@lina -> RE: OKTOBER 2006 (3.12.2007 20:20:54)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Remy Moci in Zoja- mislim na vaju, saj se sms-amo....... Tinkara ima vročino in drisko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] , upam, da nismo mi naslednji obiskovalci infekcijske...........noče jest, pije premalo, vsa je matasta........ A so mamice lahko tam zraven otrok, ali so zraven lahko samo tiste, ki še dojijo??? močno upam, da ne gresta tja...kar se pa tiče prisotnosti staršev, mislim da je to otrokova pravica, ki izhaja iz konvencije o otrokovih pravicah... ne pusti se odgnati... šla sem iskat po netu, kaj piše not: npr. med drugim: Države pogodbenice jamčijo, da otrok ne bo proti volji staršev ločen od njih, razen če v skladu z veljavnim zakonom in postopki pristojne oblasti v sodnem postopku odločijo, da je takšna ločitev nujna za otrokovo korist. nisem brala cele konvencije... se mi zdi pa, da sem to nekje brala, kar se tiče bivanja staršev poleg otroka, da izhaja iz konvencije... Jaz oz. moj mož sva bila z najinimi otroki 3x v bolnici, prvič, ker zadev nisva poznala niti nama jih je kdo ponudil oz. razložil, sva spala ponoči na stolu... naslednje 2x sva ob sprejemu rekla, da želiva samostojno sobo in sva zanjo pripravljena tudi plačati (mož z Juretom, jaz z Matjažem ne, ker sem dojila)... če samostojne sobe ne bi bilo, ni sile v tej državi, ki bi me odgnala z lesenega stola ob postelji svojega bolnega otroka...
|
|
|
|