Pikabu -> RE: OKTOBER 2006 (1.12.2007 21:05:47)
|
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Jah, kaj pa jaz vem, kako mi je uspelo. Ko sem rezala karton, je Ema pobirala ostanke in iz njih delala svoje čestitke Maksu, ta jih je pa potem raznosil po celi njeni sobi. [sm=zmeden.gif] Maks je pa šetal sem in tja, malo gledal knjige, se igral in nagajal Emi. Ko smo pa tiskali, pa ni bil problem, ker je šlo vse zelo hitro čez. Maks je bil sicer tečen, ker je premalo spal in smo ga nenamerno zbudili, zato je bil v stolu zraven mize (sicer se mi je tudi obešal na nogo in me vlekel na vse možne načine) in je gledal, Ema je pa pomagala zraven, je namazala krompir, pa pomagala odtisniti, ko se je pa naveličala, je sama pacala na svoj list in risala, ko sta se pa tega oba naveličala, sta šla pa gledat Nodija. Ta je pa trajal ravno toliko časa, da sem dokončala, potem sta pa še onadva spet malo risala. Drugače pa da ne boste mislila, kaj smo hudega delali, je res bolj "štanc" varinata. Ni kakšne unikatnosti za vsako posebej. Jaz sama imam izredno veselje s tem, nimam pa idej, pa prevelikega talenta tudi ne, zato vsako leto delamo nekaj takega, da imam šablono in delam potem vse po istem kopitu, tako da časa res ni vzelo veliko. Muki, saj nikoli nisem pozabila na vas, ves čas ste mi v mislih, tudi brati se trudim redno, za pisanje ne znese. Pa res, zdaj imam računalnik prižgan in sem na internetu samo takrat, ko moža ni doma in sta otroka v posteljah, v ostalih primerih je pa računalnik zdaj vendo ugasnjen.
|
|
|
|