu.

Sonce78 - mi uporabljamo pampers 2 (3 - 6 kg) že od rojstva, sem mu probala dat enkrat  ono od 4 - 9 kg gor pa je kar "plaval" v njej. Ko bom videla da mu ta tesna hodi, pa bom kupila večje.

Najin sonček ima (še) take sivo modre očke, midva pa oba rjave. Upam, da bo kmalu dobil najino barvo.
Meni je pediater že an prvi posvetovalnici hotel dat kapljice AD3, pa jih nisem vzela, sem rekla da bom počakala, da malo zrase, pa je rekel da OK. Verjetno jih bom zdaj vzela pa bomo videli kaj bo.
Čajček od Hipp-a, komarčkov lahko pijejo od 1 tedna dalje, jaz mu sicer za doma kuham domačega. na 1dcl vode prekuham 1 žličko ceel kumine in janeža, precedim, ohladim in pijemo. Pije pa kar pogosto.

mojeustvarjanje

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 163
15.10.2007 8:41:52   
bodoča
Jest86, iskreno sožalje. user posted image

mojeustvarjanje

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 164
15.10.2007 9:24:42   
NalLa
jest86, iskreno sožalje

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 165
15.10.2007 9:33:47   
NalLa
user posted image  jest se še vedno lovim malo glede dojenja. Prvo sem prakticirala tako, da ga podojim na eni joški pol in nato še na drugi pol. Potem se mi je zdelo boljš da ga dojim samo na eni joški in pri drugem dojenju potem na drugi. To se mi je zdelo o.k.. samo joške so potem tako smešno zgledale. Ena je bila že na uč večja od druge. Kako to ve delate?

Aja do mastitisa ni prišlo (pisala sem da me je bolela joška), prehlad je pa tudi že skoraj mimo, še enkrat hvala nana in guppy.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 166
15.10.2007 9:49:59   
nana 27
Jst86, iskreno sožalje...user posted image user posted image user posted image    Sandra, zdaj pa še domača naloga user posted image  Kje ,v kakšni legi imate čez dan malčke? Ležalnik, naročje user posted image , posteljica v spalnici
Neatere jeste čokolado...kaj čokolada ne zapira naših malčkov? Čokolade ne jem.
Ste odprle kak varčevalni račun za malčka? Nisva in ga tudi za Miha nisva. Varčujeva v skladih pa življenjsko zavarovanje.., rentno varčevanje prek babice in če se nama kaj zgodi, dobijo vse otroci.
S čim umivate ritke?
Z baby soft krpicami ali Mueller vatirane krpice in vodo ter Bebival kremico pri vsakem previjanju. Kako pogosto zračite ritke? Pri vsakem previjanju.
Na kolko segrejete sobo, preden ga previjete?
Previjalno imam v kopalnici, kjer je zmeraj toplo. Drugi prostori pa med 23 in 24 stopinj.
Po kolko minut na dan ga lahko imamo v kengurujčku? Kengurujčka še ne uporabljamo in še čaka v omari. Imam pa poucha (naj bi bil bolj enostven za uporabo od rute), ki si ga brez težav namestim in dam vanj Majo. Cuma, pri nas se zadeva super obnese. Saj nimaš kaj falit. Jaz sem poucha najela za en teden www.mojskratek.com. Če ne bi bila zadovoljna, bi ga vrnila.

Že kej študirate, kje in kako boste preživeli 1. božič in novo leto z malčkom?
Doma. Še vedno vse prekuhavate 10 minut?tudi črpalko po vsaki uporabi??? Samo enkrat na dan v parnem sterilizatorju.  Cuma, tudi meni ne znese polno dojenje in dodajam. Popije pa tudi 20 do 90ml dodatka na obrok (tako kot pri vas). Samo nočne (od polnoči do jutra)  in dopoldanske obroke se samo dojiva. Se pozna, če je Miha v vrtcu. Dodajam pa BEBO1. Prehlad. Žal še vedno smrka user posted image  Potegnem pa toliko smrklja ven, da se kar za glavo držim user posted image

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 167
15.10.2007 9:56:50   
Anonimen
user posted image Jst - sožalje ob izgubi ljube osebeuser posted image

Dojenje: jaz navadno dojim na obeh dojkah. Začnem na tisti, kjer sem prejšnjič končala. Med eno in drugo dojko Brina podre kupčka, jo previjem in ji dam kapljice proti krčem. Navadno na drugi dojki spije manj in (ponoči) tudi zaspi.

user posted image  Tiste, ki ste med nosečnostjo dobile črto na trebuhu - kako jo "zradirat"? Saj počasi zgineva, ampak meni je tako hecna... Se počutim kot cesta s krožnim križiščem (popek)user posted image

Danes je pa že čisto zimsko jutro - še dobro, da je sonceuser posted image  Ko se bo Brina zbudila, šibava ven na zrak. Danes sem "upokojila" dva pajacka št. 56. Jap, naše dete rasteuser posted image

user posted image  A je katera med nami iz Šiške? Bi lahko skupaj vozičkali...

