Pikabu -> RE: OKTOBER 2006 (13.11.2007 13:19:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Pikabu, pazi, da ti ne dehidrira. Sicer po moje ni kakšne panike, saj sama veš, da bi, če si bolna, tudi najraje cel dan prespala in preležala. Verjetno ga je res samo sesulo vse skupaj. Ga pa kr opazuj, predolgo pa bolje, da se tole ne vleče. Pa res naj veliko pije, skuhaj mu kakšno juhico. Pije sam od sebe res veliko, tako da to ne bi smel biti problem. Spal je dve uri, zdaj je eno uro pokonci, veliko je popil, malo je pojedel, pa mislim, da bo šel spet kmalu spat. Je pa ful crkljivček, samo v naročju bi bil. Imam likalnik prižgan, pa ne vem, če mi bo uspelo zlikati, ker samo k meni rine. Trenutno se igra z mojo torbo za v službo, zato lahko tipkam. Glede vratu - mene je začelo boleti zadaj na desni strani, tam, kjer je nekakšna kita, al kaj jaz vem, kaj. Tam sem imela vse trdo. Tako da tisto me je ful bolelo, pa je masaža ful pomagala. Ampak potem, ko me je vse skupaj tako podrlo, začelo boleti tudi že više, pa še zdaj me kdaj mal opomni, da me mal zaboli. Zdravnica je rekla, da je čist možno od vsega, ker je toliko teh živcev in mišic po glavi. Sem pa jemala po dva lekadola skupaj, pa mi nista nič pomagala. Tako da mi je potem dala Ketonal in Naklofen, tisto mi je pa pomagalo (eno ali drugo, Ketonal bolj). Sicer sem jaz taka, da raje mal potrpim, kot da brž vzamem tableto, ampak če se ne da, se ne da zdržati. Jaz sem mislila samo kakšen lekadol vzeti, ampak zdaj vidim, da ni vrat, je kar glava, oz. tam nekje med glavo in vratom, na prehodu. Vse bolj se mi dozdeva, da bi res lahko bilo zaradi las. [sm=zmeden.gif] Sem pa danes spet mal bolj švoh. Mal čakam, kako bo z izvidi od ščitnice (moram popoldne poklicat), pa navsezgodaj je tast klical glede smrti stare mame in sem poslušala možev pogovor z njim in samo pričakovala, kaj mi bo povedal, kdo je spet umrl. Tako da nisem čist v redu, ampak to je menda normalno. Psiha deluje, kaj čmo skrivat.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Držim pesti za dobre izvide, sporoči, kako je. Glede psihe je pa čisto normalno. Take stvari nas vržejo iz tira. Veliko poguma ti želim. [sm=smiley20.gif] Glede las - glej, če sem jaz šla iz blond, na temno rjave, boš tudi ti prenesla mal enega striženja.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ne, res, saj se privadiš. Pa si probaj postopno skrajševati, da se boš lažje privadila. Tako, da prideš nekak na malo daljšega paža morda. Ne vem. Je pa res možno, ker imaš take močne lase, da ti vse skupaj tišči dol. Jaz nimam teh problemov.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Postopno sem jih že skrajševala, zdaj se pa dolgo spet nisem postrigla in se itak moram, ampak razmišljam, da bi res naredila kar korenito spremembo in da imam predolgo tako dolge lase in da je zato tako z mojo glavo. Me prav nervira že tole, se pa bojim, kako bi se navadila, pa predvsem koliko dela bi si naredila z novo frizuro. Ah, nekaj bom že. [sm=smiley2.gif]
|
|
|
|