Pikabu -> RE: OKTOBER 2006 (12.11.2007 20:48:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 IZVIRNO SPOROČILO: @lina IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Danes mi je rekla, da je nimam več rada, da samo Ivo cartlam. Skoraj mi je počilo srce. Pa kaj se ji plete po tej mali glavici, pa tako se trudim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] . ohhh, prav predstavljam si, kako ti je bilo pri srcu. Jaz se tako velikokrat grizem za jezik, ker se zalotim, da samo Jureta opozarjam - "pazi, ne to, bo Matjaž...." ali pa "počakaj malo, samo da Matjaž..."... kaj pa Iva in Neža? Se kaj zaigrata skupaj? Kar tako, brez tvojega posredovanja? midva z Juretom sva ravno prej vsega Zmajčka prelepila z nalepkami, prebrala kratke zgodbe in zapela pesmico... Pol ure sem se res samo z njim ukvarjala, se pogovarjala, ga spraševala... Kako se je potem na koncu k meni stisnil, se mi je kar srce stopilo... Res si moram večkrat vzet čas tako samo za njega... Se zaigrata ja, tudi jaz se grizem v jezik, ker drugače bi tudi nonstop samo opozarjala Nežo. In prav je, da se vgriznem, ker sem med igro in objemanjem Iva večkrat zakotali, jo Neža nehote podre in če sem tiho se smejeta in se jima zdi fino, če se ustrašim in skočim, se večkrat tudi Iva začne jokat. Res moram paziti, kako postopam z njima. Čeprav je Neža večkrat tudi namerno groba in jo nalašč odrine. Se pa imata zelo radi. Iva jo včasih tako objema in se z glavico naslanja na njo, da ju je prav lepo gledat. Se pa ukvarjam z Nežo, greva kam sami in vse....res ne vem, odkod ji sploh ta zamisel, odkod ta ideja....res [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Pod take stvari se pa tudi jaz lahko podpišem. [sm=smiley13.gif] Tudi jaz se moram pošteno ugrizniti kdaj v jezik, da ni ves čas samo opozarjanje. Sta pa našedva prava gaunarja. Se vidi, da je Maks fantek, če mu kaj ni prav, jo pošteno potegne za lase. Pa bolj dopovedujem Emi, da ga je ona to naučila, slabše je. [sm=zmeden.gif] Je pa tako, da če se sama igrata, navadno ni težav, se lepo zmenita, tudi Ema pazi nanj, če sem pa jaz v bližini, pa očitno na ta način hoče tudi pritegniti pozornost, da mu zanalašč kaj nagaja. Je pa postala zelo navezana name. Prej je bil ati dober, zdaj ga pa skoraj ignorira, je na trenutke kar malo užaljen, zakaj vedno k meni tišči, Maks pa mamina maza, kakršna je, takoj ljubosumnost zganja in odriva Emo z mojega naročja. Njemu ni dobro, da je pri meni v naročju, on hoče biti SAM pri meni v naročju. No, na srečo ati dobiva vse večjo veljavo pri Maksu, tako da že nekako skompenziramo.
|
|
|
|