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 168
15.10.2007 9:58:55   
Anonimen
Dobro jutro.

Nam pa je Matija danes ponoči 3x jedel - včeraj je prehitro zaspal in potegnil za več ur. Na srečo ni bilo naporno, ker se sploh ni predramil, jedel je v pol snu in spal kar dalje - mama pa z njim. Ker dojim v dnevni je šel nazaj v svojo posteljico včasih po pol ure, včasih po eni uri - odvisno kdaj sem se jaz zbudila.

IZVIRNO SPOROČILO: cuma

user posted image Koliko vas dodaja in kaj pijejo vaši otročki? Mi smo na aptamilu 1.

Mi dodajamo že od 1. tedna dalje, ker je hujšal. Prvo sem morala vsak obrok, zdaj pa nekje 2x na dan. Zdaj že vem kdaj potrebuje dodatek, ker takrat navadno po dojenju še pospešeno vleče dudo - drugače jo pljuva ven.
Sem se že navadila - zdaj se z dodatkom ne obremenjujem več. Dojila bom koliko bo šlo, če ne drugače, da ima vsaj toliko, da se požuli. Ampak zaenkrat še teče.Nama je zdravnik že v porodnišnici napisal BEBO in smo zadovoljni - nimamo težav.

Zdaj imampa jaz eno vprašanje.
user posted image  Glede na temperatureuser posted image , kdaj boste vaše malčke dale v pajacke?

Jaz včasih sploh nevem kako naj ga oblečem, ko greva ven.

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 169
   [Brisano sporočilo]
15.10.2007 10:03:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 170
15.10.2007 10:05:55   
CUKRČEK

user posted image  kje in v kakšni legi imate čez dan malčke?
ležita na kavču..eden nasproti drugega, da se gledata ali pa z glavami skupaj

user posted image  ste odprle kak varčevalni račun za malčka?

Vsi trije imajo svoj račun ...denar se nalaga v sklade in se fajn obrestuje(mater, saj imajo mulci več denarja na računu kot jazuser posted image user posted image )

user posted image  s čim umivate ritke?

Z robčki že odkar smo prišli domov

user posted image   kako pogosto zračite ritke?
ne zračim

nikoli posebej ne segrevam

Najbrž bomo doma..ponavadi smo v krogu družine(doma ali pri sestri)

user posted image še vedno vse prekuhavate 10 minut?tudi črpalko po vsaki uporabi???i

Nikoli ne prekuhavam in nikoli ne steriliziram

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 171
15.10.2007 10:08:40   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

zadnje dni kar v dnevni na sedežni
    jem čokoladne piškote pa nisem opazila da bi ga pretirano zaprlo
    Ne še ampak ga bova.
    Z vodo in vato, zunaj pa z vlažnimi robčki iz Spara-a
     Ga probam hitro zavit ker drugače me obvezno hoče polulat.
     ZAenkrat še ne segrevam ker je dovolj toplo.
     Ga nimam
 malčkom?
Doma

Ojla,

mi smo pa čez vikend mal okoli hodili, zdej bova pa s tamalim tri dni samauser posted image , mož mora it na Dunaj, mene pa že cel teden zvija kako bova sama z Jako. Nisem navajena bit sama poleg tega me je pa strah če bo imel kake hude krče in ga ne bom mogla umirit zvečer in ponoči. Ne morem bit pa neprespana tri dni, ker potem bom samo dol padla. Žal je pa tko da ne morem nobenga prosit da bi prišel za te tri dni k meniuser posted image . Potem me pa še panika grabi da nebi bilo kaj narobe na poti, ker gresta s sodelavcem z avtom ( grrrrr lohka bi mu v službi plačali avion ).

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 172
15.10.2007 10:09:03   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

user posted image  Glede na temperatureuser posted image , kdaj boste vaše malčke dale v pajacke?

jaz ju oblečem v termo jopici in dam kapo na glavo. V vozički sta pa itak zvita v dekico, da jima je toplo.

Brez vozička se pa tako ali tako ne sprehajamo zunaj in ju zaenkrat še ne tlačim v pajace

Pa med in nutelo sem tudi že jedla....med nosečnostjo in potem tudi

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 173
15.10.2007 10:20:57   
Anonimen
Lemavrica - vse bo dobro, boš videla user posted image Verjamem, da ti je zoprno vse skupaj...

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 174
15.10.2007 10:28:14   
sonce78
jst86 sožalje ob izgubi drage osebe 

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...
To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?